Ben Bonus'u da göremiyorum. Bonus Troy kart. |
İyizico'ya kredi kart puanını yükleme (8. sayfa)
-
-
Bende Mastercard var bende göremiyorum. Yine bir şey yaptı bunlar ama nedir belli değil.
Edit: Puan yüklemesinin sona ermesi gibi bir durum yok galiba, sorundan haberleri yoktu kayıt açtırdım. İnceleme yapıcaklarmış daha sonra tekrar deneyin dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin0 -- 24 Mart 2024; 19:15:12 > -
bonus world maximum kartlar var hiçbiri için puan yüklemesi yapamıyorum. Kayıt açtırmanız iyi olmuş bende açtırayım düzeltilsin bir an önce
-
Düzelmiş hocam yükleme yapabilirsiniz.
-
Bonus özellikli kartlardan yüklemeyi açmışlar evet. Akbank Axess olmuyor bu kez de
-
Axess ve World kartlar ile puan yükleme yoktu zaten hocam. Axess için bir yere komisyon ödemeye gerek yok zaten dilediğiniz yerde harcama yapıp sonradan mobilden puan ile borcu ödeyebilirsiniz.
-
Yanlış bilgi chip-para İyzico da kullanılabiliyordu 2 hafta önce 90 TL chip-para kullandımquote:
Orijinalden alıntı: metin0Axess ve World kartlar ile puan yükleme yoktu zaten hocam. Axess için bir yere komisyon ödemeye gerek yok zaten dilediğiniz yerde harcama yapıp sonradan mobilden puan ile borcu ödeyebilirsiniz.
-
Hayir vardi 2-3 hafta once yukledim axessten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 28 Mart 2024; 7:45:41 > -
Konuyu görüp kenarda kalan puanları toplayayım dedim. Garanti bonus kredi kartından puan yüklemesi oluyor, banka kartından olmuyor. İs bankasi kredi kartından yükleme yapılıyor, axess kredi ve banka kartından yapılmıyor. Axess banka kartı için önerisi olan var mı? Kredi kartında puan ile ekstre ödemesi yapılıyor fakat banka kartı bekliyor öylece 😂 -
Hocam selamlar. Nakite çevirmek için ne kadar komisyon ödeniyor?
-
Param bu konuda daha iyi. Maxi Puan bile kullanılıyor. Ancak hesap onaylatma gibi bir süreç var.
http://param.com.tr/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KPossible -- 4 Haziran 2024; 0:22:34 > -
Merhabalar, %2 ekliyor hocam üzerine. Uygulamadan sanal kart oluşturup o karta puan ile yükleme yapılıyor ve hesaba transfer edilmiyor hocam. -
Hesaba veya sanal karta yükleme mi yapılıyor peki? Komisyon oranı hakkında bilginiz var mı? -
Daha hesabım onaylanmadı. Bu sebeple yükleme yapmadım. Komisyon oranı %4 olmalı. Hesabın bağlı olduğu sanal karta yükleme yapılabiliyor. -
Teşekkürler, banka kartlarından da puan yüklemesi yapılıyor mu peki bilginiz var mı? -
Hayırquote:
Orijinalden alıntı: xSwindLer
Teşekkürler, banka kartlarından da puan yüklemesi yapılıyor mu peki bilginiz var mı? -
Onu bilmiyordum. İyi oldu öğrendiğim. -
Axesslerde müşteri temsilcisine yazıp puanı kredi kartına yönlendirme yapılabiliyor diye biliyorum. İsterseniz bir deneyin. -
Iyzico'da puan ile yükleme kalkmış olabilir mi? Şuan deniyorum ama hiç bir kartta puan göstermiyor, direkt yükleme adımına geçiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X