< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İyizico'ya kredi kart puanını yükleme (5. sayfa)
-
-
Yapi kredi iki gundur deniyorum bende gozukmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 7 Mayıs 2023; 23:20:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorumm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Debit-bankamatik kartlardan en son puan yüklenemiyordu, bir değişiklik oldu mu? Örneğin Garanti Paracard Bonus (Şu an deneyemiyorum çünkü henüz puan yüklenmedi)
-
degisen birsey yok hocam
-
Arkadaşlar enpara k.k ile iyzicoya para yüklesem,enpara taksite böler mi ? Deneyen var mı ? Bide vergi dairesinin internet sitesinde iyzico sanal kart ile ödeme yapabiliyor muyum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sadece teb kartı ile mi yükleniyor ? Benim amacım yapılandırdığım bi kaç vergi borcum var hocam. Onları enpara ile taksite bölmek istiyorum. Enpara 6bin limit olduğu için, atıyorum iyzicoya 6-6-6 şeklinde yükleyip daha sonradan taksitlendirme peşindeyim. Tabi oluyorsa :) bi kaç tane enpara k.k var böyle olursa çok iyi olacak benim için
Yoo diğer kartlar ile de yükleniyor ama şimdi bildirim geldiği için atayım dedim ondan risk alıp deneyin olur ise ne âlâ olmaz ise bunu denersiniz en azından kesin taksite bölerquote:
Orijinalden alıntı: cehiliSadece teb kartı ile mi yükleniyor ? Benim amacım yapılandırdığım bi kaç vergi borcum var hocam. Onları enpara ile taksite bölmek istiyorum. Enpara 6bin limit olduğu için, atıyorum iyzicoya 6-6-6 şeklinde yükleyip daha sonradan taksitlendirme peşindeyim. Tabi oluyorsa :) bi kaç tane enpara k.k var böyle olursa çok iyi olacak benim için
Kredi kartı ile yukleme %2
Banka kartı ile yukleme %1 ücretli olmus
iyzico.comKendim İçin Kullanıcı Sözleşmesi - Ücret Bilgilendirme Listesi - iyzicohttps://www.iyzico.com/kendim-icin/kullanici-sozlesmesi/ucret-bilgilendirme-listesi
İyzico benzeri kartlardaki puanları yükleyip tek bir kartla harcama yapabileceğimiz başka bir platform var mıdır ücretsiz komisyonsuz ? İyzico güzeldi fakat oda komisyon istemeye başlıyor yakında.
-
TEB kartınla oldubile 3 taksitle yükleyebiliyorsun sonra istediğin yerde harca veya nakit çek. Diğer kartlarla da yüklersin ama taksit yok.
Vende boyle yeni indirdigim icin mi? Yoksa geri mi donduler karardan
Temsilcinin dediğine göre kartla yüklemeye şimdilik ücret yok
Paraf yüklenmiyor sanırım puan harcanin haricinde var mı alternatif
Arkadaşlar artık iyzicodan bilinen yere yükleme yapılmıyor kapandı kapılar kredi kartı puanlarını artık sadece iyzico kartı ile harcamak için böyle yaptılar sanırım
Aynen öyle yeni kapı arayışındayım bulan özelden ulaşsın.
-
Yapıkredi Worldpuan gözükmüyor bugün. En azından bende
Bende onu yazmaya gelecektim aynen gözükmüyor gerçi gözükse ne olacak ki? Artık sadece iyzico içinde harcama var diğer yok artıkquote:
Orijinalden alıntı: erenafl
Yapıkredi Worldpuan gözükmüyor bugün. En azından bende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X