Bildirim
İyi Üniversitede Temel Bilimler Okumak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kaç bine bilmem ne kadar burs vardı sanırım temel bilimlerde -
ben de dusunuyorum onun icin up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mantıklı, ortalamanız yüksek olursa avrupa veya amerikada master yaparsınız hocalar mutlaka gönderir sizi -
boğaziçi oluyorsa git yoksa gitme -
quote:
Orijinalden alıntı: Vamos Bien
boğaziçi oluyorsa git yoksa gitme
bilkentle odtüyü direkt çöpe attı adam -
Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ gibi üniversitelerde temel bilimler okumak mantıklı. Eğer formasyon alıp öğretmen olmazsanız, fazla iş imkanı olmuyor yurtiçinde. Dediğiniz gibi yurtdışına çıkma planınız varsa, biliminsanı olmak hedefinizse, yapın. -
çok yüksek ortalamayla yurt dışına gidenler var yüksek ücretle çalışmaya başlıyorlarmış ancak bu ne derece doğru orası tartışılır. yüksek lisansı yurtdışında yapıp akademisyen olanlar da çok -
peki hocam siz bilkent matematiğin kaçıncı sınıfındasınız nereye gitmeyi düşünüyosunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: esraayan
quote:
Orijinalden alıntı: Vamos Bien
boğaziçi oluyorsa git yoksa gitme
bilkentle odtüyü direkt çöpe attı adam
ben yüksek puan yapıp özel üniye gitmeyi mantıklı bulmuyorum.
sen 5k yapmışsın başkası 100k yapmış ikiniz de aynı yerdesiniz şimdi hanginiz daha zeki?
ve boğaziçi odtüyü alır (odtülüyüm) -
bankasya 2. liginde şampiyonluğa oynayacağınıza premier ligde kümede kalmaya oynayın
kendinizi geliştirmenin yolu sizden daha iyi rakiplerle karşılaşmaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: acaip kuarkk
peki hocam siz bilkent matematiğin kaçıncı sınıfındasınız nereye gitmeyi düşünüyosunuz?
daha bölüme geçmedim ama kriptoloji düşünüyorum, onun içinde sayılar teorisi ve cebirde çok iyi olmak gerekiyormuş öğrendiğim kadarıyla, dersleri görmediğimden değişiklik olabilir yani hedefimde bilemiyorum
akademisyenlik zor açıkçası mezun olduktan sonra bile 5-6 yıl çalışman gerek ama işini iyi yaparsan rahat edersin bilkent gibi bir yerde akademisyen olmak çok iyi
bu arada bilkent matematikte olduğumu nereden biliyorsun :D -
ben de bunu çok istiyodum ama sonunda caydırdılar işsiz kalırsın diye :/ -
http://forum.donanimhaber.com/m_94257492/f_//tm.htm#94713716 ( fanboy ?) gönüllerde odtülü sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drixer -- 20 Temmuz 2014; 16:07:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: drixer
http://forum.donanimhaber.com/m_94257492/f_//tm.htm#94713716 ( fanboy ?)
dostum ben 27 yaşındayım zaten mezunum kişisel gelişim için yazdım kendinizle karşılaştırmayın -
okul öncesi öğretmenliği temel bilim sanıyor herhalde tamam. -
bu sene güney afrikadaki matematik olimpiyatında altın alan var adı osman akar, bu seneki tercihi bilkent matematik, tavan puanı 520 den yüksek olur diye tahmin ediyorum
ayrıca bu yerlerden çıkınca işsiz kalma olasılığınız çok az yönelebileceğiniz alan çok var tercih size kalmış
bakın bilkent alumni ye görürsünüz -
önceki mesajlarınızdan öğrenmiştim :D o 5-6 yıllık çalışma ekonomik açıdan gözümü korkuttu benim o yüzden vazgeçtim matematikten yoksa ben de çok istiyordum. şimdi elektrik veya elohab mühendisliğine gideceğim. -
ayrıca ben okul öncesi yaz demedim kimseye sen sinsi gibi çıkarmışsın eski mesajımı buraya konumuz okul öncesi değil -
quote:
Orijinalden alıntı: esraayan
bu sene güney afrikadaki matematik olimpiyatında altın alan var adı osman akar, bu seneki tercihi bilkent matematik, tavan puanı 520 den yüksek olur diye tahmin ediyorum
ayrıca bu yerlerden çıkınca işsiz kalma olasılığınız çok az yönelebileceğiniz alan çok var tercih size kalmış
bakın bilkent alumni ye görürsünüz
Osman UCLA'dan kabul almaya çalışıyordu olmamış mı ? Yoksa ihtimale binayen mi Bilkent'i tercih edecek acaba ?
Benzer içerikler
- endemik yayınları zor mu
- geometri nasıl halledilir
- buspon 5 mg kullanıcı yorumları
- amfoter metaller kodlama
- izmir"de ders çalışılabilecek kütüphaneler
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X