|
iyzico [ANA KONU] (109. sayfa)
-
-
1 hafta önce aldığım kodlar hala gelmedi. Adamlara dekont atıyorum hala su varmi bu varmı diyorlar -
daha önce hiç kullanmadım bu iyzico yu, iyzico ile öde seçeneğiyle 1000 harca 500tl iade diye msj atmışlar bugün son günmüş. en mantıkklı nasıl kullanılır bu kampanya
-
Sektör şartı yoksa Migros kodu alın whatsapp Migros hattından
-
iyzico ile öde olması gerekliymiş, whatsapp tan o şekilde ödenebiliyor mu?
bir de bu iyzico ile öde ne tam olarak? yani iyzicoya para mı yüklemem gerek yoksa kredi kartı kaydedip harcayabiliyor muyuz?
-
Kartı kaydedin oradan harcayın, kartın market kampanyası varsa onu da sayar, whatsapp migros hattında İyzico ile öde seçeneği var 2 tane 500tl olarak alınabiliyor ama ödeme tek seferde 1000 olarak yapılıyor sizin kampanya olur yani
-
çok teşekkürler yanıtlarınız için son bir soru daha sorayım o vakit:)
bu alınan migros kodları sadece sanalda mı kullanılıyor?
-
Kodları moneypay uygulamasından ekliyorsunuz zaten. Orada çıkan qr ile mağazada da harcayabileceğinizi düşünüyorum ama denemedim.
-
son dedim ama, moneypay kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum, geçen senelerde ilk çıktığında baya mağdur etmişlerdi beni. normal migros uygulamasından sanal markette kullanılırsa o da okey
-
Bilgim yok Migros konusunda bir sorun
-
Yazıldığı gibi bazı kartlarda restoran olarak sayıyor, Restoran değil de market olarak sayarsa mono 1000/100 var
-
arkadaşlar merhaba,
iyzico hesabımda 650 tl para var kampanyalardan gelen. Bunu en kolay şekilde zarar etmeden nakite veya migros çekine filan nasıl çeviririm?
-
sanalda veya fiziki markette kullanabilirsiniz. ister moneypay uygulamasına para yükle> dijital bakiye ile yükle seçeneğinden ekleyip, sanalda veya mağazada moneypay cüzdan ile ödersiniz, ister verilen 16 haneli kodu kasada personele söyleyerek harcarsınız
-
4 adet 100, 1 adet 250 migros kodu alırsınız, iyzico hesabınızda yeteri kadar bakiye varsa bakiye ile öde seçeneğide aktif hale gelir
-
çok teşekkürler hocam. Migros whatsapp hattından almam gerekli değil mi ?
-
çok teşekkürler herkese bilgilendirmeler için.
500x2 1000tl kod aldım, iyzico 850tl bakiye yükledi
şimdi bu bakiyeyi misal benzin alırken qr ile ödeyerek kullanabiliyor muyum?
-
Hesabımı sildirdim, bit kadar faydası yok bana. neden açık tutayım ki...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X