Bildirim
#iyi ticaret yapanlar iceri lütfen :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ucuz al sat herkez bunu diyecek boş boş konu açmışsın -
Sen ömür boyu pazar yapcan o zaman -
Koxp bitine kadar ticaret yapacaksan, koxperların kullandıkları itemlarda çok para var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
Ucuz al sat herkez bunu diyecek boş boş konu açmışsın
ucuz alip neyi satim olay orda zaten kardes -
Rogue Itemlerini Alıp Satabilirsin Mesela Iron Bow +7 Atıyorum 300m İse Pazarlık Yapıp 250 ye Alıcaksın 290 a Satıcaksın 40m Karın Olucak Öyle Öyle gidiceksin -
quote:
Orijinalden alıntı: MrsChevChelios
Rogue Itemlerini Alıp Satabilirsin Mesela Iron Bow +7 Atıyorum 300m İse Pazarlık Yapıp 250 ye Alıcaksın 290 a Satıcaksın 40m Karın Olucak Öyle Öyle gidiceksin
Katılıyorum.Koxp kullanan oyuncuların sayısı fazla olunca kullandıkları bow, rogue chitin,shell.. vs gibi ürünler fazla ilgi görüyor.Bu itemlerin al-sat işi en karlısı. -
+7 rogue chitinleri (kafalık hariç çok zor satılır ) alıp satarak kÅr yapabilirsin -
ne yazık ki hayatın boyunca pazarda kalıcaksın 3-4 gün hiç bişey alıp satma piyasayı takip et ucuza mal al akşamda 50-100m arası kar koy sabaha kadar dursun hepsi satlmış olur -
herkeze cevaplari için teşekkür ediyorum.en mantıklısı rogue itemi alip satmak -
shell - chitin tarzı şeyler kolay alınıp satılır (rogue-warrior)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X