decathlon'da kombo yapma imkanı var mı acaba? |
iyzico [ANA KONU] (127. sayfa)
-
-
Baktım ilk alışverişe 300₺ yatmamış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım 2 gün içinde yatacak olan ilk alışverişe özel olan 300 TL'dir. Çünkü diğeri hemen geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu konu muamma sabah eşimden aldım 300 geldi sadece %50 2 iş günü sonra yansır dediler ama buradaki arkadaşlar anında geliyor dediler. kendimden de yapacaktım ama gelmiyorsa uğraşmaya gerek yok %30 indirime denk geliyor.
-
Aynen satın alacağımiz şeyler bu sitelerde zaten %10-%20 fazla. %30 için değmez
sabah keklendim valla gitti 1k durduk yere migrostanda 1300 liralık aldık zaten 300de ordan gitti :D boş iş.
-
20:50 de geldi hocam
migros kod aldım bana da gelmedi önceki alısverişlerde hemen yansıyordu iade.
acaba migros igerçerli mi değil.
edit: link yöntemiyle alısverişler geçerli değil diyor
biz migros kodları link ile aldık sanırım gelmeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artçı -- 9 Ocak 2025; 21:25:54 > -
Migros iadesi banada gelmedi, bekleyelim bakalim biraz
Hocam hadi şartları okumuyorsunuz. Mesajlara hiç mi bakmıyorsunuz bugün en az 20 kere yazıldı Migros geçerli değil diye
-
Evet gördüm ilk alışverişe 300 yatmamış. İlk aloşverişim olmasına rağmen. Acaba daha önce başka bir iyzico hesapta kullandığım parolapara kart yüzünden mi yatmadı?
Decathlon. Yüzde 50 300₺ geldi diğeri gelmedi.
Samsung dışında elektronik e ticaret sitesi var mı? İyzico ile öde kullanmak için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Braun.shop da 300 tl iade geldi , ayriyetten 2500 tl ve üzerinde ayrıca 500 tl iade veren kombosu var . İhtiyacı olan için 500+300 güzel kombo.
-
birleşmiyor sanırım o yüzden
-
kampanya şu an devam ediyor mu ? şu an katılım sağladım ona göre alışveriş yapacağım.
-
Birleşmediğine dair bir detay yok müşteri hizmetleri de 2 gün içerisinde yüklenecek dedi.
bu şekilde yazmıyor bizde tebrikler felan diye...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X