Şimdi Ara

'iyi ki Galatasaray'lıyım' dediğiniz anlar:)Galatasaraylılar içeriye bi zahmet...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar; geçmişten başlayarak bu ana kadar Galatasarayımızın bizi kimi zaman çoşturduğu, kimi zaman mutluluktan ağlattığı bir çok şey yaşadık. Bu platformda bu anı ve heyecanları paylaşmayı umuyorum.
    Benim en mutlu olduğum anlar;
    1.1993 yılında Tgrt televizyonunda daha 10 yaşındayken Arif'in süper füzesi ve imkansız denileni başarma duygusu
    2.Fatih terim in uefa kupasi aldigimizda yere çömelip ağlaması Levent özcelik in kupa bizim hickiriklari...
    3.denizli macinda son 16 dakikayı tirnaklari yiyerek bekleyisimiz sonrasinda kafeden yurda tezahuratlara gidisimiz..
    4.ilk yari yenik kapadigimiz emirates kupasinda drogbanin golüyle galip gelmemiz..
    Daha bir çok şey var tabiki...Birazını da size sakladim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 90'da atmıştık golü evin içinde ne bağırmıştım acayip iyiydi ya. Fener'i eledik diğer turda gaziantep'e elendik o ayrı mesele

Birde nonda'nın fenerin boş kalesine gol attığı sezon son haftalar unutulmazdı. Feltcamp mıdır nedir o adam gittikten sonra hiç kaybetmeden cevat gülerle gitmiştik. 10 tane yerli oyuncuyla felan oynuyorduk.

• Her an

• quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

Her an
    Drogba'nın Real'e attığı golden sonra maçı birlikte izlediğim Fenerli, Beşiktaşlı arkadaşlarımın yanında oluşan muhteşem karizmam sonrası demiştim. 3-1 öndeydik Ronaldo 2. golü atana kadar ne dötüm kalkmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone dOro

Drogba'nın Real'e attığı golden sonra maçı birlikte izlediğim Fenerli, Beşiktaşlı arkadaşlarımın yanında oluşan muhteşem karizmam sonrası demiştim. 3-1 öndeydik Ronaldo 2. golü atana kadar ne dötüm kalkmıştı

Alıntıları Göster

Geçen seneki cl başarımız dahil yakın zamanda en çok duygulandığım ve takımımla gurur duyduğum andı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wyrdfell

Geçen seneki cl başarımız dahil yakın zamanda en çok duygulandığım ve takımımla gurur duyduğum andı...

son zamanlarda kesinlikle bende de bu maç bu etkiyi yarattı. juventus defansın kitabını yazmış takım, dakika kaç olmuş daha bir cacık olmaz diye umutsuz umutsuz ekrana bakıyordum ne yapacağımı şaşırdım sonra.

• Umut uzun top drogba nın kafasi ve sneijder juveyi yikan vurusu....Bu an da tarifsizdi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uefa finali ve penaltı atışları

• Beşiktaş'ı elmander in son dakika golüyle yendigimiz macda cok guzel si.kose direginde toplanmisti takim sevinc yumagioilmustu

• Süper Final'de Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettiğimiz maç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'a şükür her zaman
  • En bariz hissettigim kesinlikle uefa kupasiydi. Diger hepsini belki unutabilirim ama o final gecesini asla unutmayacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

En bariz hissettigim kesinlikle uefa kupasiydi. Diger hepsini belki unutabilirim ama o final gecesini asla unutmayacagim.
    Heyt be juventus maçına biletsiz gidip o anı yaşamak süper bişeydi birde turu geçtik insan gözüyle drogbayı sneıjderı gördüm gol gördüm daha ne olsun :D iyi ki galatasaraylıyım
  • quote:

Havelsan'da internet bağlantımız yoktu temizlikçinin radyosundan dinlemiştik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reinhardt

quote:

Havelsan'da internet bağlantımız yoktu temizlikçinin radyosundan dinlemiştik.

Alıntıları Göster
    Şöyle bir resim yapmıştım, bence güzel anlardan 2 tanesi. Ama Galatasaray tarihi bunlarla dolu ! Allah'ım iyi ki Galatasaraylıyım

'iyi ki Galatasaray'lıyım' dediğiniz anlar:)Galatasaraylılar içeriye bi zahmet...

• her youtube'a galatasaray videosu için girdiğimde, şampiyonlar ligindeki unutulmaz maçlar önerilen videolarda çıktığı ve beş dakika yerine yarım saatte o siteden çıktığım için diyorum ki iyi ki Galatasaraylıyım.
  • Alllaaaahıııım goooollllll

• quote:

Orijinalden alıntı: zwartevis

Alllaaaahıııım goooollllll
    Süper kupa'nın kazanmış olduğumuz en büyük kupa olmasına rağmen benim için uefa final maçıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Süper kupa'nın kazanmış olduğumuz en büyük kupa olmasına rağmen benim için uefa final maçıdır.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Rager

Alıntıları Göster

üstüne maç tanımam .yendiğimiz juventus bu takımın tırnaği olamaz ve muhteşem bi dönüş oldu maçta hemde İngilizlerin kendi evinde.o zaman barçaya 4-5 atiyodu mançıstır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.