Ev hanesindeki 3 tane hesaba giriş çıkış yaptım ilk kampanya başladığı hafta 3 ünede girişi kısıtlamışlar, yahu şunu yapsana sadece doğrulanmış hesaplara özel madem üyelikten üyeliğe giriş yasak niye böyle bir seçenek sunuyorsun uygulamada. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 5 Kasım 2024; 22:22:56 > |
iyzico [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bu hatayı aldım sonra iyzco ile öde kısmından sonra başka bankadaki kart bilgilerimi girerek ödedim oradan da ödemeyi geri alıyorsunuz sıkıntı olmadı bende
Aynı sorun bende de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500TL iade aldım. Onu kullanmak istiyorum. Kredi kartımın bilgilerini girersem karttan çekmez mi ?
-
Sanal kart bilgilerini girerek ödeme yapabilirsiniz
Ben sadece 2 hesaba girdim. Bana da dedi şimdi hiçbirine girilmiyor. İçinde de para kaldı. Nasıl alacağız geri?
-
Hocam bunların sistemi bu manuel olarak giriş kısıtlaması yapmıyorlar aynı cihazdan olduğunu algılıyor dolambaçlı yoldan yapmaya sevkediyorlar. Email gönderiniz kısıtlamayı kaldırırlar açıldığı zamanda son giriş yaptığınız hesaptan başkasına girmeyin tekrar. Diğer hesapta para varsa da onuda başka cihazdan ve IP den girip çekin. Dolambaçlı yollarda var programlar vs de ben ilgilenmiyorum onlarla.
-
Migros dijital kod geldi ama bu kodu hediyem sitesinden aldığımız için Money pro karta yükleyemiyormuşuz bu kötü oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yükleyebilirsiniz hocam herhangi bir engel yok
hediyenkart ta migros görünmüyor. kaldırdılarmı acaba?
-
-
kaldırdılar fakat urlsinden girip satın alınabiliyor, ben url den satın aldım ve kod mailime 5dk içinde geldi.
-
Farklı yerlerden alınan kodları aynı anda yüklemiyor. Money pay prodaki şu andaki bakiyenizi bitirdikten sonra pro kartını sileceksiniz sonra kodu girecekseniz bakiyeniz yüklenecek
Kampanya devammi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17:45 iade devam ediyor..
-
A101 kodu nasıl alınıyor hocam?
-
İyzico iadesi alanlar nakit nasıl çıkacak ya da Ne satın alacaksınız
Istanbulkarta çekiyor alışveriş yapmayanlar ordanda IBANA gönderim yapılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 5 Kasım 2024; 18:9:50 > -
A101 kodu hediyenkartta vardı kayboldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X