Şimdi Ara

İyiki windows phone aldım diyenler :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumumuzda bazı arkadaşlar Windows Phone pişmanlıktır konulu bir sürü konu açmış çoğuda android yada ios kullanıcısıdır şahsi görüşüm elimde hem android hemde Windows Phone var benim düşüncem bizim piyasamızda 3 işletim sisteminde android wp ve ios tek başına bir kullanıcı tatmin edemiyor birinde olan özellik diğerinde yok yani size gidin tek şu sistemi alın diyemem ama şöyleki androidin kötü yanı bankacılık işlemleri yapılıyorsa risk taşıyor donma kasma oluyor güzel yanı otg desteği wp nin şuanki tek dez avantajı uygulama diyorlar şahsen oyunda oyun sosyal ağda sosyal ağ hepsini kullanıyorum bi sıkıntı yok android telimin 4te bir fiyatı olmasına rağmen en az 4 kat daha hızlı wp telefonum yani biri sizi aradığında dahi telefonu cevapla tuşuna bastığınızda açılmama gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorsanız wp yi öneririm yada 2000tllere aldığınız bir teli 1 yıl sonra satma ihtiyacınz olduğunda burdada ios öneririm satmayacağım dediğiniz andada wp öneririm wp den memnunum millet atıp tutuyor androidin piyasadaki süresinden daha az piyasada olmasına rağmen daha stabil sistem yaptılar adamlar tek hak verdiğim konu şu diğer arkadaşlara ben 8.1 denimli cihaz aldım şuan alacaklarda bu cihazlardan alacak ama bundan 2 yıl önce cihaz almış arkadaşları anlarım sıkıntılıymış ama şuanda bir sıkıntısı yok şahsen heleki wp 10 gelince dengeler değişecek diye düşünüyorum. Yeni telefon alacak arkadaşlar sorularınızı cevaplarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows Phone forumundaki tartışılan iki konu var zaten :

Windows Phone Beğendim.
    Windows Phone Pişmanlıktır.
  • Zırt pırt ram temizleyici gibi ne olduğu belirsiz programları kullanmama yönünden WP süper. Arkadaşta note4 var bunları kullanıyor yuh dedim artık. Bunun dışında hacker ve virüsten uzak olduğu için bankacılık daha güvenli. Arka planda uygulamalar kısıtlı düzeyde çalıştığı için ( androidte hepsi açık kalıyor ) galiba stabilitesi buradan geliyor. Sistemi yoran animasyon da yok. Dolayısıyla pahalı donanıma da ihtiyaç yok.

Bunlar dışında kalan konular için android veya ios tercih ederim.

• Adamın ses açma tuşu bozuluyor, işletim sistemine pişmanlık diyor Artık pişmanlık konularına cevap yazmakla falan uğraşmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Zırt pırt ram temizleyici gibi ne olduğu belirsiz programları kullanmama yönünden WP süper. Arkadaşta note4 var bunları kullanıyor yuh dedim artık. Bunun dışında hacker ve virüsten uzak olduğu için bankacılık daha güvenli. Arka planda uygulamalar kısıtlı düzeyde çalıştığı için ( androidte hepsi açık kalıyor ) galiba stabilitesi buradan geliyor. Sistemi yoran animasyon da yok. Dolayısıyla pahalı donanıma da ihtiyaç yok.

Bunlar dışında kalan konular için android veya ios tercih ederim.

Animasyon yok demissiniz de bir cok yerde animasyon var. Akiciliktan iasit kayan ekranlarda. Ayarlar bolumu her sistemde ayni iken amdoid de takilmalar mevcut. Yada internette ekrani kaydirin wp ezelden beri iyi bu konuda lg g3 de cok sıkıntı. G3 de cok bahse deger bir telefon degil gerci.

İnstagram kullanmayanlar icin wp cok ideal bir cihaz.

• İnstagram değil de daha çok clash of clans ve snapchat. Ben ikisini de kullanmayı bırakmıştım windows phone a geçince

• Katılıyorum size bazısıda uygulamasını yapıpta microsofta göndermeyen adamlar için dahi pişmanlıktır yazıyor şahsen ben wpde olmayan uygulamaları androiddede sildim şuan tüm prolarım wpde gayette memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iyi hoşta Microsoft çok yavaş ya çok.
    Reklam yok mesela sen hiç doğru düzgün gördün mü Microsoft un işte apple ı Tİ ye aldığı bir reklam yok belkide var ama kardeşim ben hiç tv de Microsoft cihazların reklamlarını görmüyorum.
    Biraz atılgan ve göz önünde olması lazım.
    Reklam reklam reklam tek söz reklam.
    Sen reklam yaparsan her uygulama gelir.

Facebook bile saçma sapan uygulaması var kardeşim bugün girdim Iğdır da şehit haberi var dedi bende yine oldu zannettim.
    Ama haber tarihi taaa 8 eylül.

Reklam reklam reklam.

• cadde19 kullanıcısına yanıt
    Adamlar wp 10 la kendileri reklam yapmasa dahi reklamlarını yapıyorlar istediğin reklamlar wp 10 gelince ve wp10lu cihazlar gelince olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

Adamlar wp 10 la kendileri reklam yapmasa dahi reklamlarını yapıyorlar istediğin reklamlar wp 10 gelince ve wp10lu cihazlar gelince olacak

İnşaAllah hocam bekliyoruz vallahi.

• Bazen diyorum bazen demiyorum şu an öyle bir noktada sıkışıp kalmış durumdayım şahsen.
  • İlk başta diyordum fakat şuan demiyorum. Artık iş güç sahibi olunca sürekli google hizmetlerini aktif olarak kullanmak zorunda kalıyorum. En basitinden tablet deki chrome ile pc deki chrome sürekli eşitleniyor. Fakat telefonda böyle bir şey mevcut değil. Üstelik multitasking yeteneği de yok denecek kadar az. Hadi basın eksileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

İlk başta diyordum fakat şuan demiyorum. Artık iş güç sahibi olunca sürekli google hizmetlerini aktif olarak kullanmak zorunda kalıyorum. En basitinden tablet deki chrome ile pc deki chrome sürekli eşitleniyor. Fakat telefonda böyle bir şey mevcut değil. Üstelik multitasking yeteneği de yok denecek kadar az. Hadi basın eksileri.

windows phone telefondaki internet Explorer ile bilgisayardaki internet Explorer sürekli birbirini eşitliyor
  • quote:

İlk başta diyordum fakat şuan demiyorum. Artık iş güç sahibi olunca sürekli google hizmetlerini aktif olarak kullanmak zorunda kalıyorum. En basitinden tablet deki chrome ile pc deki chrome sürekli eşitleniyor. Fakat telefonda böyle bir şey mevcut değil. Üstelik multitasking yeteneği de yok denecek kadar az. Hadi basın eksileri.

Windows phone telefonumdaki internet Explorer ile bilgisayarımdaki internet Explorer sürekli birbirini eşitliyor.
  • Artıladım
    Sırf telefon ile pc eşitlensin diye pc ye w10 yükledim onedrive, posta,takvim ve onenote dışında eşitlenecek program yok maalesef.
    İnş telefon için w10 fazla gecikmez de edge tarayıcı ile telefonu eşitlerim. Multitasking e alıştık artık o yüzden beklentim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgatelli

quote:

Windows phone telefonumdaki internet Explorer ile bilgisayarımdaki internet Explorer sürekli birbirini eşitliyor.

internet explorer ile işim yok üstad. Daha adam gibi eklenti desteği yok.
  • Ram temizlemenize gerek yok. Özellikle Note 4 gibi bir cihazda. Ön bellekte hazır vaziyette uygulamaları bu araçlar vasıtası ile kapasanız bile onlar yeniden açılacak ve bu da ekstra enerji sarfiyatına sebep olacaktır.

Eğer uygulama yükleme içün bilinmeyen kaynakları tercih etmezseniz virüs derdi androidde de yok. Android dışardan uygulama yükleme imkanını çok kolay bir şekilde sunması sebebiyle bu tehditle karşı karşıya. Bu da kullanıcının tercihleriyle alakalı bir şey. Dışardan uygulama yüklüyorsanız bu riski göze almışsınız demektir.

Androidde de ramin kullanım durumuna göre çalışır vaziyetteki uygulamalar açılma sırasına göre kendiliğinden kapanır. Android ram yönetimi konusunda çok başarılı bir işletim sistemi. Ayrıca ramde hazır halde bekleyen uygulamalar, çok çok az bir işlem gücüne ve enerjiye ihiyaç duyarlar. Eğer optimizasyon özürlü bir uygulama değilse kararlılığı etkilemez.

İşletim sistemlerindeki animasyonlar aslında bekleme süresini daha estetik bir hale getirmek için kullanılır. Androidde bunların hızını ayarlayabilir veya kapatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 14 Eylül 2015; 2:33:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StipMG

Artıladım
    Sırf telefon ile pc eşitlensin diye pc ye w10 yükledim onedrive, posta,takvim ve onenote dışında eşitlenecek program yok maalesef.
    İnş telefon için w10 fazla gecikmez de edge tarayıcı ile telefonu eşitlerim. Multitasking e alıştık artık o yüzden beklentim yok

Başgan telefonda hangi sürümü kullanıyorsun? Sonu 66 ile biten mi?
  • Ben hep iyi ki Nokia aldım gözüyle bakıyorum

• Çok mutluyum. L920

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.