Şimdi Ara

#iyi ticaret yapanlar iceri lütfen :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar koxp bitene kadar ticaret yapmaya karar verdim , sizce en çok para hangi ticarette var ?
    tesekkurler.

• Ucuz al sat herkez bunu diyecek boş boş konu açmışsın
  • Sen ömür boyu pazar yapcan o zaman
  • Koxp bitine kadar ticaret yapacaksan, koxperların kullandıkları itemlarda çok para var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Ucuz al sat herkez bunu diyecek boş boş konu açmışsın

ucuz alip neyi satim olay orda zaten kardes
  • Rogue Itemlerini Alıp Satabilirsin Mesela Iron Bow +7 Atıyorum 300m İse Pazarlık Yapıp 250 ye Alıcaksın 290 a Satıcaksın 40m Karın Olucak Öyle Öyle gidiceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Rogue Itemlerini Alıp Satabilirsin Mesela Iron Bow +7 Atıyorum 300m İse Pazarlık Yapıp 250 ye Alıcaksın 290 a Satıcaksın 40m Karın Olucak Öyle Öyle gidiceksin

Katılıyorum.Koxp kullanan oyuncuların sayısı fazla olunca kullandıkları bow, rogue chitin,shell.. vs gibi ürünler fazla ilgi görüyor.Bu itemlerin al-sat işi en karlısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +7 rogue chitinleri (kafalık hariç çok zor satılır ) alıp satarak kÅr yapabilirsin
  • ne yazık ki hayatın boyunca pazarda kalıcaksın 3-4 gün hiç bişey alıp satma piyasayı takip et ucuza mal al akşamda 50-100m arası kar koy sabaha kadar dursun hepsi satlmış olur
  • herkeze cevaplari için teşekkür ediyorum.en mantıklısı rogue itemi alip satmak
  • shell - chitin tarzı şeyler kolay alınıp satılır (rogue-warrior)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.