Şimdi Ara

Iyte elektronik haberleşme muh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar seneye tercihlerimde yer vermeyi dusunuyorum,bolum ve okulun yurtdisi olanaklari nedir bilgisi olan yazarsa sevinirim.

• Ewt bn de merak ediyorum iyte yi
  • Kocaeli Elektronik Haberleşmeye göre nasıldır?
  • yukari
  • puanın yeterse ege elektrik-elektronik mühendisliğini öneririm.iytü izmirde yaşayanlar bile bilmez.ege üniversitesinin sözü piyasada daha çok geçer.zaten kontejyanı çok az olmasına rağmen egeden düşük sanırsam puanı.
  • Her zaman puanla kıyaslama yapmamak gerek.
  • Arkadaşım tabi ki İyte' yurtdışı olanakları bakımından hepsinden daha geçerli. Bir kez teknoloji enstitüleri daha değerli. İkincisi yüzde 100 İngilizce eğitimi var. Bu soruyu sorman bile hatalı.

Eğitim ve yurtdışı istiyorsan

İYTE > Ege, Dokuz Eylül
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorik

puanın yeterse ege elektrik-elektronik mühendisliğini öneririm.iytü izmirde yaşayanlar bile bilmez.ege üniversitesinin sözü piyasada daha çok geçer.zaten kontejyanı çok az olmasına rağmen egeden düşük sanırsam puanı.

Okulun adı İYTE ilk olarak.Sonra gayet puanı EGE den yüksek.Eğitim dili ingilizce. hocaların yüzde 90 ı doktarasını yurtdışında yapmış.Gel şimdi EGE yle kıyasla :))Piyasadaki adam da gayet bilir İYTE nin yerini
  • Orasıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jpzoso -- 19 Ağustos 2012; 23:24:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancı1905

quote:

Orijinalden alıntı: yorik

puanın yeterse ege elektrik-elektronik mühendisliğini öneririm.iytü izmirde yaşayanlar bile bilmez.ege üniversitesinin sözü piyasada daha çok geçer.zaten kontejyanı çok az olmasına rağmen egeden düşük sanırsam puanı.

Okulun adı İYTE ilk olarak.Sonra gayet puanı EGE den yüksek.Eğitim dili ingilizce. hocaların yüzde 90 ı doktarasını yurtdışında yapmış.Gel şimdi EGE yle kıyasla :))Piyasadaki adam da gayet bilir İYTE nin yerini

iytenin öğretim kadrosunu bi baktımda dediğin gibi varmış. dudyduguma göre yurtdısında (avrupada) tanınmıs bı okulmus. yurtdısı ayagını bılen varsa anlatabılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasai Yuno -- 18 Ağustos 2012; 3:08:04 >

• güzelcesine up!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.