Şimdi Ara

BURSASPORCELL [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır beklenen ve çıkması yılan hikayesine dönen proje sonunda resmiyete kavuştu.

15 Şubat itibariyle resmi tanıtım, 22 subat itibariyle satış başlıyor.

Yasasın Bursaspor!

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/Faturali/Takima-Ozel/BursaTarifeleri
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hayırlı olsun,bende kayserispor / erciyes spor bekliyorum.
  • lafım bursa mobil hattına falan değil yanlış anlaşılmasın baştan söyleyeyim :)
    avea yakında kişiye özel yapacak bu olayı :) bjk_murat27cell cartcell curtcell :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

lafım bursa mobil hattına falan değil yanlış anlaşılmasın baştan söyleyeyim :)
    avea yakında kişiye özel yapacak bu olayı :) bjk_murat27cell cartcell curtcell :)

Maksat müşteri toplamak, toplumda bazı simgeleri kullanarak müşteri toplamak daha kolay bununda en basit yolu futboldur :) avea kullanmayan biri sırf taraftarı olduğu takımın hattı diye alabiliyor.Hemde bildiğim kadarıyla takımlarada maddi kazancı oluyor, kısacası 2 tarafada yarayacağından olması gayet normal.Bunun dışında da belli kitlesi olan firmalar veya farklı gruplarda sanal operatörlük olayından faydalanabiliyor ama ama futbol kadar etkili olmuyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

lafım bursa mobil hattına falan değil yanlış anlaşılmasın baştan söyleyeyim :)

Maksat müşteri toplamak, toplumda bazı simgeleri kullanarak müşteri toplamak daha kolay bununda en basit yolu futboldur :) avea kullanmayan biri sırf taraftarı olduğu takımın hattı diye alabiliyor.Hemde bildiğim kadarıyla takımlarada maddi kazancı oluyor, kısacası 2 tarafada yarayacağından olması gayet normal.Bunun dışında da belli kitlesi olan firmalar veya farklı gruplarda sanal operatörlük olayından faydalanabiliyor ama ama futbol kadar etkili olmuyor tabi.

kesinlikle katılıyorum sana dostum ben de zaten vodafone hattımi kartalcell'e taşıyan biriyim ama kartalcell wap sitesine girmek istediğimde sadece kartalcell kullanıcılarına özeldir şeklinde bir uyarı alıyorum nedense :)
    altyapı olarak avea kendini çok geliştirmiş umarım müşteri kitlesi arttıkça 6yıl önceki aveaya dönmez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Kulübümüz sponsorluk icin Turk Telekom ile anlaşmak üzere. Aynı anda avea hizmetkârlar başlamak üzere. Muhtemelen 1-2 hafta icinde göğüs reklamımız Turk Telekom olur vede aynı anda avea ile iştirakimizde başlamış olur.

Timsahcell, timsah mobile, Bursacell, MobilBursa gibi isimler olabileceği kulislerde konuşuluyor :)

Avea kullanicisiydim ve Turkcell'e geçiş yapacaktım fakat Bursaspor gelirse olumune avea derim :)

http://forum.donanimhaber.com/m_38674413/tm.htm

linkini bir incele,biz zaten bursacell haberini vereli 1 yılı geçmiş :)) okuyunca şaşıracaksın bence.Orada 2010 mart ayında demiştim gelecekte Bursacell mutlaka çıkacaktır diye.Ben de merak ediyorum Bursacell çıkınca ne kadar taraftar fedakarlık yapacak.Fedakarlık abartı bence,çünkü taraftar hatları tarifeleri hiçde kötü değil,oldukça avantajlı tarifeleri ve kampanyaları oluyor.

Verdiğim linkte taraftar hatları arasına Bursacell'i de ekleyebiliriz artık,haberleri kampanyaları şartları oradan yazmaya çalışırım vaktim oldukça.

Bu arada demişsin ki bende tam turkcelle geçecektim ama vazgeçtim bursacell çıkacak diye duyunca demişsin,aslında tam üstüne basmışsın,asıl bursacell çıkacaksa bence hattını şimdiden Turkcele taşı,çünkü aveadan taraftar hattına geçiş ücretli oluyor,sim değişmesi lazım ve bu da ücretli,yeni sim kart almış gibi oluyorsun.
    Taşı hattını şimdiden başka operatöre,bursacell çıkınca numara taşıma kıyakları avantajları olacağı için daha fazla kazanç elde edersin.Hatta kenarda bir yerlerde başka operatörlerde yedekte hatlar tut-bulundur-ilerde numara taşıyanlara kampanya olunca aha ben geldim işte der avantajlarını alırsın numara taşıma kampanyalarının,yoksa bu kampanyalar çok acayip,zaten kendi hattını kullanana hiç bir şey yok,ama başka operatör kullanana iyi avantajlar sunuluyor numarasını getirirse.

Acaba Bursaspor'un taraftar markası ne olur diye düşünürsem;bence Bursacell yada Bursasim daha uygun,timsahcell gibi timsah oyazısı geçen isimler bence çok vasat.

• 15 Şubat itibariyle BURSACELL geliyor!

Sonunda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POCELL[ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    TEKNOSACELL [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayirli olsun kulübümuze. Taraftar kartta istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 13 Şubat 2013; 21:15:36 >
  • Bu arada bazı konularda kırgınlığımız olsa da huzurunuzda başkanımız İbrahim Yazıcı, yoneticilerimizden İlhan Uslu ve Selçuk Eren'e teşekkürlerimi borç biliyorum.

• Tarifeleri merak etmeye gerek yok aynısı olacak.
  • olsunda alalım taşıyalım
  • Tanıtım 15inde yapıldı. 22 Şubat itibariyle bayilerde satışına başlanıyor

• ne ayak bu futbol klüpleri. kafası esen operatör kuruyor kendi adında.

• Futbol kulupleri gsmden ne kadar kazanacakki böyle yatırım yapıyorlar. kesin kartalcell fenercell bjkcell var bizim niye yok demişlerdir
  • Yoneticilerde açıkladı; ilk amac gelir elde etmek değil, Bilinirlik, prestij vb konular diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

Futbol kulupleri gsmden ne kadar kazanacakki böyle yatırım yapıyorlar. kesin kartalcell fenercell bjkcell var bizim niye yok demişlerdir

futbol kulüpleri yatırım yapmıyor ki

sadece isimlerinin kullanılmasına izin veriyorlar ve karşılığında ücret alıyorlar

galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş vs. baz istasyonu kurmuyorlar vs.

futbol kulüpleri havadan para kazanıyorlar...........
  • Avea ile anlaşma olduguna göre seneye Avea ile güzel bir sponsorluk anlaşması olabilir.

Malum yeni stadyuma da geçiyoruz.

Değişik sponsorluklar görebilirizz

• kız arkadaşımla geçtim, Bursasporcell'lilerin kendi aralarında sınırsız konuşmasının dibine vuruyoruz sonuçta hem biz kazanıyoruz hemde cüzi de olsa Bursaspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 1 Mart 2013; 0:49:10 >
  • Faturali hatlarda seç paketi gibi 10liraya sınırsız internet alınabiliyor.
    Fakat kontörlü olan "sampiyon paket"te böyle bir bilgi yok.
    Daha dogrusu internet paketi ile ilgili hiç birşeyden bahsedilmemiş.

Bu konuda bilgisi olan varmi?

• en kısa zamanda ben de geçmeyi düşünüyorum Bursasporcell'e.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.