Şunu merak ediyorum.Oraya giden taban puanını bilmiyorum;ama 70-80 binlik kişiler o olimpiyatçı kadar başarılı olabilir mi.Ya da öyle tanıdığınız var mı okulda.
quote:
Orijinalden alıntı: FastCalamity
quote:
Orijinalden alıntı: esraayan
bu sene güney afrikadaki matematik olimpiyatında altın alan var adı osman akar, bu seneki tercihi bilkent matematik, tavan puanı 520 den yüksek olur diye tahmin ediyorum ayrıca bu yerlerden çıkınca işsiz kalma olasılığınız çok az yönelebileceğiniz alan çok var tercih size kalmış bakın bilkent alumni ye görürsünüz
Osman UCLA'dan kabul almaya çalışıyordu olmamış mı ? Yoksa ihtimale binayen mi Bilkent'i tercih edecek acaba ?
bana da arkadaşım dedi tam bilmiyorum, onu da sormuştum ama sat falan çok iyi değil demişti eğer gidemezse bilkent sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Secxdx
Şunu merak ediyorum.Oraya giden taban puanını bilmiyorum;ama 70-80 binlik kişiler o olimpiyatçı kadar başarılı olabilir mi.Ya da öyle tanıdığınız var mı okulda.
olimpiyatçıların artısı oluyor tabi bazı dersler hakkında bilgi sahipleri var lisedeki bazı soruları lagrange la falan çözüyorlar ama iş sende biter tamamen sana ve çalışmana bağlı, olimpiyatçı olmayıp çok başarılı olanlar da var ama pek fazla tanıdık bilmiyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FastCalamity
quote:
bu sene güney afrikadaki matematik olimpiyatında altın alan var adı osman akar, bu seneki tercihi bilkent matematik, tavan puanı 520 den yüksek olur diye tahmin ediyorum ayrıca bu yerlerden çıkınca işsiz kalma olasılığınız çok az yönelebileceğiniz alan çok var tercih size kalmış bakın bilkent alumni ye görürsünüz
Osman UCLA'dan kabul almaya çalışıyordu olmamış mı ? Yoksa ihtimale binayen mi Bilkent'i tercih edecek acaba ?
bana da arkadaşım dedi tam bilmiyorum, onu da sormuştum ama sat falan çok iyi değil demişti eğer gidemezse bilkent sanırım
Neyse Mücahit ile kardeş kardeş okusunlar artık :)
Mantıklı gidip yurtdışında iyi bir eğitim aldıktan sonra iyi bir üniversitede hoca olabilirsin
Matematik biliminde iyi bi üni.de lisans yapıp yükseğimi de bilgisayar mühendisliğinde yapmak istiyorum.Sizce nasıl olur?Yani istediğim matematik bilimini detayı detayına öğrenmek ve bu kazanımları alakalı olduğunu düşündüğüm için bilgisayar mühendisliği bölümünde kullanmak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme