Şimdi Ara

İyi oldu aslinda bosver.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- Emenikeye ilk macta sallayanlara; bence macta iyiydi, gol kacirmak dogaldir.
    2- hocaya sallayanlara; adamin sucu yok, oyuncu degisiklikleri ve christian bebesi haric.
    Ki giren iki oyuncu bolgesinde oynamasa bile mucadele etmelidir. (Bakin salihin top kaybi sudur budur demiyorum, kaybedecek tabi, kendi kalesine de atacak)
    3- ilk mactan fenerbahceye sallayanlara.
    4- hocaya sallayanlara.
    5- artik desteklemiyecegim diyen tiplere.

Bunlar ve digerlerinin iyi ki futbol bilgisi yok, olsa forumu doldururlar bilgisizlikleri ile.

Guzel bir yenilgi oldu, konyadan olmasi daha anlamli, 13 dakikada 3 gol yemek daha guzel. Zaaflar gun gibi ortaya cikti.
    Herkese bir ders oldugunu dusunuyorum. Baskana, hocaya, futbolcuya.
    Ersun hoca bizim ruhsuzlari tanimiyordu, simdi gercek yuzlerinide gormustur.

Arsenal de aston villa' ya yenildi farkindamisimiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin gibi zihniyetler yüzünden aziz yıldırım o koltuğu bırakmıyor

Devam edin

• Çoğu ergen onların takma

Dün Aykut istifa diyorlardı bugün ersun
    Dün salih diye bitiyorlardı bugunona laf ediyorlar...Alayı boş taraftar..Ztn desteklemesinler hatta buraya yazmasınlar rahat edelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Senin gibi zihniyetler yüzünden aziz yıldırım o koltuğu bırakmıyor

Devam edin

Adam Aziz ile alakalı bir şey dememiş ki ne alaka Aziz?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 18:20:53 >
  • Arkadaş herşeye tamamım. Ancak hocanın suçu yok demen komik olmuş. Maçı veren Ersun Yanal'dır. Bu onun kötü bir teknik adam olduğunu göstermez. Ancak, hem yaptığı değişikliklerle, hem de hala değişiklik hakkı varken oyuna müdahale etmemesiyle maçı kendi vermiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Arkadaş herşeye tamamım. Ancak hocanın suçu yok demen komik olmuş. Maçı veren Ersun Yanal'dır. Bu onun kötü bir teknik adam olduğunu göstermez. Ancak, hem yaptığı değişikliklerle, hem de hala değişiklik hakkı varken oyuna müdahale etmemesiyle maçı kendi vermiştir.

Buna katılırım...Yanlış değişiklik yaptı

Ama maç verilmez değil, verilir. Futbol bu...Küçümser, rahat davranırsan bu olur...İlk maçta olması hayırlı olur ders alırlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Devam edin

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Devam edin

Adam Aziz ile alakalı bir şey dememiş ki ne alaka Aziz?

Tamam işte bende onun söylediklerinin asıl kaynağını söyledim.Herşeyi söylemiş ama asıl kanayan yara yönetimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

Oncelikle sunlara ban;

1- Emenikeye ilk macta sallayanlara; bence macta iyiydi, gol kacirmak dogaldir.
    2- hocaya sallayanlara; adamin sucu yok, oyuncu degisiklikleri ve christian bebesi haric.
    Ki giren iki oyuncu bolgesinde oynamasa bile mucadele etmelidir. (Bakin salihin top kaybi sudur budur demiyorum, kaybedecek tabi, kendi kalesine de atacak)
    3- ilk mactan fenerbahceye sallayanlara.
    4- hocaya sallayanlara.
    5- artik desteklemiyecegim diyen tiplere.

Bunlar ve digerlerinin iyi ki futbol bilgisi yok, olsa forumu doldururlar bilgisizlikleri ile.

Guzel bir yenilgi oldu, konyadan olmasi daha anlamli, 13 dakikada 3 gol yemek daha guzel. Zaaflar gun gibi ortaya cikti.
    Herkese bir ders oldugunu dusunuyorum. Baskana, hocaya, futbolcuya.
    Ersun hoca bizim ruhsuzlari tanimiyordu, simdi gercek yuzlerinide gormustur.

Arsenal de aston villa' ya yenildi farkindamisimiz?

hocam cok haklısın umarım crıs daha fazla oynamaz onumuzde cok onemlı bır mac var

• quote:

quote:

Devam edin

/>

Hani bir tabir vardır

Koyun taraftar olmak diye

Dünyadan bi haber olmak diye

İşte sen tam öyle birisin .Benim anlatmak istediğimi anlamayıp , yok takıma laf söyletmem yok futbolcuya laf ettirmem.Tam azizin adamısin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Arkadaş herşeye tamamım. Ancak hocanın suçu yok demen komik olmuş. Maçı veren Ersun Yanal'dır. Bu onun kötü bir teknik adam olduğunu göstermez. Ancak, hem yaptığı değişikliklerle, hem de hala değişiklik hakkı varken oyuna müdahale etmemesiyle maçı kendi vermiştir.

Buna katılırım...Yanlış değişiklik yaptı

Ama maç verilmez değil, verilir. Futbol bu...Küçümser, rahat davranırsan bu olur...İlk maçta olması hayırlı olur ders alırlar

Hocam sanmıyorum ki yapılan değişiklik maçın dönmesine neden olsun. Fenerbahçe şu takımı 10 kişide olsa yener ama yıllardır olduğu gibi bizim oyuncuların ruhunu çalmışlar.

Hiçbirşey yapamıyorsun, peki bölgen de yanlış , arkadaş(webo-salih) mücadelede mi edemiyorsun. Webo oyuna girdi mi girmedi mi belli değildi.

Kuyt' ın yerine çok iyi bir yerli lazım bence.

• Kuyt ın yerine alper i çekebilirdi
    Emenikeyi koyardı yada 4-4-2 ye dönerdi, tek forvete geçerdi vs vs

Bir TD nasıl bu kadar hatalı iş yapar. O kadar para alıyorsun futbolun içşndesin
    Kasıtlı olmak lazım

• quote:

quote:

quote:

Devam edin

/>

Hani bir tabir vardır

Koyun taraftar olmak diye

Dünyadan bi haber olmak diye

İşte sen tam öyle birisin .Benim anlatmak istediğimi anlamayıp , yok takıma laf söyletmem yok futbolcuya laf ettirmem.Tam azizin adamısin.

Ben Aziz' i sevmem, savunmadım bile, sadece maç hakkında konuşuyoruz, sakin ol derdin ne senin.
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Kuyt ın yerine alper i çekebilirdi
    Emenikeyi koyardı yada 4-4-2 ye dönerdi, tek forvete geçerdi vs vs

Bir TD nasıl bu kadar hatalı iş yapar. O kadar para alıyorsun futbolun içşndesin
    Kasıtlı olmak lazım

Alper' i çıkarması bir yerde doğru, bir yerde yanlış.

Alperi izlediğimizde daha çok serbest oyuncu olarak görünüyor yerine Salihi alarak yaratıcı oyuncu eksikliğini gidermeye çalıştı, Salih kadroda 10 numaraya en yakın isim çünkü doğrusu ne ben ne siz ne Ersun Hoca, ne de Salih bekliyordu böyle bir kötü oyunu.

Alper kanat adamı değil maalesef.

Kuyt-Webo: Yorulan yıpranmış Kuyt' ın yerine mücadele eden, defansa koşan Webo cazip görünmüş olabilir hocaya ama sonuç beklediğimiz gibi değil.

Hocam hata olmadan doğru bulunmuyor, düşmeden koşamıyor insan, bu hatalar olacak , önemli olan takıma destek vermek.
    Tek maçla emenike asıldı, ilk maçında hemde, ne oluyoruz dedim ya. Bu insanlar nerede yaşıyor merak ediyorum.

Ersun Yanal duygusal bir adam ve iyi bir Fenerbahçe' li, Aykut gibisine 3 yıl verdik, bırakalım 1 yılda Ersun hoca yönetsin.

Ve insanların dikkatini çekerim, hocalar değişsede bu takım yıllardır aynı, futbolcular da suç, trilyonları alıyorsan hakkını verecen.

• quote:

Katılıyorum,iyi oynayan Alper'i çıkarıp Salih'i almak hata ve baktın Baroni oynamıyor çıkar gitsin,Webo'nun sağda ne işi var ? Salih'in Topal'ın bölgesinde ne işi var ?
    Hocanın suçu yok demesi gerçekten komik olmuş.
  • Arkadaş sen dalgamı geçiyorsun 3-4 sezondur aynı şeyleri yaşıyoruz ne dersmiş bir türlü çıkarılamadı. Tabi senin dediğin gibi çıkacak hoca ders çıkardık diyecek sonra ne olacak sezon sonu o 3 puanı mumla arayacağız. O zaman da diyecek misin olsun ders çıkardık diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jewish

Arkadaş sen dalgamı geçiyorsun 3-4 sezondur aynı şeyleri yaşıyoruz ne dersmiş bir türlü çıkarılamadı. Tabi senin dediğin gibi çıkacak hoca ders çıkardık diyecek sonra ne olacak sezon sonu o 3 puanı mumla arayacağız. O zaman da diyecek misin olsun ders çıkardık diye?

Hele bismillah ya, arkadaş ferguson gelse ne olacak, şu maçta yenilseydi anında asacaktınız adamı, kendinize gelin artık.
  • skora göre herkesin yorumu. eğer fenerbahçe dün şuan yanlış dediğimiz değişiklerden sonra 3 tane gol yemeyip maçı kazansaydı kimse yanlış değişiklik demeyecekti.
  • +sowa sallayanlara
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.