Şimdi Ara

İyiki windows phone aldım diyenler :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mydonose2

DOSTUM AÇIK SİSTEM OLDUĞU İÇİN SIKINTILI BANKACILIK İŞLEMLERİ İNDİRİLEN UYGULAMALARLA TELE BULAŞAN VİRÜSLER BANKACILIK UYGULAMASINDA TELEFON ŞİFRESİSZ KAYIT YAPANLAR İÇİN ÇOK TEHLİKELİ HATTA GÜVENLİK EKİPLERİNDEN BİR ÜYE ANDROİDDEN BANKACILIK UYGULAMASINA GİRİYORSANIZ MESAJLA ŞİFRE GELECEKSE O HAT FARKLI BİR TELDE OLSUN DİYORLAR OYÜZDEN ANDROİD ÇOK SIKINTI

google play den uygulama indirsen bile mi sıkıntılı diyorlar. krekli program indirisen cidden sıkıntı olabilir.
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Google play virüs kaynıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    dostum Google play yüklenen uygulamaları araştırmadan yayınlıyor uygulama yapanlarda virüs eklerse ve sen bu uygulamayı indirdiysen artık telin virüslü ki ios ta apple tarafından tüm uygulamlar incelenerek konmasına rağmen geçen gün bazı uygulamalarda zararlı yazılım tespiti yapılıp yayınlanan uygulamalar silindi. anlayacağın Google play yaş:) bankacılık işlemi yapıyorsan dikkat:)
  • bizim mağazada olmadığını nereden bileceğiz. çör çöp uygulama çok.
    GEÇENLERDE BİR GÜVENLİK FİRMASI ARAŞTIRMIŞ ŞU ANDA EN GÜVENİLİR SİSTEM WP DEMİŞLER SONRA İOS
  • Yav cidden çok komik insanlar var wp forumunda
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Senin kadar komiğini daha görmemiştik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort yapmayın şu konuları bu gidişle kurtulamayız yoksa.

Yok çöp yok çok iyi, bunları tartışmak yersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 5 Ekim 2015; 7:16:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

GEÇENLERDE BİR GÜVENLİK FİRMASI ARAŞTIRMIŞ ŞU ANDA EN GÜVENİLİR SİSTEM WP DEMİŞLER SONRA İOS

Güvenlik firması doğru söylemiş.
  • Tasarım açısından beğendiğim bir cihaz ancak şu saate alınmaz. 2013 yılının sonundan beri telefonlar güncellencek ve geliştirilecek (!) 2015 bitti 2016 geldi, 512 MB RAM kazığını yedik ve sonuç hala Win 10 çıkacak. Microsoft'un "Güncelleme" sözüne güvenmemek lazım, Güncellemeyi gönderiyorda iş işten geçtikten sonra.

İpad tanıtımında "Dokanmatiğe uyarlanmış" Office'i sunup WP'ye getirmediler, MS Lumia ve Windows Mobile kısmı ile ilgilenmeyip anca geçiştiriyor. Geçiştirmese şu telefonlar Bilgisayar ile beraber güncellemeyi alırdı.

Elinizde varsa kullanılır, yada çok ucuza bulursanız kullanılır. Tasarım ve görüntü açısından Metro arayüzü ne kadar iyi olsada yenilik yok.

Ve Wi-Fi sorunu olan cihazlar. Modemi görmüyor. 3G hotspot veya direk 3G kullanacaksanız sorun yok ancak Wi-Fi konusunda sıkıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

quote:

Forumumuzda bazı arkadaşlar Windows Phone pişmanlıktır konulu bir sürü konu açmış çoğuda android yada ios kullanıcısıdır şahsi görüşüm elimde hem android hemde Windows Phone var benim düşüncem bizim piyasamızda 3 işletim sisteminde android wp ve ios tek başına bir kullanıcı tatmin edemiyor birinde olan özellik diğerinde yok yani size gidin tek şu sistemi alın diyemem ama şöyleki androidin kötü yanı bankacılık işlemleri yapılıyorsa risk taşıyor donma kasma oluyor güzel yanı otg desteği wp nin şuanki tek dez avantajı uygulama diyorlar şahsen oyunda oyun sosyal ağda sosyal ağ hepsini kullanıyorum bi sıkıntı yok android telimin 4te bir fiyatı olmasına rağmen en az 4 kat daha hızlı wp telefonum yani biri sizi aradığında dahi telefonu cevapla tuşuna bastığınızda açılmama gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorsanız wp yi öneririm yada 2000tllere aldığınız bir teli 1 yıl sonra satma ihtiyacınz olduğunda burdada ios öneririm satmayacağım dediğiniz andada wp öneririm wp den memnunum millet atıp tutuyor androidin piyasadaki süresinden daha az piyasada olmasına rağmen daha stabil sistem yaptılar adamlar tek hak verdiğim konu şu diğer arkadaşlara ben 8.1 denimli cihaz aldım şuan alacaklarda bu cihazlardan alacak ama bundan 2 yıl önce cihaz almış arkadaşları anlarım sıkıntılıymış ama şuanda bir sıkıntısı yok şahsen heleki wp 10 gelince dengeler değişecek diye düşünüyorum. Yeni telefon alacak arkadaşlar sorularınızı cevaplarım.

Windows 925 kullaniyorum,o dedigin sizi birisi arayinca bakamama durumu bende uzun zamandir var,telefin caliyor cevapla tusuna basilmiyor,daha dogrusu telefon donuyor wp10 da düzelmezse artik bir daha wp telefon almam aldirtmam.cunku kac defa servise yolladim tekrar eski yazilimi yukleyip yolladilar.yazilimsal bir sorun belliki ama telefon cikali iki yildan fazla olmus hala birisi aradiginda cevaplayamadigim oluyor...

Bir daha olursa alttaki üç kapasitif butonu parmağınızla veya bez gibi bir şeyle silin, ondan sonra basılabiliyor cevaplaya. Bu sorun ilk zamanlar benimde canımı bayağı sıkmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: x571

bizim mağazada olmadığını nereden bileceğiz. çör çöp uygulama çok.

Denetim yapılıyor çünkü her uygulamada. Hepsi testten geçiriliyor. Her bir uygulamayı yetkililer inceliyorlar. Hatta mağazaya koymadan önce kendi bilgisayarında da bazı testlerden geçiriyorsun performans konusunda. play'de kimse bakmıyor virüs mü koydun başka bir şey mi diye. Bkz:http://www.securityweek.com/android-malware-possibly-infects-1-million-devices-google-play

• Ben.
    Oncrki telefonum lumia 525'di,şimdi Microsoft lumia 735 kullanıyorum,çok da memnunum.Uygun fiyatlı mükemmel telefonlar çıkarıyor Microsoft.

Trde millet beğenmiş beğenmemiş hiiç umurumda değil.

• elimde hem lumia 620 hem xperia arc s hem 3gs hem de 4s var.sıkıldıkça hattı takıp farklı farklı kullanıyorum.ama şunu belirtmeliyim ki iphone 3gs ile bile lumia 620yi kıyasladığım zaman Windows Phone fiyasko diyebiliyorum.Normalde Nokia Symbian kullanırken Nokia fanatiği bir insandım.Nokia'dan başka cihaz tercih etmezdim.O hevesle 2013 yılında hiç yorum ya da eleştiri okumadan gittim Lumia 620 aldım.İlk başlarda tamam güzel menüler filan sonra 8.1 güncellemesi geldi güncellemeyi yaptım değişiklikler güzel iyi hoş.Fakat telefonun içinde uygulama yok telefon kasıyo.Yolladım servise 2 hafta sonra geldi telefonu sıfırlayıp göndermişler.Wi-fi kullanarak internet explorer'a giriyorum tamamen bir fiyasyo.Tak kapanıyor.İçinde kendi uygulamalarından başka hiçbi uygulama yok.kasıyo kasıyo kasıyo.2 gün kullandım çıkardım hattı attım kenara.WM 10 güncellemesi filan duydum açıp bakayım dedim gelmiş mi diye gelmemiş.Whatsapp'ı indirdim.Bi süre kullanayım dedim.Telefon geliyo açamıyorum dokunmatik kitlenip kalıyo servise gönderiyorum kullanıcı hatası e iyi tamam benim hatam olsun bu.Kamera'yı açıyorum 45 sn bekliyorum açılsın diye.Foto çekiyorum 30 sn de odaklanıp anca çekiyo fotoyu.En son sinirlendim satıcam elden satamıyorum kimse almıyo.Telefonculara götürüyorum hiçbiri almıyo alan da 50TL veriyo benim 2013 de 600 liraya aldığım telefona.Resmen orda şoke oldum.Bana telefoncunun dediği şu sen sen ol bi daha lumia alma alırsan ne memnun kalırsın ne de satabilirsin ben almam 6 ay da zor sattım bi tane dedi.Neyse ben ilerleyen günlerde takas arayışına girdim.Size yemin ediyorum Galaxy Ace ile takas etmek istedim üstüne 100 lira istediler.Haklılarda elim azıcık nemlensin telefon kafayı yiyor.Kendinden geçiyo.Dokunmatik manyağa dönüyor.Hele o arka kapak tamamen bir facia.Yan tuşlar iyi basmaz SD Kart yuvasına oturmaz uygulamalar çalışmaz.Yine salaklık yapıp toptancıdan 65 liraya arka kapak aldım yine aynısı yine aynısı.Müzik dinliyorum bi anda ses gidiyo gelmiyo donuyo kendini açıp kapatıyo tabi ben bunlar olduğu zaman prosedürü uyguluyorum servise gönderiyorum ya kullanıcı hatası diyip geri yolluyorlar ya da sıfırlayıp gönderiyolar.Benden size tavsiye eğer çok çabuk sıkılan biriyseniz Lumia serisinden uzak durun.Alırken kolay alırsınız satmaya kalktığınız zaman %500 zararla satarsınız.Evin bir köşesinde yatıyo.Şimdi diceksiniz seninki böyle hayır çoğu lumia böyle bi arkadaşım da 1020 var o da aynı sorunlardan müzdarip.Şu anlık Lumia'dan uzak durun belki Nokia 2016'da Microsoft'un zulmünden kurtulur Android'e geçerse işte o zaman Nokia'ya geri dönerim.Lumia serisinden illallah etmiş çok örnek var

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

quote:

Forumumuzda bazı arkadaşlar Windows Phone pişmanlıktır konulu bir sürü konu açmış çoğuda android yada ios kullanıcısıdır şahsi görüşüm elimde hem android hemde Windows Phone var benim düşüncem bizim piyasamızda 3 işletim sisteminde android wp ve ios tek başına bir kullanıcı tatmin edemiyor birinde olan özellik diğerinde yok yani size gidin tek şu sistemi alın diyemem ama şöyleki androidin kötü yanı bankacılık işlemleri yapılıyorsa risk taşıyor donma kasma oluyor güzel yanı otg desteği wp nin şuanki tek dez avantajı uygulama diyorlar şahsen oyunda oyun sosyal ağda sosyal ağ hepsini kullanıyorum bi sıkıntı yok android telimin 4te bir fiyatı olmasına rağmen en az 4 kat daha hızlı wp telefonum yani biri sizi aradığında dahi telefonu cevapla tuşuna bastığınızda açılmama gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorsanız wp yi öneririm yada 2000tllere aldığınız bir teli 1 yıl sonra satma ihtiyacınz olduğunda burdada ios öneririm satmayacağım dediğiniz andada wp öneririm wp den memnunum millet atıp tutuyor androidin piyasadaki süresinden daha az piyasada olmasına rağmen daha stabil sistem yaptılar adamlar tek hak verdiğim konu şu diğer arkadaşlara ben 8.1 denimli cihaz aldım şuan alacaklarda bu cihazlardan alacak ama bundan 2 yıl önce cihaz almış arkadaşları anlarım sıkıntılıymış ama şuanda bir sıkıntısı yok şahsen heleki wp 10 gelince dengeler değişecek diye düşünüyorum. Yeni telefon alacak arkadaşlar sorularınızı cevaplarım.

Windows 925 kullaniyorum,o dedigin sizi birisi arayinca bakamama durumu bende uzun zamandir var,telefin caliyor cevapla tusuna basilmiyor,daha dogrusu telefon donuyor wp10 da düzelmezse artik bir daha wp telefon almam aldirtmam.cunku kac defa servise yolladim tekrar eski yazilimi yukleyip yolladilar.yazilimsal bir sorun belliki ama telefon cikali iki yildan fazla olmus hala birisi aradiginda cevaplayamadigim oluyor...

Bir daha olursa alttaki üç kapasitif butonu parmağınızla veya bez gibi bir şeyle silin, ondan sonra basılabiliyor cevaplaya. Bu sorun ilk zamanlar benimde canımı bayağı sıkmıştı.

ilginç teşekkürler,insanlar artık kendisi çözüyor wp'nin sorunlarını microsoft'ta hayat yok, 7s çıkıncıya kadar kullanacağım bu telefonu ondan sonra iphona'a geçeceğim,iphone'dan sonraya anca geliştirir microsoft bu işletim sistemini ondan sonra diğerleriyle belki benzer özelliklere kavuşur veya hataları düzeltebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimibiss

elimde hem lumia 620 hem xperia arc s hem 3gs hem de 4s var.sıkıldıkça hattı takıp farklı farklı kullanıyorum.ama şunu belirtmeliyim ki iphone 3gs ile bile lumia 620yi kıyasladığım zaman Windows Phone fiyasko diyebiliyorum.Normalde Nokia Symbian kullanırken Nokia fanatiği bir insandım.Nokia'dan başka cihaz tercih etmezdim.O hevesle 2013 yılında hiç yorum ya da eleştiri okumadan gittim Lumia 620 aldım.İlk başlarda tamam güzel menüler filan sonra 8.1 güncellemesi geldi güncellemeyi yaptım değişiklikler güzel iyi hoş.Fakat telefonun içinde uygulama yok telefon kasıyo.Yolladım servise 2 hafta sonra geldi telefonu sıfırlayıp göndermişler.Wi-fi kullanarak internet explorer'a giriyorum tamamen bir fiyasyo.Tak kapanıyor.İçinde kendi uygulamalarından başka hiçbi uygulama yok.kasıyo kasıyo kasıyo.2 gün kullandım çıkardım hattı attım kenara.WM 10 güncellemesi filan duydum açıp bakayım dedim gelmiş mi diye gelmemiş.Whatsapp'ı indirdim.Bi süre kullanayım dedim.Telefon geliyo açamıyorum dokunmatik kitlenip kalıyo servise gönderiyorum kullanıcı hatası e iyi tamam benim hatam olsun bu.Kamera'yı açıyorum 45 sn bekliyorum açılsın diye.Foto çekiyorum 30 sn de odaklanıp anca çekiyo fotoyu.En son sinirlendim satıcam elden satamıyorum kimse almıyo.Telefonculara götürüyorum hiçbiri almıyo alan da 50TL veriyo benim 2013 de 600 liraya aldığım telefona.Resmen orda şoke oldum.Bana telefoncunun dediği şu sen sen ol bi daha lumia alma alırsan ne memnun kalırsın ne de satabilirsin ben almam 6 ay da zor sattım bi tane dedi.Neyse ben ilerleyen günlerde takas arayışına girdim.Size yemin ediyorum Galaxy Ace ile takas etmek istedim üstüne 100 lira istediler.Haklılarda elim azıcık nemlensin telefon kafayı yiyor.Kendinden geçiyo.Dokunmatik manyağa dönüyor.Hele o arka kapak tamamen bir facia.Yan tuşlar iyi basmaz SD Kart yuvasına oturmaz uygulamalar çalışmaz.Yine salaklık yapıp toptancıdan 65 liraya arka kapak aldım yine aynısı yine aynısı.Müzik dinliyorum bi anda ses gidiyo gelmiyo donuyo kendini açıp kapatıyo tabi ben bunlar olduğu zaman prosedürü uyguluyorum servise gönderiyorum ya kullanıcı hatası diyip geri yolluyorlar ya da sıfırlayıp gönderiyolar.Benden size tavsiye eğer çok çabuk sıkılan biriyseniz Lumia serisinden uzak durun.Alırken kolay alırsınız satmaya kalktığınız zaman %500 zararla satarsınız.Evin bir köşesinde yatıyo.Şimdi diceksiniz seninki böyle hayır çoğu lumia böyle bi arkadaşım da 1020 var o da aynı sorunlardan müzdarip.Şu anlık Lumia'dan uzak durun belki Nokia 2016'da Microsoft'un zulmünden kurtulur Android'e geçerse işte o zaman Nokia'ya geri dönerim.Lumia serisinden illallah etmiş çok örnek var

Arkadaşlar üstteki mesajı dikkate almayın troll tespit ettim. He kanka tamam diyince saldırmıyor aklınızda olsun.

• quote:

Bu arada güvenlik firmasının adı Kaspersky

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimibiss

elimde hem lumia 620 hem xperia arc s hem 3gs hem de 4s var.sıkıldıkça hattı takıp farklı farklı kullanıyorum.ama şunu belirtmeliyim ki iphone 3gs ile bile lumia 620yi kıyasladığım zaman Windows Phone fiyasko diyebiliyorum.Normalde Nokia Symbian kullanırken Nokia fanatiği bir insandım.Nokia'dan başka cihaz tercih etmezdim.O hevesle 2013 yılında hiç yorum ya da eleştiri okumadan gittim Lumia 620 aldım.İlk başlarda tamam güzel menüler filan sonra 8.1 güncellemesi geldi güncellemeyi yaptım değişiklikler güzel iyi hoş.Fakat telefonun içinde uygulama yok telefon kasıyo.Yolladım servise 2 hafta sonra geldi telefonu sıfırlayıp göndermişler.Wi-fi kullanarak internet explorer'a giriyorum tamamen bir fiyasyo.Tak kapanıyor.İçinde kendi uygulamalarından başka hiçbi uygulama yok.kasıyo kasıyo kasıyo.2 gün kullandım çıkardım hattı attım kenara.WM 10 güncellemesi filan duydum açıp bakayım dedim gelmiş mi diye gelmemiş.Whatsapp'ı indirdim.Bi süre kullanayım dedim.Telefon geliyo açamıyorum dokunmatik kitlenip kalıyo servise gönderiyorum kullanıcı hatası e iyi tamam benim hatam olsun bu.Kamera'yı açıyorum 45 sn bekliyorum açılsın diye.Foto çekiyorum 30 sn de odaklanıp anca çekiyo fotoyu.En son sinirlendim satıcam elden satamıyorum kimse almıyo.Telefonculara götürüyorum hiçbiri almıyo alan da 50TL veriyo benim 2013 de 600 liraya aldığım telefona.Resmen orda şoke oldum.Bana telefoncunun dediği şu sen sen ol bi daha lumia alma alırsan ne memnun kalırsın ne de satabilirsin ben almam 6 ay da zor sattım bi tane dedi.Neyse ben ilerleyen günlerde takas arayışına girdim.Size yemin ediyorum Galaxy Ace ile takas etmek istedim üstüne 100 lira istediler.Haklılarda elim azıcık nemlensin telefon kafayı yiyor.Kendinden geçiyo.Dokunmatik manyağa dönüyor.Hele o arka kapak tamamen bir facia.Yan tuşlar iyi basmaz SD Kart yuvasına oturmaz uygulamalar çalışmaz.Yine salaklık yapıp toptancıdan 65 liraya arka kapak aldım yine aynısı yine aynısı.Müzik dinliyorum bi anda ses gidiyo gelmiyo donuyo kendini açıp kapatıyo tabi ben bunlar olduğu zaman prosedürü uyguluyorum servise gönderiyorum ya kullanıcı hatası diyip geri yolluyorlar ya da sıfırlayıp gönderiyolar.Benden size tavsiye eğer çok çabuk sıkılan biriyseniz Lumia serisinden uzak durun.Alırken kolay alırsınız satmaya kalktığınız zaman %500 zararla satarsınız.Evin bir köşesinde yatıyo.Şimdi diceksiniz seninki böyle hayır çoğu lumia böyle bi arkadaşım da 1020 var o da aynı sorunlardan müzdarip.Şu anlık Lumia'dan uzak durun belki Nokia 2016'da Microsoft'un zulmünden kurtulur Android'e geçerse işte o zaman Nokia'ya geri dönerim.Lumia serisinden illallah etmiş çok örnek var

Arkadaşlar üstteki mesajı dikkate almayın troll tespit ettim. He kanka tamam diyince saldırmıyor aklınızda olsun.

Adam gibi fikrimizi söyledik Lumia'dan uzak durun diyorum saçınızı başınızı yolmak erken yaşlanmak istemiyorsanız Nokia'yı öldüren pazar payını %69 dan %3 e düşüren Lumia'dan uzak durun o kadar insan salak mı e hadi onu bırak WP fiyasko diyen Bill Gates?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimibiss -- 25 Ekim 2015; 0:46:17 >

• Windows phone iphone ve android arasi bi platform,,tek eksiği mağaza
    Kaç yıldır kullanırım tek eksiğini görmedim. .zaman la o da düzelir..
    Ha telefonla füze uçuracaksan git android al..para çok diyorsan p*kunu çıkaracam şekil olsun diyorsan iphone al...çok para baglamamak kaydı ile en iyi telefon lumiadir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunaGelenAdam -- 25 Ekim 2015; 3:27:40 >
  • Valla ben babama 640 lte aldım, asphalt airborne musthis bir akıcılıkla oynanıyor, arama uygulaması müthiş, android de 3-4 saniye suren arama kısmı, bunda dokunur dokunmaz geliyor, herhangi bir uygulama dan ana ekrana hemen dönmek müthiş, görsellik eksik, canlı kuyulardan bahsetmiyorum, mesala mağazaya girdiğinde hesap makinesinde gibi hissediyorum kendimi siyah arka plan ile, sanki bazı uygulamalarda ikon eksik, kisacası babama da alsam mutluyum, arada alıp asphalt oynuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.