Şimdi Ara

İYİ Parti milletvekili adayları belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayatım boyunca akp ile hiç işim olmadığı için kimin oğlunu aday yaptığı beni ilgilendirmiyor.
  • Halisünasyon H kullanıcısına yanıt
    Rahat ol kardeş, iş adamı dediğin insanlar ülkeyi bir otobüs şoföründen her türlü daha iyi yönetir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-032E64000

Rahat ol kardeş, iş adamı dediğin insanlar ülkeyi bir otobüs şoföründen her türlü daha iyi yönetir
    iş adaminin hayatta tek derdi PARA ´dir. siyasi parti farketmeksizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5B03C6EDC

Hayatım boyunca akp ile hiç işim olmadığı için kimin oğlunu aday yaptığı beni ilgilendirmiyor.
    e kime oy verelim istiyorsun peki ? O Atatürkçülüğü kullanıyor öteki dini kullanıyor diğeri pkk lı öteki islamcı ne yapalım ?
  • Türk lafına sallayan çoğunuz cahil, kötü niyetli ve ahlak yoksunuğu yaşayan insanlarsınız. neymiş türkiyelililiymiş.

Türkiyeli lafını isterse yabancılar kullanabilir, biz kendimiz için kullanmayız.amerikan ırkı diye bir şey olmamasına rağmen

onlar kendine amerikalı demez amerikan der, biz onlara yerine göre amerikalı veya amerikan deriz.

Atatürkün kendi el yazısından türk mileti tanımı buyrun.

İYİ Parti milletvekili adayları belli oldu
  • Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    Kimseye oy verin veya oy vermeyin demiyorum. Sadece tepkimi koyuyorum . Sinan Oğan Osman Pamukoğlu Yusuf Hoca Mansur Yavaş bu insanlar neden yok. Referandumda hayır için vardı. Şimdi aman birileri oy vermez diye mi dışlandılar
  • Yok şu olmamış , bu hiç olmamış , öbürü hiç olmamış. Yahu arkadaş sizleri var ya mutlu etmek acayip zor ne yapılsa begenmiyorsunuz çık sen yap ozaman listeyi. Yeni kurulmuş bir partiden bahsediyoruz aday seçimleri de dikkatli yapılmış az bi susun da zarar vermeyin

• Herkes komik yav. Muharrem İnce'nin bazı adamları mv adayı olmaması büyük ihtimalle bakanlık içindir. Keza Yusuf Halaçoğlu da öyle.

Boş yere kaos varmış algısı yaratmayın.
  • Fırtınam.. F kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin başına ne geldiyse senin gibi düşünenler yüzünden geldi. Akp lilerde aman partiye zarar gelmesin diye 16 yıl sustular halada susuyorlar. Onlar gibi mi olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

e kime oy verelim istiyorsun peki ? O Atatürkçülüğü kullanıyor öteki dini kullanıyor diğeri pkk lı öteki islamcı ne yapalım ?

Alıntıları Göster
    O yüzden sağ sol var dünyada. Ya sağcı ol, ya solcu. Başka da kendini tanımlayacak bir şey kullanma.

Yok laik, yok muhafazakar, yok milliyetçi, yok şu, yok bu kafayı yaşarsan kimin geldiğinin hiç önemi yok.

* Siz hiç Amerika'da George Washingtoncu diye bir tabir duydunuz mu? Atatürkçüymüş!

* Siz hiç Almanya'da Hristiyancı diye bir tabir duydunuz mu? İslamcıymış!

* Siz hiç Fransa'da laikçi diye bir tabir duydunuz mu? Laikmiş!

* Siz hiç İngilterede İngilizci diye bir tabir duydunuz mu? Türkçüymüş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 21 Mayıs 2018; 21:17:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk100aslanı

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Onedio'dan falan doldurmuştur
  • asau kullanıcısına yanıt
    Merkelin partisinin adı ne bi araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk100aslanı

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Seni de anlıyorum, Büyük oranda Türk çıkmam çok koydu sana galiba?

Oradaki tanımlar tıbbı veya DNA ile ilgili bir tanım değildir, bölge tanımıdır, sen önce bunu öğren...

Örneğin bu videoyu ve diğerlerini izle, biraz bilgilenen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 21 Mayıs 2018; 20:11:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kimseye oy verin veya oy vermeyin demiyorum. Sadece tepkimi koyuyorum . Sinan Oğan Osman Pamukoğlu Yusuf Hoca Mansur Yavaş bu insanlar neden yok. Referandumda hayır için vardı. Şimdi aman birileri oy vermez diye mi dışlandılar
    Sinan Oğan büyük ihtimalle kendisi gelmedi diye düşünüyorum.

Osman Paşa'ya teklif götürmemiş olabilirler. Siyaset böyle bir şey.

93'ten bu yana PKK'nın en büyük kabusunu partinde tutunca doğuya ettiğin söz anlamsız kalabiliyor.

Ha doğu umurumuzda değil, biz milliyetçi ve muhafazakarlardan alalım desen yine yok o blokun tamamına yakınını daha 5 sene önce o askerleri kumpaslarla içeri atan parti tutuyor. Ne yapsın bu insanlar ? Muhalif kesimin tamamına seslenmek zorundalar. En azından ayı-dayı meselesi için.

Erdoğan 2002'de bugün yaptıklarının hepsini yapacağını söylese yüzde kaç alırdı ? Bir köprüyü geçelim derdinde olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

O yüzden sağ sol var dünyada. Ya sağcı ol, ya solcu. Başka da kendini tanımlayacak bir şey kullanma.

Yok laik, yok muhafazakar, yok milliyetçi, yok şu, yok bu kafayı yaşarsan kimin geldiğinin hiç önemi yok.

* Siz hiç Amerika'da George Washingtoncu diye bir tabir duydunuz mu? Atatürkçüymüş!

* Siz hiç Almanya'da Hristiyancı diye bir tabir duydunuz mu? İslamcıymış!

* Siz hiç Fransa'da laikçi diye bir tabir duydunuz mu? Laikmiş!

* Siz hiç İngilterede İngilizci diye bir tabir duydunuz mu? Türkçüymüş!

Alıntıları Göster
    O islamcı vs tanımlamalarını ben getirmedim. Gelen yoruma göre uyarladım söyledim. İslamcı demiyorum Saadet'e falan bu arada.

Sağ-Sol zerre umurumda değil desem bile ne kadar umurumda olmadığını açıklayamam. Ben beni yönetecek adamın düzgün bir çalışma ekibinin olmasına ve geneli kapsamasına bakıyorum. Ancak hiç kimse kusura bakmasın son 10 yıldır Türk askerlerinden komple millyetçi insanlara kadar o kadar dışlandı o kadar zulüm gördü ki bu ülke, insan adam gibi Türklüğüde ayaklar altına almayacak birisini bekliyor haliyle.

Bu faşistlik yada Atatürkçülük yada sağ sol olarak açıklanmamalı.

• quote:

Merkelin partisinin adı ne bi araştır
    Mesajımı bi daha oku. "Hristiyancı diye bir tabir var mı" diye sordum dimi ama

• quote:

Bu ülkenin başına ne geldiyse senin gibi düşünenler yüzünden geldi. Akp lilerde aman partiye zarar gelmesin diye 16 yıl sustular halada susuyorlar. Onlar gibi mi olalım
    Kardeş kim aday olsun peki çık söyle gözünüzü seveyim şöyle konuşmayın senin istediğin biri aday olsa busefer öteki çıkacak bu kişi neden aday olmamış diye kızacak orta yolu bulamazsın hiçbir zaman. Süre kısıtlı ve bu kısıtlı sürede yapılan listeyi çokta eleştirmemek lazım kaldı ki liste kötüde değil

• quote:

Sinan oğan başından beri benim davam mhp diyen birisi kendisi yanaşmadı. Osman pamukoğlu en başta bana gelinmedi bundan sonra hiç gelinmesin diyerek gereksiz bir tribe girip vp yi destekledi ki şaşkınım buna. Yusuf halaçoğlu belkide yardımcı olacak bide bu yonden düşün.

• yusuf halaçoğlunun aday olamayış nedeni:ailevi sorunlarından dolayı izmir veya ankarayı istemiş genel merkez ise bu bölgeler dolu demiş.yusuf halaçoğluda kayseriyi istemediği için aday olmamış.

abidik gubudik yazılar yazmayın!!
  • Gözüme bi isim takıldı. Geçenlerde youtube'da denk gelmiştim.

FATİH MEHMET ŞEKER AKADEMİSYEN Doç. Dr. Felsefe - İlahiyat - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı
    https://www.youtube.com/watch?v=E9im7hDBTus

Adam neredeyse Kuteybe iyi ki Türklerin katletmiş diyecek. İçinde tuttuğu belli.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.