< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İyizico'ya kredi kart puanını yükleme (3. sayfa)
-
-
Edit kısmındaki firma ismini silmeniz çok iyi olur çünkü firma çalışanları bunu görüp firmaya çekmeyi kısıtlayabilirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya arkadaşım ne yapıyorsan yap çok iyi güzel ama neden açık açık yazarsınız ki? Böyle devam durmak yok böyle aynen devam edin 😡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
buraya atılan parayı nakite çevirmeye çalışan varsa bir süre takip edip, uyarırlar sonra devamı gelirse banlarlar zaten. isteyen yazsın isteyen gizlesin.
şahsen puanları atıp fatura ödüyorum.
-
Ben bunu çözemedim yav, yükleme yap, miktarı yaz direk 3d secure sayfasına yönlendiriyor. Puanı nerede göreceğiz; maximum, bonus hepsini denedim.
-
Sadece kredi kartı ile yükleme yapabilirsiniz banka kartı ile deniyorsanız o sebeple olmuyor olabilir. Miktarı yazdıktan sonra 1-2 saniye beklerseniz aşağıda puan bilgileriniz çıkar seçip devam ederseniz puan ile ödersiniz.
-
iyzico.comiyzico ile Öde, 50 TL’ye Kadar İndirim Kazan! - iyzicohttps://www.iyzico.com/kendim-icin/sana-ozel-250tl-ye-yuzde-10?utm_source=Segmented&utm_medium=sms&utm_campaign=Cashback25_yuzde10
Kampanya yapmislar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama İyzico ile öde kısmındaki firmalar için geçerli sanırım öyle bir şart var ve bir kere ödemede veriyor indirimi kısaca tırtquote:
Orijinalden alıntı: SYLAS
https://www.iyzico.com/kendim-icin/sana-ozel-250tl-ye-yuzde-10?utm_source=Segmented&utm_medium=sms&utm_campaign=Cashback25_yuzde10
Kampanya yapmislar
Yani hepsinde olsaydı iyiydi çok kullanışlı değil. Başka kampanyalar da gelir belki zamanla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle 👍 umarım gelir ön ödemeliler arasında hemen hemen hiç kampanyası olmayan bir İyzico var herhalde (YouTube kampanyası bile yok 😃)quote:
Orijinalden alıntı: SYLASYani hepsinde olsaydı iyiydi çok kullanışlı değil. Başka kampanyalar da gelir belki zamanla.
Çünkü ihtiyaçları yok
-
Kendileri bilir ne diyelim 😉 ama yine de bu hali ile bile kullanılıyor o ayrıquote:
Orijinalden alıntı: JustFemaÇünkü ihtiyaçları yok
Aynen öyle Aslında otomatik fatura ödeme gibi bir özelliği olsa harika olacak.
-
Hocam karti kaydettikten sonra direkt odeme ekranina atiyor ya oradan vazgec diyip cikin sonra bakiye yukle kisminda kart ekleniyoe orada puanlae gozkuyoer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün gözükmüyordu, bugün problem yok teşekkür ederim.
-
Evet öyleymiş hocam teşekkür ederim.
-
Uygulamadan yeni haberdar oldum.Hesapda ki bakiyeyi alternatif şekilde kullanmak için özel mesaj yoluyla yardımcı olur musunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X