Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Muhendiss12 , xlv Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.199
Cevap
108
Favori
61.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyzico ile ilgili güncel kampanya ve fırsatları buradan paylaşalım.

iyzico [ANA KONU]

iyzico ile öde nasıl kullanılır

iyzico [ANA KONU]

Güncel komisyon oranları

iyzico [ANA KONU]

Google Play bağlantı linki

App Store bağlantı linki

KATEGORİLER

Güzellik ve Sağlık

iyzico [ANA KONU]

Giyim ve Moda
    iyzico [ANA KONU]

Ayakkabı ve Aksesuar

iyzico [ANA KONU]

Spor ve Outdoor
    iyzico [ANA KONU]

Elektronik
    iyzico [ANA KONU]

Ev ve Yaşam
    iyzico [ANA KONU]

Yeme ve İçme
    iyzico [ANA KONU]

Anne ve Bebek
    iyzico [ANA KONU]

Eğitim ve Kitap
    iyzico [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 20 Kasım 2024; 21:43:26 >

• Adamlar resmen dalga geçti. Alışverişler yapıldıktan sonra perdigitali çıkarttılar kampanya kapsamından. BDDK ya şikayet eden oldumu bilmiyorum ama bu konuyu hakem heyetine götüren olursa net haklı çıkar. Emsal karar aldırıp basına vereceksin bu gibi çakalları. 2 haber çıksa bir daha yapamazlar ibretlik olur. Maç oynandıktan sonra kural değişmez. Yaptıkları büyük hukuksuzluk, ben bu yaptıklarını gördükten sonra asla kullanmam kimseyede kullandırtmam. Çakal esnaftan hiç bir farkları yok gözümde
    Kampanyayı ellerine yüzlerine bulaştırdılar resmen, 12 de kampanya başlatıp 12:25 de şartları güncellediler baktılar sağdan soldan şikayet arama kontrolden çıktı olaylar şimdi de tamamen kaldırdılar kotanın dolması imkansız geçen hafta akşam 6-7 ye kadar aktifdi iadeler geldi. Ne zaman ki perdigital olayı sonradan akıllarına geldi o zaman işler karıştı. Bir de bu adamlar dünya para maaş veriyorlardır şu kampanyaları hazırlayanlara yazık iş bilmezlik...
    @b0Ni'den mükemmel bir kombo tavsiyesi:

Migros kodu almak isteyenler perdigital sitesine 500 TL bakiyeyi iyzico ile öde seçerek 515 TL'ye yükleyebilir. Perdigital kampanyasından 100 TL, %50 kampanyasından 257,5 TL iade geliyor.

Perdigital sitesinden 500 TL "Hediyen Kart" bakiyesi alıp, hediyenkart.com sitesi üzerinden de migros kodu (2*250 TL) alabilirsiniz.

Kodlar 20-30dk sonra maile geliyor, 157.5 TL'ye 500 TL kod almış oluyorsunuz.

Burada mesele kampanya başladıktan sonra şartları değiştirmeleridir... Sitesindeki bildirimde bile yok bu ibare... Ki buradaki arkadaşlar uygulamaya ilk düştüğünde de bu ibarenin olmadığını belirtiyorlar... Bunun adı dolandırıcılıktır eğer kampanya başladıktan sonra 10. veya 15. dakikada bu ibareyi değiştirmişlerse... Uygulama kullanıcıları her an kampanyanın şartlarını kontrol etmek zorunda değildir... 1 dk önce kampanya şartları şöyleydi, 1 dk sonra değiştirdim, sonra bir daha değiştirdim, gün içinde oyuncak oynar gibi oyna o zaman...

TÖDEB'e, TCMB'ye, THH'ye şikayet etmek gerekir...

Hele aramızdan biri bu değişikliğin saat kaçta yapıldığını gösterebilecek yetkinliğe sahipse, bunun masum bir eylem olmadığı kanıtlanmış olur...

Hususi yaptılar mh ile görüştüğümde 12:10'da başladı kampanya dedi siz 12:08'de harcamışsınız dedim katıldım 12:04'te gözüküyordu kampanya gün içinde yatar dedi 4 dk sonra dönüp perdigital dahil değil dedi kendilerinin bile haberi yoktu şartlar yazmadığımı belirtsemde aynı cümleyi tekrar gönderdi bilerek tezgah çektiler açıkça şerefsizlik yaptılar

İsteseler yatırmazlar mıydı? Evet dediğin senin dolaylı bir evet oluyor. Gözlerini açmışlar forumu inceliyorlar; daha çok incelesinler.

iyzico’ya teşekkürlük durum da yok. Zaten mağdur edilen kampanya adı altında haksız kazanım sağlayan iyzico kullanıcıları bizlerdik.

Bunlara böyle yazarak bi taraflarını kaldırıyorsunuz.
    Zaten haklıydık, hakkımızı aldık. Ha bu devletin şikayet mekanizması mı yok. Var çatır çatır da yazıyorlar. Öncelikle Reklam Şikayet Kurulu bunlara iyi bir darbe geçircekti ki ne kadar geçirdiğini faaliyet rapolarını, yayımlarına bakmadan anlayamazsınız. Yani kısaca şikayet sahibine şu kadar ceza yazdık diye belirtilmez.

İkinci olarak TÖDEB’de şikayet sürecinde geçici süreli sorun varmış fakat çözümlenecekti. Ordan da heyet kararıyla tekrardan şikayet eden kullanıcılar tahminimce haklı bulunacaktı. Bir tane aklı başında kullanıcı zaten açıklamasıyla heyetin diğer gelen şikayetlerinde de aynı kararı almasını sağlayacaktı.

İlla o da olmazsa TÖDEB bir yargı mercii olmadığından, THH’ye şikayet edilebilirdi ki THH kararı yargı kararı olarak geçmektedir. Yani uygulanmama durumunda mahkeme yolu açıktır.

Demem şu ki bunların bu yazılanları okuyarak bir taraflarını kaldırmayalım. Teşekkürün T harfini bile hak etmiyorlar. Firmanın içinde hala insan gibi karakterli olanlar varmış da iade sürecini uzatmadan çözümlediler. Bu gibi üçkağıtçılar yüzünden ülke ileri değil geri gidiyor.

İşinizi hakkınızda yapıcaksınız arkadaşım. Geçin kampanya biriminize fırça atın durun şimdi. Onların hatası; adam akıllı işleriyle ilgilenselermiş.
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    Pek bilinmiyor uygulama ve sonrasında yapılacak işlemler için faydalı olur. Teşekkürler.
  • Valla ben geçen gün dyson.com.tr'de alışveriş yapacakken karşıma pop up gibi "ödemeni iyzico ile yap, 500TL verelim." yazısıyla hesabımı doğrulayıp ödememi iyzico ekranından yaptım, trink 750TL geri verdi. 500TL için ev ve yaşam kampanyasına katılmıştım sanırım.
  • Anında geldi bu arada daha "siparişiniz alındı." ekranı bile gelmemişti
  • iyzico [ANA KONU]

Kampanya 03.09.2024 - 31.12.2024 23:59:59 tarihleri arasında seçili spor & outdoor mağazalarında “iyzico ile Öde” üzerinden yapılacak 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde 300 TL kazanım şeklindedir.

Kampanya linki
    iyzico.com
    iyzico ile Avantajlı Kampanyaları Keşfet! - iyzico
    https://iyzico.app.link/CScnmNRfMJb?id=498

• Yukarıdaki iyzico kampanyası ile New Balance sitesindeki indirimli ürünlerle kombo yapabilirsiniz.
    iyzico [ANA KONU] iyzico [ANA KONU]

• bana özel 750/250 ve 750/150 ilk iyzico işlemine iade var bu ikisi birleştirilenebilinir mi?
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    10 Eylülden sonra 750/150 kampanyasından faydalanmadıysanız birleşir.
    iyzico [ANA KONU]
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    Kartı kullandım fakat iyzico ödemesi yapmadım
    Bu durumda 750 400 olur teşekkürler
  • Iyzico linkinden aldığım migros kodunu money cüzdana yükleyemiyor muyuz? Dijital kod yukle kısmına girdiğimde bu kod başka firmaya aittir uyarısı alıyorum
  • düş hekimi D kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorunu yaşadım Yüklü kodunuz varsa önce onu harcayarak bakiye bitince Money pay pro kartını silmek gerekiyormuş.
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Çok sacmaymis ya ne alaka. Paramı ödeyip aldığım bakiyeyi yüklemek için şart mı kosulur
  • Avbill A kullanıcısına yanıt
    İade nereye geldi? Ödemenin alındığı kredi kartınıza mı?
  • Kredi kartı ile bakiye yükleyip tekrardan Nays vs. Başka yere cekebiliyor muyuz?
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    Malesef hayır
  • Merhaba, 750 TL üzeri 250 TL iade kampanyasından faydalandım ve IYZICO hesabıma bakiye olarak yansıtıldı. İlk kez böyle bir işlem yaptığımdan sormak istedim; bu bakiyeyi nerelerde ve nasıl kullanabiliyoruz?

• zodiac_tauruss Z kullanıcısına yanıt
    Iyzico sanal kart olusturarak kullanılıyor ama ben sanal kart olustura basınca hata alıyorum. Üyelik türünüz nedeniyle sanal kart basvurusu yapılamıyor diye. Çözümü bilen var mı
  • zodiac_tauruss Z kullanıcısına yanıt
    İyzico ile öde seçeneği bulunan yerde iyzico ile öde adımını takip ederek
    bulunmayan sitelerde ise sanal kart oluşturarak ödeme yapabilirsiniz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.