Şimdi Ara

İYİ Kİ 2024'TE SINAVA GİRMİYORUM (konu ciddi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten zor geçeceğini biliyorum göze alıyorum ama işte bu 100 tyt 70 ayt 50k teorisi gerçek olur mu emeklerim karşıma çıkar mı emin olamadım

• 2024 yks ye 4+4+4 sisteminin ilk girişi öğrenciler katılacak buda en az +500.000 öğrenci daha girecek demek.bu konuyu gündeme getirmemiz lazım. üniversite kontenjanlarının en az %10 arttırılması lazım.ve örneğin mühendislik taban sıralamasının da %10 arttırılarak 330.000 e çekilmesi lazım yoksa gerçekten büyük kaos olacak.üniversite sınavına girecekler ve evladı girecekler bu konuyu gündeme aldırmamız lazım.konuyu hep birlikte cimer e yazarsak daha çabuk dikkate alınacaktır

• 2019 girişli ünv bitirecek olan goatları unutmuşsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene aynı muhabbet her sene gelecek yıl all star olacak diyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler -bayanlar değerli öğrenci arkadaşlar ,bu üni.kontenjan arttırılması talebini mutlaka gündeme getirtmeliyiz,tüm sosyal kanallardan tweter dan ,hatta cimer e yazı yazarak ,bir şekilde bunu sağlamalıyız,yoksa özellikle ilk 100.000 e girecek kişiler arasında düzgün bir ünversite ve bölüme girme hususunda ciddi problemler yaşanacak.

konu çok enzem

• Okay boomer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2024 tayfa 2 kullanıcısına yanıt
    Azaltılmalı bence kontenjan artması iyi bir şey değil.
    Artarsa eğitimim kalitesi düşer ztn sınıflar yurtlar daha kalabalık olur öğretmen başına düşen öğrenci artar. Tırt ünileri kaliteleştirerek aşabilirsin bu sorunu anca o da zor. Bak mesela İYTE var yeni çıkan ona gitsin yeni gelenler sallıyorum.

• Her sene aynı kerhane

• yarın göreceğiz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.