Şimdi Ara

İyi web tasarımı yapan arkadaşlar ARANIYOR...!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.. şu anda bir iş&site üzerinde çalışıyorum.. site aışveriş üzerine.. hazır script kullandım fakat profesyonel bir tasarıma ve görünüme ihtiyacım var.. malum güven kazanmanın bir şartı da iyi bir tasarım. bu zamana kadar bu işi bilenlerden yardım istedim.. ama bir yerden sonra yardımlar haliyle kesiliyo. şimdi benim isteğim asp ve tasarım yapmayı gerçekten bilenlerin bana kendi istekleriyle yardımcı olması.. yardım etmek isteyen varsa bana p.m atabilir.. teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xalpx -- 9 Haziran 2006; 13:57:51 >

• Arkaşım alışveriş sitesi yapacaksın ama bankalar için sanal pos var mı? hangi markalarla anlaştın? vs vs vs Ayrıca bu şekilde kodlayarak güven kazanamazsın. Sana tavsiyem hepsiburada.com, bascuda.com gibi ünlü alışveriş sitelerini kodlayan şirketlerle çalış, kişisel olarak alışveriş sitesi kodlaman bence mantıklı değil çünkü birçok güvenlik önlemini alman kolay değil. Bilmediğin bir çok güvenlik ayarı olabilir. Bunun içinde 4 haneli dolarları gözden çıkarman gerekiyor... Kolay gelsin, başarılar...
  • arkadaşım yazdığın için çok sağol ama benim sistemim senin de yazmış olduğun gibi siteler gibi değil çok farklı bir şey yapmaya çalışıyorum.. türkiye çapına hitap edecek bir site değil benim yaptığım.. sadece ilçe çapında. kaygı duyduklarını içeren hiç bir sorun bulunmuyor benim sitede.. her şey tamamen risksiz.. anlaman için sanırım sistemi anlatmam lazım.. sanal pos işini de kredi kartıyla alışverişe izni veren bir site üzerinden çözmeyi planlıyorum eğer anlaşabilirsem..benim şu anki amacım yardım edecek birilerini bulmak.. yoksa büyük oynayıp büyük işlerle uğraşmayı ben de biliyorum ama o kadar bütçe yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.