Şimdi Ara

iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gelin bizlerde seo yarışmasına katılalaım ve buradan fikir alışverişi yapalım ne dersiniz.

Sizce bir sitenin seo da birinci sırada olması için en öncelikli özellikleri ve yapılması gerekenler nelerdir?

iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr Ödülleri:

Toplam ödül: 10220 TL

Toplam nakit para ödülü: 7500 TL
    Nakit para ödülü dağılımı:

1. 3000 TL
    2. 1500 TL
    3. 1000 TL
    4. 750 TL
    5. 500 TL
    6. 250 TL
    7. 200 TL
    8. 150 TL
    9. 100 TL
    10. 50 TL

kim bu paralardan birisi de kendisinin olsun istemez ki ?

Yarışmanın kuralları :

Yarışmamıza tüm siteler katılabilir.Ücretli,ücretsiz alanadı veya host kullanmak serbesttir.Herhangi bir sistemin(blogger,wordpress) altyapısını kullanmak da serbesttir.
    Bir yarışmacı yarışmaya istediği kadar siteyle katılabilir.
    Yarışma başlangıç ve bitiş tarihleri arasında yarışma sponsorlarının linklerini sitenizin tüm sayfalarına dofollow biçimde eklemeniz ve kesinlikle sitenizden kaldırmamanız gerekmektedir.Linkleri sitesinden kaldırdığı veya sitesine eklemediği tespit edilen yarışmacılar elenecektir.Otomatik kontrol mekanizması olduğunu unutmayınız.
    Sponsor linkleri açık bir biçimde sitenizde görülmelidir.Gizli,karartılmış,küçültülmüş linkler yarışmacı sitelerin elenmesine neden olacaktır.
    Yarışmanın ödülleri site bazında dağıtılacaktır.Bir sitenin 3 alt sayfası da sıralamalara girmişse,sadece en yüksek sıralaması olan sayfaya ödül verilir.
    Bir yarışmacının birden fazla sitesinin sıralamaya girmesi durumunda yarışmacı birden fazla ödül almaya hak kazanır.
    Yarışma 30 Temmuz 2012 Saat 21.00 tarihinde bitecektir.Bu tarihte iyinet yönetiminin kontrolüyle belirlenecek sonuçlar geçerli sayılacaktır.
    Yarışma kuralları kesin ve nettir.Yarışma süresince yeni kurallar ekleme hakkımızı saklı tutuyoruz.Yeni kural eklenmesi durumunda burayı kontrol etmek sizin sorumluluğunuzdadır.

Yarışmadaki kelime : http://iyinet2012yarisma.wordpress.com iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr

• herkese başarılar bu adresle bende katılıyorum :)http://avsarbeyi.com/2012/04/16/iyinet-2012-seo-yarismasi-llhtnbsklhyktr-english/
  • Ben katılmıyorum ancak blogumda bu konuya yer verdim. iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr Katılımcılara başarılar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.