< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 20 Kasım 2024; 21:43:26 > |
iyzico [ANA KONU]
-
-
Pek bilinmiyor uygulama ve sonrasında yapılacak işlemler için faydalı olur. Teşekkürler. -
Valla ben geçen gün dyson.com.tr'de alışveriş yapacakken karşıma pop up gibi "ödemeni iyzico ile yap, 500TL verelim." yazısıyla hesabımı doğrulayıp ödememi iyzico ekranından yaptım, trink 750TL geri verdi. 500TL için ev ve yaşam kampanyasına katılmıştım sanırım. -
Anında geldi bu arada daha "siparişiniz alındı." ekranı bile gelmemişti -
Kampanya 03.09.2024 - 31.12.2024 23:59:59 tarihleri arasında seçili spor & outdoor mağazalarında “iyzico ile Öde” üzerinden yapılacak 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde 300 TL kazanım şeklindedir.
Kampanya linkiiyzico.comiyzico ile Avantajlı Kampanyaları Keşfet! - iyzicohttps://iyzico.app.link/CScnmNRfMJb?id=498
-
-
bana özel 750/250 ve 750/150 ilk iyzico işlemine iade var bu ikisi birleştirilenebilinir mi? -
-
Kartı kullandım fakat iyzico ödemesi yapmadım
Bu durumda 750 400 olur teşekkürler -
Iyzico linkinden aldığım migros kodunu money cüzdana yükleyemiyor muyuz? Dijital kod yukle kısmına girdiğimde bu kod başka firmaya aittir uyarısı alıyorum -
Bende aynı sorunu yaşadım Yüklü kodunuz varsa önce onu harcayarak bakiye bitince Money pay pro kartını silmek gerekiyormuş. -
Çok sacmaymis ya ne alaka. Paramı ödeyip aldığım bakiyeyi yüklemek için şart mı kosulur -
İade nereye geldi? Ödemenin alındığı kredi kartınıza mı? -
Kredi kartı ile bakiye yükleyip tekrardan Nays vs. Başka yere cekebiliyor muyuz? -
Malesef hayır -
Merhaba, 750 TL üzeri 250 TL iade kampanyasından faydalandım ve IYZICO hesabıma bakiye olarak yansıtıldı. İlk kez böyle bir işlem yaptığımdan sormak istedim; bu bakiyeyi nerelerde ve nasıl kullanabiliyoruz?
-
Iyzico sanal kart olusturarak kullanılıyor ama ben sanal kart olustura basınca hata alıyorum. Üyelik türünüz nedeniyle sanal kart basvurusu yapılamıyor diye. Çözümü bilen var mı -
İyzico ile öde seçeneği bulunan yerde iyzico ile öde adımını takip ederek
bulunmayan sitelerde ise sanal kart oluşturarak ödeme yapabilirsiniz
birden fazla hesap kullanan aç gözlüler için bankalar gibi bir kara liste oluştursalar keşke. adamların işi gücü yok skor yapma peşinde, 3 hesap 5 hesaptan indirim almaktan gurur duyuyor.. |
Adamlar resmen dalga geçti. Alışverişler yapıldıktan sonra perdigitali çıkarttılar kampanya kapsamından. BDDK ya şikayet eden oldumu bilmiyorum ama bu konuyu hakem heyetine götüren olursa net haklı çıkar. Emsal karar aldırıp basına vereceksin bu gibi çakalları. 2 haber çıksa bir daha yapamazlar ibretlik olur. Maç oynandıktan sonra kural değişmez. Yaptıkları büyük hukuksuzluk, ben bu yaptıklarını gördükten sonra asla kullanmam kimseyede kullandırtmam. Çakal esnaftan hiç bir farkları yok gözümde
|
Kampanyayı ellerine yüzlerine bulaştırdılar resmen, 12 de kampanya başlatıp 12:25 de şartları güncellediler baktılar sağdan soldan şikayet arama kontrolden çıktı olaylar şimdi de tamamen kaldırdılar kotanın dolması imkansız geçen hafta akşam 6-7 ye kadar aktifdi iadeler geldi. Ne zaman ki perdigital olayı sonradan akıllarına geldi o zaman işler karıştı. Bir de bu adamlar dünya para maaş veriyorlardır şu kampanyaları hazırlayanlara yazık iş bilmezlik...
|
@b0Ni'den mükemmel bir kombo tavsiyesi:
Migros kodu almak isteyenler perdigital sitesine 500 TL bakiyeyi iyzico ile öde seçerek 515 TL'ye yükleyebilir. Perdigital kampanyasından 100 TL, %50 kampanyasından 257,5 TL iade geliyor. Perdigital sitesinden 500 TL "Hediyen Kart" bakiyesi alıp, hediyenkart.com sitesi üzerinden de migros kodu (2*250 TL) alabilirsiniz. Kodlar 20-30dk sonra maile geliyor, 157.5 TL'ye 500 TL kod almış oluyorsunuz. |
Bkmkitap'tan alışveriş yapacaklara, indirim kodu kısmına DONANIMHABER yazarsanız yüzde 10 düşer.
|
adamlar küçük esnaf çakallığı yapıp her hafta konuda yazılan firmayı kampanya dışı bırakıyorlar. |
Burada mesele kampanya başladıktan sonra şartları değiştirmeleridir... Sitesindeki bildirimde bile yok bu ibare... Ki buradaki arkadaşlar uygulamaya ilk düştüğünde de bu ibarenin olmadığını belirtiyorlar... Bunun adı dolandırıcılıktır eğer kampanya başladıktan sonra 10. veya 15. dakikada bu ibareyi değiştirmişlerse... Uygulama kullanıcıları her an kampanyanın şartlarını kontrol etmek zorunda değildir... 1 dk önce kampanya şartları şöyleydi, 1 dk sonra değiştirdim, sonra bir daha değiştirdim, gün içinde oyuncak oynar gibi oyna o zaman... TÖDEB'e, TCMB'ye, THH'ye şikayet etmek gerekir... Hele aramızdan biri bu değişikliğin saat kaçta yapıldığını gösterebilecek yetkinliğe sahipse, bunun masum bir eylem olmadığı kanıtlanmış olur... |
Hususi yaptılar mh ile görüştüğümde 12:10'da başladı kampanya dedi siz 12:08'de harcamışsınız dedim katıldım 12:04'te gözüküyordu kampanya gün içinde yatar dedi 4 dk sonra dönüp perdigital dahil değil dedi kendilerinin bile haberi yoktu şartlar yazmadığımı belirtsemde aynı cümleyi tekrar gönderdi bilerek tezgah çektiler açıkça şerefsizlik yaptılar |
İsteseler yatırmazlar mıydı? Evet dediğin senin dolaylı bir evet oluyor. Gözlerini açmışlar forumu inceliyorlar; daha çok incelesinler.
iyzico’ya teşekkürlük durum da yok. Zaten mağdur edilen kampanya adı altında haksız kazanım sağlayan iyzico kullanıcıları bizlerdik. Bunlara böyle yazarak bi taraflarını kaldırıyorsunuz. Zaten haklıydık, hakkımızı aldık. Ha bu devletin şikayet mekanizması mı yok. Var çatır çatır da yazıyorlar. Öncelikle Reklam Şikayet Kurulu bunlara iyi bir darbe geçircekti ki ne kadar geçirdiğini faaliyet rapolarını, yayımlarına bakmadan anlayamazsınız. Yani kısaca şikayet sahibine şu kadar ceza yazdık diye belirtilmez. İkinci olarak TÖDEB’de şikayet sürecinde geçici süreli sorun varmış fakat çözümlenecekti. Ordan da heyet kararıyla tekrardan şikayet eden kullanıcılar tahminimce haklı bulunacaktı. Bir tane aklı başında kullanıcı zaten açıklamasıyla heyetin diğer gelen şikayetlerinde de aynı kararı almasını sağlayacaktı. İlla o da olmazsa TÖDEB bir yargı mercii olmadığından, THH’ye şikayet edilebilirdi ki THH kararı yargı kararı olarak geçmektedir. Yani uygulanmama durumunda mahkeme yolu açıktır. Demem şu ki bunların bu yazılanları okuyarak bir taraflarını kaldırmayalım. Teşekkürün T harfini bile hak etmiyorlar. Firmanın içinde hala insan gibi karakterli olanlar varmış da iade sürecini uzatmadan çözümlediler. Bu gibi üçkağıtçılar yüzünden ülke ileri değil geri gidiyor. İşinizi hakkınızda yapıcaksınız arkadaşım. Geçin kampanya biriminize fırça atın durun şimdi. Onların hatası; adam akıllı işleriyle ilgilenselermiş. |
Benzer içerikler
- getir finans
- ziraat süper şube nedir
- hangikredi ücretsiz kod
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- midas kampanya
- bim yazıcı
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X