Şimdi Ara

İyi özellikli bir laptop mu? Marka laptop mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkantuzcu

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Hocam ge60 ya da ge70 senin icin iyi bir secim olur

GE60 serisini bu hafta sonu bir kardeşime aldık. Mükemmel bir laptop. Hem estetik hem de sağlam. İçerisine AutoCAD, MatLab vs. bir sürü program kurdum. Tık demedi. Ben de GE70-0ND serisi düşünüyorum. Ama şuan hiçbir yerin stoklarında yok. Zaten acelem de yok.

Benim anlamadığım elano68 Lenovo kullanıyorsun ve GE60/70 serisi öneriyorsun! Biraz tezat olmamış mı? :) Lenovo bir arkadaşımda vardı, ondan biliyorum. O da sağlam bilgisayar ama seçim yapılsa şahsen ben de msi seçerim ki öyle olacak inşallah. Ama senin neden msi tavsiye ettiğini merak ettim.

:) ben insanlara en iyi fp urunlerini oneriyorum.
    Msi ge60 da bildigim gizel bir laptop
    3 arkadasimda da var.memnunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkantuzcu

quote:

Hocam ge60 ya da ge70 senin icin iyi bir secim olur

GE60 serisini bu hafta sonu bir kardeşime aldık. Mükemmel bir laptop. Hem estetik hem de sağlam. İçerisine AutoCAD, MatLab vs. bir sürü program kurdum. Tık demedi. Ben de GE70-0ND serisi düşünüyorum. Ama şuan hiçbir yerin stoklarında yok. Zaten acelem de yok.

Benim anlamadığım elano68 Lenovo kullanıyorsun ve GE60/70 serisi öneriyorsun! Biraz tezat olmamış mı? :) Lenovo bir arkadaşımda vardı, ondan biliyorum. O da sağlam bilgisayar ama seçim yapılsa şahsen ben de msi seçerim ki öyle olacak inşallah. Ama senin neden msi tavsiye ettiğini merak ettim.

çünkü içinde gtx660m ekran kartı var lenovodada ondan var o yüzden öneriyor gtx660m fanı o kendi bilgisayarı piyasada yok bidelenovo y500 sli daki ekran kartı daha iyi gtx660 m göre

• Hocam sen bu lenovo y500 sempatizanlarini fazla dinleme.Onlara gore kendi kullandiklari cihaz iyidir.onlar konussun oyle :)

• quote:

Hocam sen bu lenovo y500 sempatizanlarini fazla dinleme.Onlara gore kendi kullandiklari cihaz iyidir.onlar konussun oyle :)

zaten piyasadaki en iyi f/p ürünü y500 sli aldığı puanlar belli ekran kartı olsun kasa tasarımı olsun ışıklı klavyesi olsun msi ge60 dan çok daha iyi laptop önceden touchpad sıkıntısı diyordun millete şimdi sorunsuz laptoplarda geldi ne diceksin acaba bundan sonra
  • quote:

Hocam sen bu lenovo y500 sempatizanlarini fazla dinleme.Onlara gore kendi kullandiklari cihaz iyidir.onlar konussun oyle :)

:)

Şu an aklımda MSI'dan başka marka yok zaten. Keşke şu GT serisi alınabilecek bir düzeye inse de gözüm kapalı gidim alsam. Haziran'a kadar yolu var. Bekleyeceğim, bu arada GE70 serisinin GE60 da olduğu gibi 2500TL civarı olup BluRay li ve 16GB ram li olanı piyasa sürülebilir diye ümit ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slh3772

quote:

zaten piyasadaki en iyi f/p ürünü y500 sli aldığı puanlar belli ekran kartı olsun kasa tasarımı olsun ışıklı klavyesi olsun msi ge60 dan çok daha iyi laptop önceden touchpad sıkıntısı diyordun millete şimdi sorunsuz laptoplarda geldi ne diceksin acaba bundan sonra

Sadece touchpad olsa iyi iste de oyle degil.
    İnsan ilk once bazi seyleri ogrenecek.
    Yoksa siz ve sizin gibi ,laptobuna toz kondurmayan kisilerle konusulmaz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slh3772

quote:

Sadece touchpad olsa iyi iste de oyle degil.
    İnsan ilk once bazi seyleri ogrenecek.
    Yoksa siz ve sizin gibi ,laptobuna toz kondurmayan kisilerle konusulmaz..

sen mi kullanıyorsun bilgisayarıda sorunları var diyosun sağdan soldan duyduklarınla millete bilgisayarı kötülüyorsun bilgisayrı kullanan benim yalan söylemem kötü olsa merak etme senin bilgisayarın piyasada olsaydı lenovo y580 en iyi diye millete derdin şimdi yok piyasada özellikleri aynı olan bi tek MSI var o yüzden durmadan MSI diyorsun

• Arkadaslar benim kafam suanda acayip karisti acer 32 gb ram var mside ise gt70de yani i7 olan modelinde 8 gb ram var arada daglar kadar fark var 32 ile ve acerde 4 gb ekran karti var mside ise 2 gb
    hangi ekran karti daha iyi ve ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marka al başın ağrıyacağına paran gitsin.ağız tadıyla kullanmak var,kullanırken harcanmak var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.