Şimdi Ara

İyi kalite IPS fark yaratır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar Acer VG240Ybmiix monitör satın aldım ancak ekranın üzerinde beyaz-gri parlak bulutumsu şey yüzünden IPS glow dedikleri şey sanırım iade etmeye karar verdim, sorum şu iyi kalite ips alırsam bu durum biraz daha tolere edilebilir mi zira diğer monitör baş ağrısı yaptı hatta bir ara bulantı bile hissettim tabi bu durum 15inc den 24ince gecmektende kaynaklı olabilir.

aklımdaki monitör:
    Trendyol.com
    ASUS TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör | Trendyol
    https://www.trendyol.com/asus/tuf-vg249q-23-8-144hz-1ms-hdmi-analog-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-35359882?boutiqueId=497748&merchantId=134415

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holysentinel -- 23 Haziran 2020; 21:33:35 >

• Bu linki verdiğin monütörü kulanıyorum ,burdan bir arkadaşın testi belki fikir verir.Ben hepsiburdadan almıştım ramazan bayramından sonra sataıcı aynı turuncu bilgisayar ve hızlı gönderi geliyor .
    HALİBU Gamesyoutube
    Asus Tuf VG249Q TEST!!! (Karelenme, ÖlüPixel, Işık Hüzmesi, Video görüntü kalitesi testleri)
    https://www.youtube.com/watch?v=o5f8HOSvFH0&t=446s

• quote:

Orijinalden alıntı: hüküm

Bu linki verdiğin monütörü kulanıyorum ,burdan bir arkadaşın testi belki fikir verir.Ben hepsiburdadan almıştım ramazan bayramından sonra sataıcı aynı turuncu bilgisayar ve hızlı gönderi geliyor .
    https://www.youtube.com/watch?v=o5f8HOSvFH0&t=446s
    Peki nasıl memnun musunuz ? Acer marka IPS monitörümde gözüme beyaz-gri parlak bulutumsu şeyler gözüküyordu.
  • holysentinel H kullanıcısına yanıt
    Vala ben herşeyinden memnunum tabi .Her insan bir değil ,ben bir rahat sızlık duymadım monütörün gelişmiş ayar menüsüde var kendine görede ayar çekiliyor. demem oki ben gözlükte kulanıyorum bir başkasıda kendine göre monütörü çıplak gözle bakınca nasıl görür bilmem ama hanım ilk gördüğünde ne kadar canlı gösteriyor diye tepki vermişti demem oki her kesin göz bakışı farklılık gösterir ama monitörün her yanıyla bu güne kadarki kulandığım en iyi monütör diyebilirm tabi kendi açımdan bu kadar para verip özelik olarakta bukadar üst sınıfa çıkmamıştım...
  • IPS glow adı üstünde IPS monitorlerde olur. az yada çok. modele özel daha az yada çok olan monitorler var. Mesela LG 27" 27GL850-B çok iyi bir oyuncu monitorü olarak kabul edilir ama IPS glow sorunu sık rastlanır. Forumda mükemmel olanını yakalamış arkadaşta vardır bende hiç yok diyebilir.

En pahallı monitorü aldıgınızda olmayacak diye bir şey yok.

Birebir aynı banttan aynı gün çıkmış 2 monitor de bile farkı miktarlarda olabilir fakat. 1-2 tane alıp deneyip iade edip en düşük olanı yakalamaya çalışabilisiniz. Monitör almak böyle bişey, Kalite kontrol yapamayan firmalarla köşe kapmaca oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemartes -- 24 Haziran 2020; 10:26:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd değerleri çok mu kötü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.