Şimdi Ara

İYİ Parti milletvekili adayları belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır Türkiye değil de,Türk eli koysalardı adını ne yapacaktınız acaba?Türkelilili mi olacaktık hep beraber,lililiilili

Ülkenin adı Türkiye,kurucusuna Atatürk ismi verilmiş,ben Türk dersem sıkıntı oluyor,ne güzel lanHa demek mi istemiyorsunuz,zorlayan yokAma ben derim,benim ırkımın adını taşıyan bir ülkede,bırakın da o kadarcık özgürlüğüm olsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Seni de anlıyorum, Büyük oranda Türk çıkmam çok koydu sana galiba?

Oradaki tanımlar tıbbı veya DNA ile ilgili bir tanım değildir, bölge tanımıdır, sen önce bunu öğren...

Örneğin bu videoyu ve diğerlerini izle, biraz bilgilenen...

Alıntıları Göster
    Hangi haplogrubu baskın çıktı vücudunda? Orta asya haplo grubu türkiyede sadece %2 sen ciddi biri isen neden bu yalanlara üste çıkmak seni tatmin ediyor anlamıyorum. Türk olmak kültür ve bilinçtedir. Dna testine gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Annalise kullanıcısına yanıt
    5 senelik videoyu getirip koyman ne kadar doğru.adamın düşünceleri belki şimdi çok farklı.hepimz insanız ya düşüncelerimiz değişebilir....
  • Fırtınam.. F kullanıcısına yanıt
    Sinan Oğan mhp li muhalifler hayır kampanyası yaparken o sıralar Bahçeli nin yanında bulunan Koray Aydın ın kendilerine fetöcü iması yapması sonradan da partiye katılmasından dolayı gelmedi. Osman Pamukoğlu bir röpartajında neden iyi partiye katılmıyorsunuz soruna kürtlerden oy alamayız diye kendisinin istenmediğini ima eden açıklamalar yaptı. Yusuf Hocayıda kırmışlar oda aday olmamış. Şu parti kurulurken iktidara yanlamış isimler bile en kebap yerlerden aday oldu. Benim diyeceklerim bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -massive-

5 senelik videoyu getirip koyman ne kadar doğru.adamın düşünceleri belki şimdi çok farklı.hepimz insanız ya düşüncelerimiz değişebilir....
    Adam doçent doktor. Dünkü çocuk değil. Konu hakkında tüm detayları biliyor. Bildiği halde böyle düşünüyorsa çok büyük sorun vardır ve bu adama iyi parti'de yüksek mevkilerden biri verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7735754F2

Şerefsizlik yapma
    Senin o dilini bir tarafına sokarım adam ol akıllı ol aklını alırım.
    Erkeksen gel suratıma söyle
    Suriyeli misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

Adam doçent doktor. Dünkü çocuk değil. Konu hakkında tüm detayları biliyor. Bildiği halde böyle düşünüyorsa çok büyük sorun vardır ve bu adama iyi parti'de yüksek mevkilerden biri verilmiş.

Alıntıları Göster
    adam felsefeci tarihçi değil bu bir.bunu kasıtlı yapıyorsun bu iki.insanız hepimiz ya insanız doçentlerin düşüncesi 5 sene içinde değişemez diye bir kural mı var?
  • -massive- - kullanıcısına yanıt
    kendisinin attığı tweet var zaten siyaset bana göre değil diye.

kendisini artık Türk tarihine adayacak sanırsam.

https://twitter.com/yusufhalacoglu/status/997880178683596800
  • quote:

adam felsefeci tarihçi değil bu bir.bunu kasıtlı yapıyorsun bu iki.insanız hepimiz ya insanız doçentlerin düşüncesi 5 sene içinde değişemez diye bir kural mı var?

Alıntıları Göster
    Adam ilahiyatçı. İlahiyatçı adam Türklerin nasıl müslümanlaştığını bilmeyecek değil herhalde.
    Evet. Kasıtlı yapıyorum. Kastım da insanların kime oy vereceğini bilmesi. Demokrasi bunu gerektirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk100aslanı

Hangi haplogrubu baskın çıktı vücudunda? Orta asya haplo grubu türkiyede sadece %2 sen ciddi biri isen neden bu yalanlara üste çıkmak seni tatmin ediyor anlamıyorum. Türk olmak kültür ve bilinçtedir. Dna testine gerek yok.

Alıntıları Göster
    Videoyu izlemedin galiba, izlemeden yorum yapmanın tek nedeni var; muhalif olana muhalefet etmek.

Kanıtlarını sunman gerekmez mi, %2 dediğin ne? DNA testi yaptırdığında kağıtta %42 Central Asia yazıyorsa bu ne anlama geliyor dersin. Ayrıca bu yanlış olsa, doğrusu %42 Yunan olsa veya başka bir ırktan olsa yine bir şey değişmez benim açımdan. Ben ırkım şundanmış bundanmış diye hiç bir şeye kafayı takmam. Öyle olsa Türk ırkçısı olurdum. Aksine Türk ırkçılığına karşı çıkıyorum. Tüm ırkçılık çeşitlerine karşı çıkıyorum. Beni sadece ülke vatandaşlığı bağlar. Yani Atatürk'ün tanımladığı millet tanımı, TC vatandaşlığı. Medeni insanın da yapacağı budur. Benim için Kazakistandaki bir Türkle Tanzanyadaki veya Meksikadaki bir insan arasında bir fark yok. Benim tek kriterim var; Türkiye vatandaşı olan ve olmayan. Benim için Sırp ırkından olan Sokullu Mehmet Paşa, sapına kadar Türk olan Türkiye dışı Türklerden daha değerlidir. Mesela Arnavut olan Mehmet Akif Türkiye dışı Türklerden daha değerlidir.

Kimsenin ırkıyla ilgilenmiyorum. Bana "Kürt müsün" diye sorarak ırkçılık yapan arkadaşa neden tepki vermediniz? Bir kişi çıkıp bu ırkçı zihniyete neden tepki vermedi? Benim DNA testime bu kadar kafayı niye yaktınız? Doğru veya yanlış, kağıtta öyle yazıyor. Türk olmadığımı mı ispatlamam lazım? Yalancı olduğumu iddia ettiğinize göre, doğrusu ne acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 21 Mayıs 2018; 21:57:19 >

• quote:

Adam ilahiyatçı. İlahiyatçı adam Türklerin nasıl müslümanlaştığını bilmeyecek değil herhalde.
    Evet. Kasıtlı yapıyorum. Kastım da insanların kime oy vereceğini bilmesi. Demokrasi bunu gerektirir.

Alıntıları Göster
    adamın düşüncesi belki değişti diyorum hiç oralı olmuyorsun.tamam anladım bilebilir. ama seninde şunu bilmen lazım insanların düşüncesi değişebilir. hele ki ortada 5 yıldan fazla bir süre varsa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -massive- -- 21 Mayıs 2018; 22:9:44 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Adamın ne dediğiyle ilgilenmiyorum, izlemedim de. Yalnız ilahiyatçı olması ile Türkler'in İslam'a girmesi arasında bir bağlantı yok. Elbette bir şeyler biliyordur, ama detayını vs. bilmemesi gayet normal. Çünkü söylediğin olay ilahiyatın değil tarihin konusu. Tarih bölümünde biz de peygamberin hayatını, yaşamı boyunca ne yaptığını, gerektiğinde ayetleri vs. okuyoruz. Ama biz bunu İslam tarihi çerçevesinde görüyoruz. Dolayısıyla işin dini boyutu konusunda ahkam kesebilecek, bu böyledir diyebilecek bir bilgimiz yok. Onu ilahiyatçılar yapar. Biz ise tarihte öyle bir olayın olduğunu biliriz, böylece öncesi ve sonrası ile olan ilişkisini kurarız. Yani ikisi bambaşka şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 21 Mayıs 2018; 21:57:31 >

• Rize Millet vekilleri fiyasko ... Eski Ak partili birini birinci sıraya yazmışlar... Diğer Partilerinki de halk nezdinde hoş güzel görünmüyor... Yani Kendime vekil seçiyorum... Karpuz değil... Rizedeki tüm partiler halkı tatmin etmedi...
  • Türk'e, Türkiye'ye, Türkçü'ye, Türklüğe laf edenin 7 ceddini silkerim. Silkinmek isteyen varsa şuan için Sivas'ta temmuz ayından itibaren de İstanbul'da silkeriz. Silkinmek isteyen PM den ulaşsın bu şehirlerde olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 21 Mayıs 2018; 22:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Adamın ne dediğiyle ilgilenmiyorum, izlemedim de. Yalnız ilahiyatçı olması ile Türkler'in İslam'a girmesi arasında bir bağlantı yok. Elbette bir şeyler biliyordur, ama detayını vs. bilmemesi gayet normal. Çünkü söylediğin olay ilahiyatın değil tarihin konusu. Tarih bölümünde biz de peygamberin hayatını, yaşamı boyunca ne yaptığını, gerektiğinde ayetleri vs. okuyoruz. Ama biz bunu İslam tarihi çerçevesinde görüyoruz. Dolayısıyla işin dini boyutu konusunda ahkam kesebilecek, bu böyledir diyebilecek bir bilgimiz yok. Onu ilahiyatçılar yapar. Biz ise tarihte öyle bir olayın olduğunu biliriz, böylece öncesi ve sonrası ile olan ilişkisini kurarız. Yani ikisi bambaşka şeyler.

Alıntıları Göster
    İyi de mesele tarih değil burada. Neden konuyu en başından saptırdı arkadaş anlamıyorum. Buradaki sorun tarih değil. Yani gerçek olsun veya olmasın. Buradaki sorun adamın Türklerin Müslümanlaşmasının Türkleri katledilmesiyle olmasına değdiğini gösteren tavrı. Burada bilgisi değil, tamamen kişisel görüşü önemli.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İyi de mesele tarih değil burada. Neden konuyu en başından saptırdı arkadaş anlamıyorum. Buradaki sorun tarih değil. Yani gerçek olsun veya olmasın. Buradaki sorun adamın Türklerin Müslümanlaşmasının Türkleri katledilmesiyle olmasına değdiğini gösteren tavrı. Burada bilgisi değil, tamamen kişisel görüşü önemli.

Alıntıları Göster
    bende diyorumki konuşmasının üstünden 5 yıl geçmiş diyorum adamın düşüncesi değişmiş olabilir dedim.hala buna cevap veremiyorsun.kasıtlı karalama kampanyası yapıyorsun....

• quote:

bende diyorumki konuşmasının üstünden 5 yıl geçmiş diyorum adamın düşüncesi değişmiş olabilir dedim.hala buna cevap veremiyorsun.kasıtlı karalama kampanyası yapıyorsun....

Alıntıları Göster
    50 kere tekrarladım aynı şeyleri. İnansam değişmiş olacağına tekrarlamazdım. Ama bu mantıklı insanların pek değişmediğini biliyoruz. Umarım dediğin gibi değişmiştir.
  • Bak sen inanmayabilirsin.ben inaniyorum.baskasi baska düşünür. Bunu kesin bir düşünce olarak nasıl söylersin. O da bir insan emin ol düşünceler değişir.bu insanlarinda düşünceleri değişir merak etme sen

• Bak bahçeliye 5 sene öncesine bak birde şimdiki haline bak ikisinin arasında uçurum var...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.