bugün gittim kendime teknosa dan bir 6630 müzik paketli telefon aldım, ancak teknosada açtık baktık ki kutuda 256mb lık kart yok, sennheiser aparatlar vesaire hepsi var ama kart yok. telefonda iki tane kalmış diğerinde de yok. almak istiyorum çünkü bunu almazsam gidip 3250 alıcam aralarında tam 300 ytl fark var (gerçi 3250 de gayet iyi bir telefon bence) herneyse, bana indirim yapın o zaman dedim. onlar da malesef indirim yapamayız para bizim cebimizden çıkar vs. dediler. iyi dedim o zaman bana bir kart bulun onu koyun pakete, yok onada olmaz dediler. en sonunda iyi o zaman bu telefondan tekrar gelirse onlardan bir kart veririsiniz bana da bir kağıt izalar veririsiniz dedim bu seferde ya telefon gelmezse sizi mağdur etmek istemeyiz dediler! en sonunda mağaza müdürü geldi size o zaman bir batarya hediye edelim dediler 256lık kart yerine bana bl-5c orjinal yedek batarya hediye ettiler. şimdi düşünüyorum acaba iyi mi ettim kötü mü ettim diye. sonra tabi eve kartsız dönmememk için nt mağazasından 60 ytl ye (6 taksit) 1gb kingston hafıza kartı aldım. telefonu da 549 ytl 12 taksit aldım. sizce fiyat nasıl ?
Hocam naaptın yaa??? 6630 müzik paketi aldığına mı yanayım yoksa 256mb. hafıza kartı yerine batarya aldığına mı yanayım yoksa buna 549ytl verdiğine mi yanayım.. Tabi sen memnunsan gerisi hikaye sorun yok
Ortalama müzik dinlemek için yemez mi yav bu paket? olmaz mı ? 1gb kart da almışım ki doldururum müzikle diye heves ediyodum.
Yok canım hevesin kırılmasın yani.. Dediğim gibi herkes farklı düşünebilir yani öyle çok kaliteli müzik beklemiyorsan yeterlidir bu paket.. Sonuçta kulaklığı filanda kaliteli hayırlı olsun diyelim... 1gb. kart desteklerse iyi ama telefonu yavaşlatabilir...
kötü yapmışsın
Keşke o kadar para vermeseydin! Yine de hayırlı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: nebuzaradan
Keşke o kadar para vermeseydin! Yine de hayırlı olsun.
DOSTUM ÇOK İYİ BİR SES KALİTEİNE SAHİP OLDUN O KULAKLAR VAR YA SÜPER SES VERİYOR AYRICA 3,5 MM JACK GİRİŞİ SAYESİNDE DAHA İYİ KULAKLIKTA ALABİLİRSİN ZEVK SENİN HAYIRLI OLSUN
hayırlı olsun aga, içine sinsin, iyi olmuş 1 gb tıda almışın istemesende daha iyi olur bence.
sağolun arkadaşlar. ikinci el alamıyorum. ikinci elde taksit olayı biraz zor oluyor. taksit yapan yerde de aradığım gibi birşey bulmak zor oluyor.
hayırlı olsun .güle güle kullan iyi yapmışşın.
quote:
Orjinalden alıntı: oobarey
Ortalama müzik dinlemek için yemez mi yav bu paket? olmaz mı ? 1gb kart da almışım ki doldururum müzikle diye heves ediyodum.
guzel guzel hayırlı olsun yetmezmı ya yeter tabı doldur doldur bıtmezde sımdı o
iyi yapmışsında hafıza kartı yerine batarya almasaydın keşke telefonu başka teknosadan falan alsaydın olsun yinede hayırlı olsun güle güle kullan
hayrlı olsn kardes..bnde aldm aynısından
alınmış alınmıştır, hayırlı olsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme