< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametbaggio -- 13 Mayıs 2017; 9:38:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametbaggio -- 13 Mayıs 2017; 9:38:55 > |
Vakıf metal ile Sabiha Gökçen'de lounge kullandım en son birkaç hafta önce, çok rezil bir durumda. Yemekler kötü, içecekler kötü. İçkilerin çoğunu kaldırmışlar. |
suan bu sayfada aktif olarak satis yapan hickimseden alisveris yaomayin, nerdeyse hepsiyle konustum yada konusmaya calistim hicbiri bana satis yapmaya yeltenmedi bile buranin gediklisi oldugumu bildiklerinivin cekindiler sanirim kimi carpacaklarini iyi biliyorlar. gidin 100-200 fazla verin burdaki sahtekarlara paranizi kaptirmayin sonra uyelligim valinmis safis yapilmis haberim yok diye insani salak yerine koyan basliklar aciyorlar
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 10 Nisan 2015; 23:21:29 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendy-biri -- 11 Nisan 2015; 2:23:32 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 11 Nisan 2015; 4:33:17 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|