< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 20 Kasım 2024; 21:43:26 > |
iyzico [ANA KONU]
-
-
Pek bilinmiyor uygulama ve sonrasında yapılacak işlemler için faydalı olur. Teşekkürler. -
Valla ben geçen gün dyson.com.tr'de alışveriş yapacakken karşıma pop up gibi "ödemeni iyzico ile yap, 500TL verelim." yazısıyla hesabımı doğrulayıp ödememi iyzico ekranından yaptım, trink 750TL geri verdi. 500TL için ev ve yaşam kampanyasına katılmıştım sanırım. -
Anında geldi bu arada daha "siparişiniz alındı." ekranı bile gelmemişti -
Kampanya 03.09.2024 - 31.12.2024 23:59:59 tarihleri arasında seçili spor & outdoor mağazalarında “iyzico ile Öde” üzerinden yapılacak 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde 300 TL kazanım şeklindedir.
Kampanya linkiiyzico.comiyzico ile Avantajlı Kampanyaları Keşfet! - iyzicohttps://iyzico.app.link/CScnmNRfMJb?id=498
-
-
bana özel 750/250 ve 750/150 ilk iyzico işlemine iade var bu ikisi birleştirilenebilinir mi? -
-
Kartı kullandım fakat iyzico ödemesi yapmadım
Bu durumda 750 400 olur teşekkürler -
Iyzico linkinden aldığım migros kodunu money cüzdana yükleyemiyor muyuz? Dijital kod yukle kısmına girdiğimde bu kod başka firmaya aittir uyarısı alıyorum -
Bende aynı sorunu yaşadım Yüklü kodunuz varsa önce onu harcayarak bakiye bitince Money pay pro kartını silmek gerekiyormuş. -
Çok sacmaymis ya ne alaka. Paramı ödeyip aldığım bakiyeyi yüklemek için şart mı kosulur -
İade nereye geldi? Ödemenin alındığı kredi kartınıza mı? -
Kredi kartı ile bakiye yükleyip tekrardan Nays vs. Başka yere cekebiliyor muyuz? -
Malesef hayır -
Merhaba, 750 TL üzeri 250 TL iade kampanyasından faydalandım ve IYZICO hesabıma bakiye olarak yansıtıldı. İlk kez böyle bir işlem yaptığımdan sormak istedim; bu bakiyeyi nerelerde ve nasıl kullanabiliyoruz?
-
Iyzico sanal kart olusturarak kullanılıyor ama ben sanal kart olustura basınca hata alıyorum. Üyelik türünüz nedeniyle sanal kart basvurusu yapılamıyor diye. Çözümü bilen var mı -
İyzico ile öde seçeneği bulunan yerde iyzico ile öde adımını takip ederek
bulunmayan sitelerde ise sanal kart oluşturarak ödeme yapabilirsiniz
SİLİNİZ VEYA DEĞİŞTİRİNİZ ŞU İLETİYİ! YAHUT SÜLALENİZİN KULAKLARINI ÇINLATMAKTAN ZEVK ALIYORSANIZ DURSUN! Daha önce de yazdım, siz ve sizin gibilerin amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. 1500 TL market alışverişine 75 TL puan veren bankalarınızdaki o puanlarla yaşayın siz, adamlar iadenin kralını yapıyor, ama yok açgözlülük, hainlik için o iadelerle adamlara teşekkür amaçlı bile olsa güzel güzel karekodla veya sanal kartla her yerde harcama yapma imkanı varken hatta onaylı TEK hesapta biriktirip tekrar iade kampanyalarında kullanmak varken, meblağı nakit olarak çekme peşinde... Diğer yandan bunu yapan adamın kredi kartı limiti 500 bin TL... Neresinden bakılsa ahmakça, haydi bunu yapıyorsun, on binlerce kişinin gördüğü yere neden yazıyorsun? En az 300-500 kişi şu ana kadar bakiyeleri aktardı bile... Eee yarın iyzico iade bakiyeleri sadece iyzico ile öde sisteminde kullanma şartını getirince, sen iyzico'ya küfür edeceksin, iyzico'daki bakiyesiyle marketten su, ekmek alamayacak binlerce kişi de sana küfür edecek! |
birden fazla hesap kullanan aç gözlüler için bankalar gibi bir kara liste oluştursalar keşke. adamların işi gücü yok skor yapma peşinde, 3 hesap 5 hesaptan indirim almaktan gurur duyuyor.. |
ülen ne çok bencil adam varmış forumda. Forum kurallarına aykırı değilse silmicem kalacak. Millet faydalansın. Sizi kendine müslümanlar sizi... |
Hocam Allah aşkına bu ne sinir ya.
Uygulama izin vermiş adamlarda sonuna kadar sömürmüş karakter meselesi bu adam bir sorun görmemiş kullanmış. Sömürmeyenler kampanyalar bitiyor gitti 300-500 lira diye kızıyor. Sömürenler açık açık yazdınız kampanya bitti daha fazla sömüremedik diye kızıyor. İyice cılkı çıktı sıcak fırsatlar konusunun hep aynı muhabbet. Fırsat varsa ister iyi ister kötü değerlendir. Fırsat biterse yeni fırsat kovala buranın amacı bu başka birşey değil |
Kampanya devam etmiyor diye millet birbirini yiyecek işe bak
|
Kampanyayı ellerine yüzlerine bulaştırdılar resmen, 12 de kampanya başlatıp 12:25 de şartları güncellediler baktılar sağdan soldan şikayet arama kontrolden çıktı olaylar şimdi de tamamen kaldırdılar kotanın dolması imkansız geçen hafta akşam 6-7 ye kadar aktifdi iadeler geldi. Ne zaman ki perdigital olayı sonradan akıllarına geldi o zaman işler karıştı. Bir de bu adamlar dünya para maaş veriyorlardır şu kampanyaları hazırlayanlara yazık iş bilmezlik...
|
Adamlar resmen dalga geçti. Alışverişler yapıldıktan sonra perdigitali çıkarttılar kampanya kapsamından. BDDK ya şikayet eden oldumu bilmiyorum ama bu konuyu hakem heyetine götüren olursa net haklı çıkar. Emsal karar aldırıp basına vereceksin bu gibi çakalları. 2 haber çıksa bir daha yapamazlar ibretlik olur. Maç oynandıktan sonra kural değişmez. Yaptıkları büyük hukuksuzluk, ben bu yaptıklarını gördükten sonra asla kullanmam kimseyede kullandırtmam. Çakal esnaftan hiç bir farkları yok gözümde
|
Bkmkitap'tan alışveriş yapacaklara, indirim kodu kısmına DONANIMHABER yazarsanız yüzde 10 düşer.
|
[2024] Aralık Ayı İyzico İndirimleri
Giyim 1500/250 Ev ve Yaşam 3500/500 Kozmetik 1500/250 Kitap&Dergi&Eğitim 750/200 Yiyecek ve İçecek 1000/200 Spor ve Outdoor 2000/300 Otomotiv ve Yedek 1500/ %20 Marka İndirimleri Braun 2500/500 Sneaker Baker 10000/1500 Elca Kozmetik 3500/750 Nişantaşı Shoes 1500/300 Bybasicman 2000/400 House of Silk 3000/500 Flavus 1250/300 Perdigital 500/100 İstanbul modern sanat 1500/ %30 •Salı kampanyası olursa 300₺ yada 500₺ ek indirim |
Benzer içerikler
- getir finans
- katlanan chip para programı
- teklifimgelsin kupon kodu
- midas kripto 200 tl
- ziraat süper şube nedir
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X