Şimdi Ara

İYİ Kİ 2024'TE SINAVA GİRMİYORUM (konu ciddi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam burada kafam karıştı şimdi bu sistem yanlış hatırlamıyorsam 2012 yılında geldi değil mi? Yani 2012 yılında 4 yaşında başlayamaz ki

• thewrystone T kullanıcısına yanıt

12 Yıllık Zorunlu Eğitim Sistemi 2012-2013 döneminde Türkiye'de başlayan eğitim sistemidir.

kaynak vikipedia

• thewrystone T kullanıcısına yanıt
    tr.wikipedia.org
    4+4+4 Eğitim Sistemi - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/4%2B4%2B4_E%C4%9Fitim_Sistemi
  • Sıfırdan başlayıp orijinal fasikül + sb temizledim bence az bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu düzenlemeler 2012 yılında yapılmış 2012 2013 eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlanmış yani bu yıl 2008’liler yok hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yks 2024 de rekor kontenjan bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olm 3 aylık iş değil la bu sen bayağı oyalanmışsın btw

• Olm sade lti değil amk 12 nin ilk dönem konuları da var fkb ve log dizi

• bizim okul da 2020de 120den 320ye çekti kontenjanı hocam. gerçekten seneye inanılmaz kalabalık olacak

• fizisyen kullanıcısına yanıt

evet bunu anlatmaya çalışıyorum işte, yerleşmek isteyen kesim kalabalıklaşacak. Eee üniversiteler de çok yüksek ihtimal gereken oranın çok altında artırım yapacak (onlar da haklı, bir altyapı yeterliliği var neticede) sonuç = dehşet bir rekabet

• 100 tyt 70 aytnin 50k getireceği o sene bu sene (2024...)

• Olm sonuçlardan sonra max 15 kişiyle konusmusumdur 2.mezuna kalan 5 kişi var biri de geçen sene tıp kazanacak sıralamayı yaptı ama bu sene daha kötü sıralama yaptı tıp gelemiyor kısacası gg all star is coming...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 21 Temmuz 2023; 23:20:6 >
  • Sınav çok zor olsa da alt sıralarda 20-50 arasında dehşet yığılma olur iki ucu ***lu değnek

• biz kurtulduk valla gerisini 2024lüler düşünsün ben düşündükçe kalbim sıkışıyor

• thatisreal kullanıcısına yanıt

geçen sene kaçtı bu sene kaç oldu hocam

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

27k--->33k

• ya durum o kadar mı kötü ben mecbur mezuna bırakacağım yks 2024 beni o kadar düşündürüyor ki kaç gündür bakmadığım yer izlemediğim video kalmadı hiç umut yok mudur kazanılamaz mı sınav ya

• ulan ben de mezuna kalıyorum da benzer konuyu ben de açtım. bunun telaşı ile sınava hazırlanmak işkence olur, bosverin 2024'te girecekler de çok takmasın yapacak bisi yok.

böyle konular açıp da milleti strese sokmamak lazım, ben de açtım ama keşke acmasaydim yarın bir gün birisi okursa umarım strese girmez benim konudan dolayı.

çalışan çalışsın böyle şeylere takılmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 23 Temmuz 2023; 21:38:9 >
  • Kazanılır hocam kazanılmasına hatta okullara da talimat gider isteseler de istemeseler de kontenjanlar bir seneliğine artar ama ne kadar artar o meçhul. Rekabet daha sıkı olacak bunun bilincinde olun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.