Şimdi Ara

moralim gerçekten çok bozuk hayatımın en düşük notunu aldım ve sınıftaki en kötü not bende

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
37.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu ana dek ben hep kendi kendime idare eden bir öğrenciydim,kötü olan derslerim vardı matematik gibi,ama her zaman çözmesini becerdim.sözel derslerim inanılmaz iyiydi çalışmadan okula gelmeden hep en yüksek notları ben alıyordum,deneme sınavlarında ilçe 2. si 3. sü oluyordum sözelden .bunun üzerine de benim okulum lise 2 de ben ve bir kaç kişinin isteği üzerine sözel sınıfı açtı,sınıfımız sadece 6 kişiydi .her neyse okulu bitirdim ve çalışmadan çabalamadan istediğim yer olan ege gazeteciliği 6 puanla kaçırıp bir vakıf üniversitesinin aynı bölümüne burslu olarak girdim.

ingilizcem grammar dışında gayet iyiydi,hatta harry potter serisinin son kitaplarını bekleyemeden ingilizce alıp okumuştum falan ...

ama hiç bir zaman grammari tam olarak kavrayamadım,okuduğumu geçmişte mi gelecekte mi diye anlasam da boşluk doldurmalar dahil yapamıyorum .

bir türlü grammari anlayamadım ve sınavdan 24 aldım hayatımda aldığım en kötü not kötü olsa iyi sınıftaki en kötü not da bende...

şu an dersten çıktım,ailemi arayıp okulu bırakmak istediğimi söyleyeceğim,çalışmadan kazandım azıcık çalışsam devlette ve ingilizce olmayan bir bölümü kazanırım herhalde .önceki planlarımda hazırlığı atlamak sonra kaydı dondurup sınava tekrar girmekti kazandığım yeri beğenmezsem de üniversitem hazırdı nasılsa,ama şu an ki durumda böyle bir şey mümkün gibi görünmüyor ...

yaşama sevincim gitti,çok sevdiğim hocam bile bu notu nasıl aldın çok üzüldüm dedi ben de hocam bu sene sınıfta kalacağım gibi değil mi dedim o da malesef öyle gibi dedi .

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sınavdan Düşük Not Aldıysanız Ne Yapmalısınız?

Sınavdan düşük not almak moral bozucu olabilir, ancak bunun üstesinden gelmek ve gelecekte daha iyi performans göstermek mümkündür. İşte sınavdan düşük not aldığınızda atmanız gereken bazı adımlar:

• Sakin Kalın ve Kendinizi Suçlamayın: Düşük not almak sizi üzebilir, ancak kendinizi suçlamak veya moralinizi bozmak faydalı olmaz. Hatalarınızı kabul edin ve iyileştirme alanlarını belirlemeye odaklanın.
    • Sınavı İnceleyin: Sınav sorularını dikkatlice inceleyin ve hatalarınızı belirleyin. Hangi konularda ek çalışmaya ihtiyacınız olduğunu anlayın.
    • Öğretmeninize veya Hocanıza Danışın: Sınavdaki performansınız hakkında öğretmeniniz veya hocanızla konuşun. Hatalarınızı anlaymanıza ve iyileştirme önerileri almanıza yardımcı olabilirler.
    • Ek Çalışma Yapın: Düşük not aldığınız konuları detaylı bir şekilde çalışın. Ders notlarınızı gözden geçirin, alıştırma soruları çözün ve konuyla ilgili ek materyaller bulun.
    • Çalışma Stratejilerinizi Değerlendirin: Şu anki çalışma stratejilerinizin etkili olup olmadığını değerlendirin. Ders çalışırken daha aktif yöntemler kullanmayı deneyin, not çıkarın, arkadaşlarınızla tartışın veya çalışma gruplarına katılın.
    • Pozitif Kalın: Düşük not almak geçici bir aksiliktir. Pozitif kalın, gelecekte daha iyi performans göstereceğinize inanın ve pes etmeyin.

Önemli Hatırlatmalar:

• Sınavdan düşük not almak utanılacak bir şey değildir. Herkes hata yapar.
    • Düşük notlar kişisel değerinizi veya gelecekteki başarınızı yansıtmaz.
    • Çalışma alışkanlıklarınızı iyileştirerek ve hatalarınızdan ders alarak gelecekteki sınavlarda daha iyi performans gösterebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben fizikten 01 almıştım panpa. Seninki iyiymiş
  • oha 24 mü? bence sen okulu bırakmak yerine intihar et.Ne yapacaksın şimdi o notla? insan içine nasıl çıkacaksın? bide buraya yazmışın ya helal olsun.Hayat bitmiş bence senin için
  • Olur böyle şeyler takma devam et
  • olum o ne ya kitap okuyorsun grameri çözemiyorsun intahar et bence
  • perfect tenseleri anlamıyorum evet,yapamıyorum da.aksini de iddia edecek değilim .ama bunun için de intihar edecek de değilim .
  • bence intahar etmelisin....24 alınır mı?! ne demek 24 almak...yeryüzünde bundan daha büyük sorun olarak sana en fazla 24 şey sayabilirim....sayayım mı o 24 şeyi?

23 almak
    22 almak
    21 almak
    20 almak
    ....
    0 almak

hayat bitmiş senin...artık ne bir üniversite kazanabilirsin, ne bir meslek sahibi olabilirsin, ne de eve ekmek getirebilirsin...hayatın kararmış senin...genç yaşında yazık olmuş...

şakayı bi yana bırakalım da; mahsus mu yazıyosunuz bunları? yada ömrünüzde hiç gerçek bir sorunla karşılaşmadınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya tepkinizi anlamıyorum,yazıyı tamamen okumadınız herhalde orada demişim ki :

quote:

sınavdan 24 aldım hayatımda aldığım en kötü not kötü olsa iyi sınıftaki en kötü not da bende...

sınıftaki en kötü notu almışım ne yapmam lazım sevinmem mi lazım ?
  • Ben lisede 17 almıştım.Takma kafana.Sınıfın en kötü notuydu ama ben ogün hiçbirşey yokmuş gibi gülüp eğlenmiştim
  • Oha siz lisede bunlara takıyorsanız Üniversiteyi düşünemyorum
  • ben lisede değilim üniversitedeyim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

ben lisede değilim üniversitedeyim .

Biliyorum.Üniversitedede düşük aldığım notlar oldu.Finalde düzeltirsin bence nukadar yorma kafanı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınce_1903

Oha siz lisede bunlara takıyorsanız Üniversiteyi düşünemyorum

sen arkadaşın yazdığını okuduğuna emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderWriter

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

ben lisede değilim üniversitedeyim .

Biliyorum.Üniversitedede düşük aldığım notlar oldu.Finalde düzeltirsin bence nukadar yorma kafanı?

hocam sana dememiştim aslında lisede böyleysen üniversitede düşünemiyorum diyen arkadaşa demiştim ...

hocam bilemiyorum finallere yetişecek mi... finaller 15 ocakta başlıyor çünkü bence yeterli zamanım yok hem açığı kapatacağım hem de yeni anlatılanları takip edeceğim ...

geçme notu 60 sonuçta ve şu an vize notum finali kötü etkiledi :/

kulaklar tam duymayınca da buraya kadar oluyor işte,gürültülü ve yankılı bir sınıfta anlamıyorum :/

• demekki gramer calisman gerekiyor. kendini de kotuye sartlama perfect tense i anlamiyorum falan diye. zor falan degil sadece calisman lazim. en azindan nerede eksigin var biliyorsun bu da birsey.
  • sadece grammer ile 24 alınmaz

eger ingilizcen cok iyi olsaydı daha fazla alırdın

ayrıca bir sınavdan 24 aldın diye okulu bırakacaksan zaten sen zor mezun olursun üniversiteden
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınce_1903

Oha siz lisede bunlara takıyorsanız Üniversiteyi düşünemyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

sadece grammer ile 24 alınmaz

eger ingilizcen cok iyi olsaydı daha fazla alırdın

ayrıca bir sınavdan 24 aldın diye okulu bırakacaksan zaten sen zor mezun olursun üniversiteden

4 tane sınava giriyoruz 24 aldığım sınav grammar sınavıydı

@uAslAnkara:yıllardır anlamıyorum anlamak için de çabaladığım söylenemez üniversiteye kadar,en sevmediğim şeydir çünkü dil bilgisi hem Türkçede hem de ingilizcede .

mesela bu sabah enişteme mesaj attım,kendisi Türkçe bilmiyor.büyük bir ihtimalle mesajımda grammar hataları var hatta kesin var :

quote:

good morning,i was saw your message which you want my advise last night.i hasnt answer because im not use my avea number.my number is xxxx i use this number and i will use this number too.please delete my old number (xxxx)

hasnt kısmının hatta olduğu gibi yanlış olduğunu tahmin ediyorum

• keşke daha çok çalışıp iyi not alsaydın. Ama keşkelerle yaşanmıyor,keşke demeden önce adımlarını sağlam at.Kötü not aldın diye de okulu bırakmak gibi aptalca bir işe kalkışma.Olan olmuş,sen ilerdeki sınavlarına konsantre ol.Pozitif düşünmeye çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangar Culeyşıns -- 13 Aralık 2010; 11:25:18 >
  • Geçme notu 60 mış sizin.Olsun bence okulda dinle dersleri.Eve/yurda gelincede anlamadığın yerleri çalış.Rahata erirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.