Şimdi Ara

POCELL[ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar donanımhaber sakinleri POCELL ile ilgili ana konu göremedim bu yüzden konuyu açıyorum ben petrol ofisinde POCELL bölümündeyim artık sizlere buradan en güncel kampanyalar tarifeler haberler aktarıcağım. sorularınızı en hızlı şekilde yanıt vermeye çalışıcağım...

Güncel kampanyalarımız:

POCELL[ANA KONU]

* Bir fatura dönemi içindeki toplam yakıt indirim hakkı tarifenin aylık sabit ücreti ile sınırlıdır.

* 26 Şubat 2014 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra 250 Oktan Tarifesinde 8 krş/lt, 500 Oktan Tarifesinde 10 krş/lt ve 1000 Oktan Tarifesinde 12 kr/lt indirim geçerli olacaktır.

Evet arkadaşlar herkesin merak ettiği bir konu var ilk 20000 kişi doldumu ? Hayır avea aktivasyon merkezinden öğrendiğimiz bilgilere kadar son 500 kişi 12.01.2014 tarihi ile şu an yoğun talep var ocak sonu veya şubat başı bitmesi beklenmektedir.
    kampanya bittikden sonra bomba tarifeler gelmesini bekliyoruz her şey avea'ya bağlı Saygılarımızla...

Güncel tarifelerimiz:

POCELL[ANA KONU]

POCELL[ANA KONU]

POCELL[ANA KONU]

POCELL[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak550 -- 12 Ocak 2014; 22:58:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİBABANKA [ANA KONU]
    geçen yıl önce açıldı
    VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.