Şimdi Ara

KÖTU WEB DİZAYN YAPILMIŞ SİTELER LAZIM ÖDEVİM İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖDEVİM İÇİN KÖTÜ WEB DİZAYN EDİLMİŞ SİTELER ARIYORUM VE NERESİNDEN HOŞLANMADIYSANIZ ŞÖYLE OLSAYDI İYİ OLUR DU GİBİ CVPLAR YAZARSANIZ SÜPER OLUR. HERKESDEN CVP BEKLİYORUM ACİL İHTİYACIM VAR KOLYA GELSİN HERKESE...

• üyelik isteyen forum sitelerini örnek gösterek başlayayım.tonlarca bu türde site var.ne anlarlar bilmiyorum.üye olsamda olmasamda ben benim.bırak müsade et gireyim sitene.

üye olmadan yazı okuyamaz isen
    üyelik vakit alırsa
    linkler üye olmadan gözükmez ise
    bir de teşekkür olmadan link vs gözükmez ise kıl olurum.
    ayrıca son zamanlarda resimdeki karakterleri gir gibisinden şeyler sıklaştı bu tür sitelerin dizaynı bana göre kötü oğlu kötüdür.
  • TEŞEKKUR EDERİM DEĞERLENDİRECEĞİM BU İSTEKLERİNİ DİĞER ARKADAŞLARDAN DA GUZEL SİTELER VE LİNKLER İSTİYORUM Kİ DAHA ETKİLİ YOLDAN ÖDEVİME YARDIMI OLUR.
  • ha bu arada benim kendi web sitem çok kötü sitemdeki linkler vs mynet yüzünden hep kırıldı bir 10 mb yapıyor vazgeçiyor 1 mb yapıyor bende sıkıldım artık siteyi güncellemiyorum kendi yaptığım dizayndanda artık hoşlanmıyorum .

bu arada ilk mesajı yazan arkadaşım rakam harf vs gir demişya onu asus download da yapmaya başladı bende sürücü indirirken kıl oluyordum gıcıklık olsun diye asus a sitesini şikayet ettim onlarda bana dediki gereksiz bağlantıları yada saldırıları engellemek için bu yöntemi seçtik dedi bende dedimki onlara yav zaten linkleri kopyalayınca böyle birşey sormuyor açığınız çok açığınız çok diye cevap yazdım

adres :www.hayatidinek.info yadahttp://benimwebsitem.sitemynet.com

• http://www.tcdd.gov.tr/

* Şaka değildir
  • peki sence tcdd niye kötu anlatabilirmisin
  • tcdd kötü değil bence sadece basit yapılmış... sadece ie ile çalışan dolu devlet sitesi var onları göster başa :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galiba örnek olarak bir çok blog sitelerine harici kod giren arkadaşlar yapıyorlar ama kötü site tanımı biraz uzak olmazmı dicem beni yanlış anlamazsan, çünkü insanlar artık tasarımları basit olan ama pekte kötü sayılmayan sitelere yöneldiler. ama tcdd nin sitesi basit gibi görünebilir ancak o sitenin birde arkayüzü çok detaylı o site sadece bir kurum için ideal sade ve oturaklı bir site diye düşünüyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

tcdd kötü değil bence sadece basit yapılmış... sadece ie ile çalışan dolu devlet sitesi var onları göster başa :)

quote:

Orijinalden alıntı: aybars1989

peki sence tcdd niye kötu anlatabilirmisin

Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın ;

TCDD koskoca T.C nin demiryolllarıdır. Böyle bir sitenin böylesine bir dizayna sahip olması hakikaten çok kötü.

Siteye uzaktan bakmayın buyrun içine girip gezmeye çalışın 1 adet bilet rezervasyonunu rahat bir şekilde yapmaya çalışın.

Hepsiburada - yemek sepeti - vatan - freball - gibi sitelere bir bakın gazete sitelerine bir bakın T.C deki ufak özel şirketlerin web sitelerine bakın da görün koskoca tcdd nin içler acısı haline =)

Ekşisözlükte bile en beter site tcdd olarak görülüyor.

* Çoğu öğrenci olan gençler bu rezervasyon ve berbat olan site tasarımının bir an önce değişmedikçe siteden işe yarar hiçbirşey yapamadıklarını burnumun dibinde 50 kerede küfür edeni duydum yani.

jeomuhemrealtintas

Sitenin açılıştaki ana yüzü normal fakat işlem yapamıyorsunuz yazıların üstüne değil birton yazının yanındaki küçük şeylere tıklıyorsunuz şapır şapır ışıklar patlayıp duruyor ekranda reklamlar falan rezervasyon yaptırcan saçma sapan aptal yere gönderiyor trenlere bakıcaksın anasayfada zaten var olan 3 tren resmini gene sana gösteriyor.

NOT : Konuyu hortlatmayalım lütfen Konu başlığı : '' web dizaynı berbat olan '' ' bende tcdd diyorum sebebide yukarıda yazmaktadır '

ÖRNEK : tcdd ve iett web siteleri arasındaki 1 milyar farkı ( kullanıcı rahatlığını ) bulunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylavyu1903 -- 27 Ekim 2009; 9:33:27 >

• Sayın aylavyu1903 arkadaşım maksadım seni kötülemek falan değil.
    Yukarıda da dediğim gibi devlet siteleri olabildiğince sabit ve sade olmak zorundadır. devlet hiç bir zaman hiç bir özel kurumla yarışmaz ki bu da devletin sitelerinde var. sizin bahsettiğin özel şirketler zaten bu işi yapmak için var ama devlet online bilet satışı yapmak için yok ama tabi olması gerekir size de hak veriyorum o tip saçma sapan barner reklamları da çıkıyor yapabileceğimiz bişey yok ama size önerim bir mail ile olan yanlışlığı iletebilirsiniz elbet ilgeleneceklerdir. Yanlış bilmiyorsam TCDD kurumu bir kaç yıldır bu internet sistemlerine önem verir oldu ondan önce daha kçtü idi sanırım teknik olarak bu kısma devletin ayıracağı ödenek çok daha az. Ekşi sözlük de TCDD nin sitesini değerlendirebilecek bi kurum yada kuruluş değildir. ne kadar halktan kişiler yazsada.
    NEYSE BU İŞİN SONU İYİCE BÜYÜYECEK DİYE FAZLA UZATMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ SİZ ARKADAŞLARIMIZIN FİKİRLERİ VE DÜŞÜNCELERİ DEĞERLİDİR BENİM İÇİN.

Saygılarımla

• chip sitesinde kötü dizayn edilmiş web siteleriyle ilgili bir konu vardı. Bir araştır derim.
  • Yerel yönetimlerin siteleri de girer bu konuya
    Bildiğiniz belediye siteleri. Çünkü bazıları sırf html olarak yapılmış. Adamlar css bile kullanmamışlar.
    Şimdi adres veremeyeceğim ama google da ara bir sürü bulursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_OriON -- 27 Ekim 2009; 14:32:46 >
  • en kıl olduğum şey de siteye eklenen resimlerin yaklaşık 320*240 pixellik yer kaplamasına rağmen 2 megapixellik resimleri koyuyorlar oraya direk. adamların ağzı burnu başka yerlerde ve resmin açılmasını bekliyoruz saniyede açılması gerekirken.
    buyrun bakın haksız mıyım :http://www.humyo.hacettepe.edu.tr/
    bir resmi paintte açıp küçültmek çok mu zor arkadaş
    bence bu kayda değer bir hata hem de çok basit bir şey. yardımcı olur umarım.

Kalleş Halil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk Igci -- 27 Ekim 2009; 15:13:21 >

• jeomuhemrealtintas

Ben yazını yanlış anlamadım sadece cidden kötü olduğunu söyledim.

Sende haklısın sade olmak zorunda bir devlet sitesi olarak ama sitenin sadelikle alakası yok.

Çünkü sadelik farklı birşey hizmet özelliklerine erişim sorunu yaşamak ayrı birşey.

Bu adamlar resmen mercedes mclarenin dışını yapıp içinide toros gibi yapmışlar
  • ha dün bi siteye girdim driver indirmek için ya arkadaş koç firması böylemi yapar ya dedim hayret ettim ya sitenin içi bomboş öyle sade bişiler yapmak istemişler ama keysmartla alakası yok sürücü desen sürücü yok mesela hadi modellere bakim dedim pdf uzantılı dosya yükletiyor yok böyle birşey .

www.keysmart.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.