< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
rossmanndan 536 tl alışverişe 286 tl anında geldi, kota dolmamış henüz.
MİGROS çek alımları artık %50 iade kampanyasında sayılmıyor, son sayfayı okuyanlara tekrar hatırlatmış olalım
-
Hediyekart'ta belli bir saatte kod alan bizlere mail gelmedi, bizden sonra alanlara hemen gelmiş. Uğraş dur şimdi. Geçen haftalarda İyzico'dan Migros kod alanların bazıları da uğraşmıştı günlerce.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bana da gelmedi hala. 5 dakika önce almıştım.
-
Teşekkürler paylaşım için ben Carrefour kodu aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben 500 aldım az önce 15dkda geldi, 250'nin stoğu bitmiş 500 eklemişler o yüzden göndermemiş olabilirler onları. stok olunca gönderirler
mail gereksize düşüyor bu arada oraya bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 5 Kasım 2024; 16:13:56 > -
100 dakika oldu. Gelmedi .2 × 250
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İletişim kısmından kayıt açtım ben.
Ben de A101 kodu aldım. SKU diye bir kod görünüyor bu nedir? Mail gelmedi bana da.
500 TL lik almıştım şimdi geldi kod maile. Money e yükledim. Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maile geliyor hocam. Bekleyin gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migros Fiziki Mağazalarda Kullanım:
- Fiziki mağazalardan yapılacak alışverişlerde, ödeme esnasında dijital kod kasa görevlisine iletilir.
- Kodlar direkt kasa görevlisine iletilirse parçalı şekilde kullanılamaz.
- Birden fazla kod birleştirilerek kullanılabilir.
Migros Online Alışverişlerde Kullanım:
- Migros Sanal Market, Hemen, Extra gibi sanal platformlardan yapılacak alışverişlerde, ödeme yöntemi sayfasından "Puanlarım" seçeneği seçilmeli ve ardından "Dijital Alışveriş Kodu" seçeneği seçilmelidir. 16 haneli dijital kodu kutucuğa yazarak "Kullan" seçeneğine tıklanmalıdır.
- Migros Hemen gibi sanal market platformlarımızda Dijital Alışveriş Kodları ile alışverişinizin %80'i kadarını ödeyebilirsiniz. 500 TL tutarında alışveriş kodunuz var ise minimum 625 TL sepet oluşturulmalıdır. (Gramaj farklılıkları nedeniyle yalnızca dijital platformlarda bu şekilde kullanılmaktadır)
Dijital alışveriş kodlarını parçalı olarak kullanmak isterseniz Moneypay uygulamasında yer alan Para Yükle / Pro Dijital Kod Yükle sekmesi üzerinden 16 haneli kodunuzu girerek cüzdan bakiyenizi oluşturabilir, kodlarınızı birleştirebilir, sanal market ödeme adımında MoneyPay cüzdan bakiyesi ile "öde" seçerek ödeme işleminizi tamamlayabilirsiniz.
-
iyzico %50 kota doldu mu
edit
17:05 devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minmax -- 5 Kasım 2024; 17:5:30 >
ben 750 150lilk ilk kampanyadan yararlanmamıştım şimdi fark ettim 750lik olduğuna ama bu kampanyayı görünce 500lük alışveriş yaptım bu 150 yandı mı yoksa diğer kampanyada yararlanabilir miyim
-
Pergiditalde iyzicola bakiye yüklerken
Ödemenizi tamamlamak için 3D Secure doğrulamasına yönlendiriliyorsunuz
Bu sayfayı gecemiyorum
CarrefourSA a101 çeklerini nerden alıyorsunuz
Bende de aynı
-
Merhaba.
Migros kodlarıyla ilgili geçici bir sorun yaşamaktayız. 3 iş günü içinde kodlarınız elinize ulaşacaktır.
saygılarımızla
hediyen destek.
Kayıt a gelen cevap
750 lira ve üzeri ilk alışverişde iade alırsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X