Şimdi Ara

İyi niyetimden dolayı hep kaybediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta herkese karşı iyi niyetli oldum ama kimse bana karşı iyi niyetli olmadı en son yaşadığım hadiseyi anlatmak istiyorum

Büyük bir firmanın zincir mağazalarda promotör(satış destek) olarak çalışmaya başlamıştım geçen ay,fakat dün bulunduğum mağazada ki personel yüzünden işten çıkarıldım. Sebebi de ben o mağazaya geleli 3 gün sonra hiç beklemediğim bir yerden teklif aldım ve onun sevinci ve heyacanı ile etrafımdakilerle paylaştım. Fakat o mazağazada tv bölümünden ki 2 kişi yememiş içmemiş benim başka firmalardan teklif geldiğini firmama anlatmış. dün beni çağırdılar tabiki anladım ki işime son verecekler ve dediğimde oldu işten çıkarıldım.. Aslında amacım şuydu istediğim firma bana evet dediğinde hemen işi bırakmaktı ama şerefsin 2 kişi yüzünden çıkarıldık.. Ben işte böyleyim dostlar iyi niyetimden saflığımdan insanlardan fena darbe yedim ama dünden beri şunu kafama koydum artık eski ben yok,bana bundan sonra taş atana ben nükleer bomba ile cvp verecem ilk icraatım ise benim işten atılmama neden olan kişiyi kendi çalıştığı firmasına şikayet ettim isterse çıkarılsın umrumdışı

• hayırlısı olsun kardeş. iyi yoldan hiç bir zaman sapma.emin ol doğruluk her zaman kazanıyor.
  • Git seni ispiyonlayanları döv, ağız burun giriş onlar kim ki seni şikayet ediyolar. Bundan sonrada iyi niyetli olma zaten bu devirde iyi niyet diye bişey mi kaldı

yeni işindede tecrübe oldu işte mutlu mesut yaşamana bak şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsmach

hayırlısı olsun kardeş. iyi yoldan hiç bir zaman sapma.emin ol doğruluk her zaman kazanıyor.

beni en çok üzen hadise de şu oldu çok borçlarım vardı,annem kredi çekmişti ödemem için ve banada pek güvenemiyordu,çünkü iyi niyetimden dolayı son 1 senedir hiçbir işte uzun çalışamadım. Şimdi de anneme diyemiyorum ki beni işten çıkardılar eğer cumaya kadar bana teklif gelen yerden haber gelmez ise o zaman kıyamet kopacak
  • inşallah iyi haber gelecek kardeşim. doğruluk her zaman kazanıyor tekrar söylüyorum. bende iyi niyetliyimdir ama hiç bir zaman kaybeden olmadım.tabi bu olaylara nasıl baktığınlada ilgilidir. işten çıkarıldın evet bir kapı kapandı ama başka bir kapıda açılacaktır. senin için dua ettim şimdi inşallah kabul olur. tabi şunuda unutma iyi niyetli olmak akılsız davranmayıda gerektirmez. o yüzden insanların senin gibi iyi niyetli olmayacağını planlayarak hareket etmelisin her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsmach

inşallah iyi haber gelecek kardeşim. doğruluk her zaman kazanıyor tekrar söylüyorum. bende iyi niyetliyimdir ama hiç bir zaman kaybeden olmadım.tabi bu olaylara nasıl baktığınlada ilgilidir. işten çıkarıldın evet bir kapı kapandı ama başka bir kapıda açılacaktır. senin için dua ettim şimdi inşallah kabul olur. tabi şunuda unutma iyi niyetli olmak akılsız davranmayıda gerektirmez. o yüzden insanların senin gibi iyi niyetli olmayacağını planlayarak hareket etmelisin her zaman.

Tşk ederim arkadaş,ah ulan panasonic senin için işten kovulduk umarım kovulduğuma değer. Bu arada teklif aldığım firma panasonic türkiye ama arada danışmalık firması var,geçen senede panasonic'in distrübütörü olan tekofaks da çalışmıştım zaten o firmadan çıkarılınca(ekonomik nedenler) bir daha hiçbir işim rast gitmedi

• her işte bir hayır vardır , iyi olmaktan doğru olmaktan hiç bir zaman vazgeçmemiz dileğiyle ,,

ayrıca emin olur herkes yaptığı en ufak zerre işin karşılığını mutlaka alacaktır içiniz rahat olsun
  • sen yine iyi niyetli olmaya devam et bence ama senin için özel olan konuları tam anlamıyla tanımadığın insanlarla paylaşma bir de her yüzüne güleni dost bilme

yoksa senin davranış şeklin gayet normal
  • Hayatta kimseye fazla değer vermiyeceksin, politk davranacaksın. Ne yüzünü asıcan nede tamamen güvenip kardeş gibi olacan. Sürekli mesafe ve şüphe içinde olacak. Hayatta kimseye güvenmem. Akraba dediğimiz kişilerden bile kazık yedikten sonra insan çok güzel akıllanıyor.
  • az önce açtığım başlığın silindiğine dair özel mesaj aldım

silinme sebebi: fake üye olduğum yazıyordu

oysa ben fake üye değilim bugün üye oldum gsm numaramıda onaylattım

ilginç bir durum sağlık olsun tabi

iyiniyetten vazgeçme
  • İnsanlar kurtçuklar gibidir.Küçük,kör ve değersiz.(David Smith)
    bu adama bazen hak veriyorum.
  • iş dünyasında iyi niyet olmuyor malesef
  • maalesef bzim insanimiz boyle cekememezlik var neyse sanada gecmis olsun
  • iyilik yap denize at,bir gün mutlaka karşılığını bulacaksın.Doğru insan sarsılır,ama hiç bir zaman yıkılmaz bunu unutma.
  • Bizim felsefecimiz çok değerli bir insandı.
    Bir gün derse girdi,morali bozuktu.İçini derince çekti ve bize:'Çocuklar o kadar felsefe anlattım size ama ben bu yaşıma kadar edindiğim yaşam tecrübelerine dayanarak edindiğim kendi hayat felsefemi size söylemedim.Beni iyi dinleyin,şimdi söylüyorum.' dedi.
    'İnsanlar 2 ayak üzerinde duran b*k makineleridir.'
    O zaman söylediğinde gözümüzden yaş gelmişti gülmekten.Gülmüşüz ağlanacak halimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 5 Ocak 2010; 17:59:51 >
  • Sonunda doğru yolu bulman güzel.
  • Ya benim ki harbiden kotu durum ne yapacagimi sasirdim aileme henuz diyemedim. Eger dersem fena seyler olacak annem bana guvenip kredi cekti simdi,kadincagizin zaten maasi ev kredisine gidiyor benim kredi yuzunden kesinti yapilacak maasindan.. of ben yaptim boyle yemin ederim hep basarisizlik basarisizlik nereye kadar boyle inanin suan oldurmek geliyor icimden kendimi. Ise baslarken binbir heves ve istekle basladim ama yine olan bana oluyor bugun bekledigim yerden haber gelmedi iyice strese girdim,bugun bostanci vatan bilgisayarda gunumu gecirdim yarin nerede gececek bilmiyorum gidecek yerimde yok.... dostlar akil verin cok kotu durumdayim
  • Kardeşim geçmiş olsun, yanlış senin en büyük hazinen tecrübe oldu sana bu olay. Umarım diğer firmadan haber gelirde hem ruh halin hem işlerin düzelir. Bende senin gibiydim aynı sektördeyiz özellikle bu sektörde asla kimseye acımayacaksın ve herşeyi ulu orta konuşmayacaksın ben müşterilere çok yardım ettim olmıyacak şeyleri yaptım firmamdan izin alıp tv götürüp kurduğumu bilirim beklemesin servisi, ayarlarınıda tam yaparım yeri geldi laf yedim gereksiz yere ama olsun dedim gene yardım ettim ama iyilikden maraz doğar biri ile kavga ettim bu yüzden o gün bugündür kimseye yardım etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: southsayer

Kardeşim geçmiş olsun, yanlış senin en büyük hazinen tecrübe oldu sana bu olay. Umarım diğer firmadan haber gelirde hem ruh halin hem işlerin düzelir. Bende senin gibiydim aynı sektördeyiz özellikle bu sektörde asla kimseye acımayacaksın ve herşeyi ulu orta konuşmayacaksın ben müşterilere çok yardım ettim olmıyacak şeyleri yaptım firmamdan izin alıp tv götürüp kurduğumu bilirim beklemesin servisi, ayarlarınıda tam yaparım yeri geldi laf yedim gereksiz yere ama olsun dedim gene yardım ettim ama iyilikden maraz doğar biri ile kavga ettim bu yüzden o gün bugündür kimseye yardım etmiyorum.

aynı sektördeniz ne güzel benim halimi sen anlarsın ancak,ben evkur kadıköy mağazasındaydım ilk defe evkur da çalışma firsatım oldu yoksa daha önce vatan,gold carreforularda çalıştım ve böyle bişey ilk defa başıma geldi. Bende çok tv kurdum hatta ben panasonic promotörüyken inanın gidip rakip markaların tvlerini müşterinin evinde kurduğumu biliyorum ama kimse kalklıpta sen neden kurdun diye gidip firmama söylemedi. Şuan fena stresteyim bilindiği gibi değil bugün erken geldim diye eve annem şüphelendi zaten annem zaten benim işten çıkmama korkuyor haklı kaldın tabiki de

• Üzülme kardeşim ne kadar dövünsende boş, olmuş ile ölmüşe çare yok aile durumunuda sezebiliyorum. Takma kafaya olmuş artık ne yapacaksın umarım şu bahsettiğin iş olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.