Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
176
Favori
136.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cumartesi aldığım migros kodlari icin mail atmıştım dün tarafıma iletildi
  • Sanal kartla ödeme aşamasında sipariş takılıyor nedendir sizce?
  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt
    Parolapara card ile yaparsak 200₺ iade yapıyor değil mi hocam
  • online01 kullanıcısına yanıt

150, restoran sayıyor

• semiko6161 S kullanıcısına yanıt

bende de alınmıyor bu işlem zaten başlatıldı diyor

• semiko6161 S kullanıcısına yanıt

kastettiğiniz iyzico sanal kart ile ödeme ise ben de benzer durumu yaşadım destek ile de iki kez yazıştım hesap yükseltme yapmamız gerekiyormuş, canlılık kontrolü kimlik tarama vs o aşamaları tamamlayınca sorunsuz kullanabildim ben. o zamana kadar hep 3d güvenlik sayfasında kalıyordu ödemem sms geliyordu ama sms ile gelen kodu girebileceğim alana geçmiyordu ekran. 4. 5. denemede geçebildim bu arada yılmadan denemek gerekiyor sürekli son aşamada hata veriyor hesap yükseltme adımları bilgilerinize

• Aldığımız Migros dijital kod ile sanal markette 100/200 indirim ile birlikte kullananilir miyiz?
  • online01 kullanıcısına yanıt

moneypay üzerinden evet,ama sanalda ikisini birlikte kullanamazsın.

• kapattırdım iyzicoyu. kem küm yapıyorlar ne var ne yok silin istemiyorum dedim. sildirdim bilgiler silinmiyormuş regülasyon vs bişeyler zırvaladı. müşteri seçiyorsa işim olmaz.

• Arkadaşlar Wp den aldığımız alışveriş kodunu moneypay cüzdana yükleyip birleştirip tekel ürünleri alabiliyormuyuz bu cüzdan ile ?
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Evet alabilirsiniz
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

paraf egerlimiz kredi kartı yoksa nays ıyzıco gıbı odeme aracısı mı oyle ıse en ıyı kampanya yapan aracı bu mu su an

• Skechers sitesinden yada mağazasından ayakkabı alacağım. Giyim ayakkabı kampanyası sayar mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurluonur

benimde 10 dk oldu ödeme yapalı, Cash back ler geldi ama migros alışveriş kodları sms gelmedi

Dün alınan kodlar bugün sms şeklinde geldi

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

nays oluyor,bence paycell de olur.Ama paycell'i deneme fırsatım olmadı.Deneyip market iadesi gelen varsa yazsın.

• Bulutali B kullanıcısına yanıt

Eğer kampanya dahili ise ödeme esnasında ödeme yapmadan sizi bilgilendiriyor kazancınıza dair 

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.