Şimdi Ara

İyi niyetimden dolayı hep kaybediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: southsayer

Üzülme kardeşim ne kadar dövünsende boş, olmuş ile ölmüşe çare yok aile durumunuda sezebiliyorum. Takma kafaya olmuş artık ne yapacaksın umarım şu bahsettiğin iş olur.

bu arada senin firma hangisi belki seni tanıyorumdur ben
  • Pm attım arkadaşım sana
  • Şu insanları anlamıyorum bazen ya,ulan biraz iyi niyetli olun be kansızlar,şu zamanda işşiz kalmak çok kötü bi durum.Başkasının ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı..

Bende bi marketler zincirinde mağaza personeli olarak çalısıyorum,Allah'a şükür çalıstıgım insanlar çok iyi,her türlü eksiğimi kapatmaya çalısıyorlar.Arkadaşım bende senin gibiyim,şuan böyle diyorsun ama belli bir yaşa gelmişsen bu özelliğin korkarım değişmeyecek.İnsanlara güvenmeye,daha doğrusu güvenmek istemeye devam ediceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 5 Ocak 2010; 21:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

Şu insanları anlamıyorum bazen ya,ulan biraz iyi niyetli olun be kansızlar,şu zamanda işşiz kalmak çok kötü bi durum.Başkasının ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı..

Bende bi marketler zincirinde mağaza personeli olarak çalısıyorum,Allah'a şükür çalıstıgım insanlar çok iyi,her türlü eksiğimi kapatmaya çalısıyorlar.Arkadaşım bende senin gibiyim,şuan böyle diyorsun ama belli bir yaşa gelmişsen bu özelliğin korkarım değişmeyecek.İnsanlara güvenmeye,daha doğrusu güvenmek istemeye devam ediceksin.

yaşım 25,ama artık güvenim bitti. daha önceki çalıştığım mağazalarda insanlar hatamı örterdi bir sorun oldumu firmama değil bana söyler benimle çözlerlerdi. Ama allah o kansızların yanına koymayacak

• 2 kişinin bildiği sır değildir :( hatalı olan sensin kesinlikle hiçkimseye anlatmaman gereken konuları anlatmışsın, onun bi şekilde yayılacağını bilmen gerekiyodu bundan sonra özellikle iş konusunda daha dikkatli davranmalısın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: power512

2 kişinin bildiği sır değildir :( hatalı olan sensin kesinlikle hiçkimseye anlatmaman gereken konuları anlatmışsın, onun bi şekilde yayılacağını bilmen gerekiyodu bundan sonra özellikle iş konusunda daha dikkatli davranmalısın bence

ne bileyim kardeş evkur elemanlarının kansız olacağını,neyse olan oldu zaten artık iş konusunda gittiğim hiçbir yerde sadece merhaba merhaba başka muhabbet ve konular yok kuran-ı kerime el bastım bu konuda
  • Böyle bir haberi paylaşmamanız ve sonucunu düşünmeniz gerekiyordu.
    Yani iyi niyet ile alakalı bir durum değil.

Hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Böyle bir haberi paylaşmamanız ve sonucunu düşünmeniz gerekiyordu.
    Yani iyi niyet ile alakalı bir durum değil.

Hayırlısı olsun

Dediğimi anlatamadım galiba,ben daha önce başka yerlerde çalışırken de bir yerden teklif geldiğimi açık açık söylerdim ama kimsede kalkıpta benim firmama bunları söylemezdi. Benim hatam zaten var bunu kabul ediyorum ben sadece herkesi kendim gibi sandım mesele bu
  • her iş yerınde patrona yalakalık olsun dıye bunu yaparlar o kişileri bir yerde sıkıstır
  • Ne demişler?İyilik yap,denize at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

her iş yerınde patrona yalakalık olsun dıye bunu yaparlar o kişileri bir yerde sıkıstır

şimdilik bişey yapmadım sadece o çalışanlarını firmalarına şikayet ettim,ama eğer panasonic türkiye de ki işim olmazsa o zaman kan gövdeyi götürecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: antibakteriyel sazan

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

her iş yerınde patrona yalakalık olsun dıye bunu yaparlar o kişileri bir yerde sıkıstır

şimdilik bişey yapmadım sadece o çalışanlarını firmalarına şikayet ettim,ama eğer panasonic türkiye de ki işim olmazsa o zaman kan gövdeyi götürecek

o tipler muhasebede vardı patron gelmeden sabahleyin diğer çalısanlara emir verirlerdi,kendılerı ayaklarını masaya koyar sıgara ıcerlerdı,patron gelıncede cok calısır gıbı kafayı kaldırmazlardı,patronun yanında hadı calısmaya devam daha hızlı olun derlerdı
    patronda o kısılerı severdı
  • kardeşim bende senle meslektaştım bi zamanlar. parekende de mağaza personelinden yöneticiliğe kadar yükselmiş biriyim. diyosun ki kuran'a el bastım merhabadan başka birşey demiycem. bu da yanlış. ben daha kötü insanlarla karşılaştım bu sektörde. yapmadığım yardım iyilik kalmadı ama dediğimiz gibi iyilikten maraz doğar. ama ben yine iyilik yaptım. müşteri indirim istiyor mesela öyle zaman geldi ki cebimden para koydum kasaya. yani o noktaya getiriyor insanlar. sana örnek vereyim yeni mağaza açıldı 4 personel ve bir mağaza mdürü var. ben o zman personelim. aramızdan biri mağaza müdür yardımcısı olacak. bir bayan arkdaş vardı. onun kadar yüzsüzünü ikiyüzlüsünü (sayamadğım bin türlü kötü özelliği vardı) görmedim şu yaşıma kadar öyle söyleyim. senin yanına gelir dost zannedersin 2 dakika geçmez arkandan seni başka birine kötüler ama bunu o kadar profesyonel yapıyor ki yani oyuncu olsa dünya starı olur öyle bir insan abartmıyorum. ama sonuç ne oldu. ben her zamanki gibi davrandım kimseye laf söyleme fırsatı açık vermedim işimi yaptım müdür yardımcılığıda bana verildi. daha sonrada aynı mağazaya mağaza müdürü oldum. yani dediğim gibi sen işini yap herkesle konuş sohbet et ama kimsenin ağzına senle ilgili bir laf verme. kimseyle konuşmayarak ancak kendine kötülük yaparsın.

not: kur'ana el basma sadece içindekileride okumayı dene (tamamını okumadığını farzederek söyledim belkide okumuşsundur) tabiki türkçe mealini. bu zor gününde sana yardımcı olabilecek tek şey o hazinedir ben sadece belli başlı yerlerini okumuştum daha önce. yakın bir zaman önce tamamını okudum. gerçekten çok farklı şeylermiş parça parça okumakla bütününü okumak. bilen biliyordur zaten ama bilmeyenler için bu benden sizlere bir dost tavsiyesi olsun

quote:

Orijinalden alıntı: antibakteriyel sazan

quote:

Orijinalden alıntı: power512

2 kişinin bildiği sır değildir :( hatalı olan sensin kesinlikle hiçkimseye anlatmaman gereken konuları anlatmışsın, onun bi şekilde yayılacağını bilmen gerekiyodu bundan sonra özellikle iş konusunda daha dikkatli davranmalısın bence

ne bileyim kardeş evkur elemanlarının kansız olacağını,neyse olan oldu zaten artık iş konusunda gittiğim hiçbir yerde sadece merhaba merhaba başka muhabbet ve konular yok kuran-ı kerime el bastım bu konuda

• yeni bir sayfa açtın kendine. ketum olursun . iş dnyasında temel kural şudur

asla samimi olmayacaksın. merhaba dan başka kelime bilmeyeceksin. işte o zaman doğru düzgün bir çizgin oluyor. mümkünse iş dışında dostların olsun ama işte asla !!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.