Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: QRX , daniel_wellington Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.178
Cevap
177
Favori
137.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aldığın hediye tl den bahsediyorsan evet yüklenir
  • 1 hafta önce aldığım kodlar hala gelmedi. Adamlara dekont atıyorum hala su varmi bu varmı diyorlar
  • daha önce hiç kullanmadım bu iyzico yu, iyzico ile öde seçeneğiyle 1000 harca 500tl iade diye msj atmışlar bugün son günmüş. en mantıkklı nasıl kullanılır bu kampanya

• cesarepavese C kullanıcısına yanıt

Sektör şartı yoksa Migros kodu alın whatsapp Migros hattından

• Azstek kullanıcısına yanıt

iyzico ile öde olması gerekliymiş, whatsapp tan o şekilde ödenebiliyor mu?

bir de bu iyzico ile öde ne tam olarak? yani iyzicoya para mı yüklemem gerek yoksa kredi kartı kaydedip harcayabiliyor muyuz?

Kartı kaydedin oradan harcayın, kartın market kampanyası varsa onu da sayar, whatsapp migros hattında İyzico ile öde seçeneği var 2 tane 500tl olarak alınabiliyor ama ödeme tek seferde 1000 olarak yapılıyor sizin kampanya olur yani

çok teşekkürler yanıtlarınız için son bir soru daha sorayım o vakit:)

bu alınan migros kodları sadece sanalda mı kullanılıyor?

Kodları moneypay uygulamasından ekliyorsunuz zaten. Orada çıkan qr ile mağazada da harcayabileceğinizi düşünüyorum ama denemedim.

son dedim ama, moneypay kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum, geçen senelerde ilk çıktığında baya mağdur etmişlerdi beni. normal migros uygulamasından sanal markette kullanılırsa o da okey

Bilgim yok Migros konusunda bir sorun

• pasaport02 P kullanıcısına yanıt

Yazıldığı gibi bazı kartlarda restoran olarak sayıyor, Restoran değil de market olarak sayarsa mono 1000/100 var

• arkadaşlar merhaba,

iyzico hesabımda 650 tl para var kampanyalardan gelen. Bunu en kolay şekilde zarar etmeden nakite veya migros çekine filan nasıl çeviririm?

sanalda veya fiziki markette kullanabilirsiniz. ister moneypay uygulamasına para yükle> dijital bakiye ile yükle seçeneğinden ekleyip, sanalda veya mağazada moneypay cüzdan ile ödersiniz, ister verilen 16 haneli kodu kasada personele söyleyerek harcarsınız

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

4 adet 100, 1 adet 250 migros kodu alırsınız, iyzico hesabınızda yeteri kadar bakiye varsa bakiye ile öde seçeneğide aktif hale gelir

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler hocam. Migros whatsapp hattından almam gerekli değil mi ?

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler herkese bilgilendirmeler için.

500x2 1000tl kod aldım, iyzico 850tl bakiye yükledi 

şimdi bu bakiyeyi misal benzin alırken qr ile ödeyerek kullanabiliyor muyum?

• Hesabımı sildirdim, bit kadar faydası yok bana. neden açık tutayım ki...

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.