Aynı şekilde bana da dermisiniz, hediye 500 TL geldi, nasıl kullanacam ben bunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyizico'ya kredi kart puanını yükleme (4. sayfa)
-
-
Hadi hayırlısı olsun bir ton komisyon geliyor kredi kartı ile yüklemede %2 banka kartı ve ön ödemeli ile yüklemede %1 kart başvurusu 10 TL para çekme %1.15
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Puan dışında da kullanıyordum. Puan dışında artık kullanacağımı zannetmiyorum.
İyzico Kart Kullanım Ücretleri :
iyzico.comiyzico Kart Alışverişinde Seninle! Üstelik Tamamen Ücretsiz! - iyzicohttps://www.iyzico.com/kendim-icin/iyzico-kart -
Mail geldiğinde haberim oldu bende burayı arıyordum attığınız linkte daha detaylı şekilde ücretler yazıyor 👍 bende çok kullanmıyorum ücretsiz olsaydı daha da iyi olurdu tabiiquote:
Orijinalden alıntı: JustFemaPuan dışında da kullanıyordum. Puan dışında artık kullanacağımı zannetmiyorum.
İyzico Kart Kullanım Ücretleri :
iyzico.comiyzico Kart Alışverişinde Seninle! Üstelik Tamamen Ücretsiz! - iyzicohttps://www.iyzico.com/kendim-icin/iyzico-kart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende kartı kaybetmiştim. Bugün arayıp yeniden kart istedim ama kart ücreti kesmedi. 18.05.2023 tarihinden geçerli olacak sanırım. 30 gün sonra uygulanacağı yazıyor.
-
Evet mail gailba bugün gelmiş anneme rastgele gördüm büyük ihtimalle dediğiniz gibi gelecek aydan itibaren geçerli olur yeni ücretlendirmequote:
Orijinalden alıntı: JustFemaBende kartı kaybetmiştim. Bugün arayıp yeniden kart istedim ama kart ücreti kesmedi. 18.05.2023 tarihinden geçerli olacak sanırım. 30 gün sonra uygulanacağı yazıyor.
kendileri bilir sürüyle ön ödemeli uygulama var. Kredi kartından nakite çevirdiğimiz güzel zamanlar ile hatırlarız ve tarihin tozlu sayfalarında yerini alır...
-
Öyle bir yazılmış ki bu metin resmen duygu akıyor.
Gelişin bir bayram havasının andırırken
Gidişinse soğuk bir yelden farksız.
Niceler gelip giderken
Senin varlığın ise imkansız.
-
param puandan iyizico yüzde 4 kesiyor bu sebeble hala iyi şuan. İmkan oldukça marketten kullanıyorum ama bazen hiç alacak bir şey olmuyor veya kullanamıyorlar uğraşmamak için iyiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 27 Nisan 2023; 15:1:25 > -
hocam kredi kartımı ekledim fakat maxipuanlar gözükmüyor, bu konuda bilginiz var mı?
-
İnternet kullanımı açık mi hocam veya sanal kart mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
açık, kredi kartı sanal kart değil
-
Hangi kart ?
Banka kartı değilse sanırım sistemsel olabilir. Kartı maximum olarak görüyor değil mi para yüklerken?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapı kredi banka kartındaki puan gözükmüyor bende.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet, gözüküyor maximum olarak.Hesabı yeni açtım hiç para göndermedim ondan olabilir mi ?
-
Shop&fly milleri geçerli oluyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben öyle birşey yaptıgımı hatırlamıyorum ama deneyin. Bence sizin herşey tamam puan gözükmemesi iyizico kaynaklı problem gibi geldi bana. E-posta veya canlı destekle yazışın derim.
-
Tam rezillik zaten , iki tarafta karşı bankayla görüşüp diyip durdu.
zaten böyle durumlarda kimse bizde sorun olabilir diyip çözümcü yaklaşmıyor
yine kendim çözdüm durumu.Sanal Kart açıp onun numrasını girince gördü puanları
-
Çok garip. Benim sanal kartta puan vermeyip asıl karti ekleyince görmüştü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X