Bildirim
İyimidir...
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: DJ_cısse_NC
Arkadaşlar ben panasonic in NV-GS140 modelindekii video kamerasını bide lumix fx8 fotograf makinesini almayı düşünüorum acaba kullanan veya bilen varsa buu kamera hakkındaki fikirlerini ve bilgilerini sormak istiorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkür edirim...
bölümle pek alakası yok gerçi ama özelliklerini yaz yorum yapalım -
Panasonic NV-GS140 Video Kamera
sistem formatı: mini DV
2,3 sabit görüntü kaydı
10x optik zoom
500x dijital zoom
2,5'' (6,35cm) lcd ekran
usb 2,0 arayüz
DV/AV çıkış
web cam işlevi
renkli gece çekimi
sd kart yuvası
pictBridge uyumlu
Panasonic Lumix Fx8 Dijital Fotograf Makinesi
5,0 mp
3x optik zoom
4x dijital zoom
2,5'' (6,35cm) LCD ekran
sesli video çekim
usb arayüz
sd kart yuvası
MEGA O.I.S. titreşim önleyici özellik -
hiç mi yorum yok yavvvvv -
ya o kameraları biliyorum ama çok pil yiyormuş söyleyeyim ayrıca görüntü olarak çok kaliteli değil.foto makinesi olarakta nikon coolpix serisini seç derim kullanıyorum mükemmel kesinlikle tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
ya o kameraları biliyorum ama çok pil yiyormuş söyleyeyim ayrıca görüntü olarak çok kaliteli değil.foto makinesi olarakta nikon coolpix serisini seç derim kullanıyorum mükemmel kesinlikle tavsiye ederim.
saol dostumm yorumun için
daha yorum bekliorum arkdaşlar ilgilenlere tşk... -
quote:
Orjinalden alıntı: DJ_cısse_NC
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
ya o kameraları biliyorum ama çok pil yiyormuş söyleyeyim ayrıca görüntü olarak çok kaliteli değil.foto makinesi olarakta nikon coolpix serisini seç derim kullanıyorum mükemmel kesinlikle tavsiye ederim.
saol dostumm yorumun için
daha yorum bekliorum arkdaşlar ilgilenlere tşk...
konu dışına aç oraya takılanda çoktur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X