|
iyzico [ANA KONU] (104. sayfa)
-
-
-
Satın aldığımız kodlar migrostan SMS olarak geliyor, bana hemen geldi, bu kodları moneypay hesabınıza girip, para yükle kısmına girince dijital kod ile yükle kısmına yüklüyorsunuz
(İyzico hesabına bakiye yüklemiyoruz arkadaşlar, üstte profilde kartlarım sekmesini bulun, buraya ödeme yapacağımız kartı kaydediyoruz sadece.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ferhat -- 22 Aralık 2024; 23:10:10 > -
Moneypay yüklenen hesabı başka bir sanal market hesabında kullanamıyoruz değil mi? Pro kart olarak görüyor tarih ve cvv yok cüzdanda. -
-
Rica ederim hocam. -
Hocam bu Migros uygulamasına yüklediğimiz bakiyeyi mağazada migros kasalarında kullanabiliyor muyuz ?
-
Evet. -
Yükleme yaptığınız money hesabına tanımlanıyor, money pay pro kart diye gözüküyor, -
pro kartı baska yere ekleyebilirsin ama ne istediğinden emin değilim.
Bu kartı baska migros sanal hesabına eklemenin 2 yolu var;
- ilgili migros sanal hesabına bağlı numara üzerine moneypay hesabı açılır, pro kart ekle bölümden tüm bilgileri girersin. Kart bilgilerine erişim yoksa olmaz, ccv filan lazım.
- Moneypay gsm güncellemesi yapılabilir ancak yeni numaraya migros sanal hesabı AÇILMIŞSA "aktif üyelik" hatası verir (migros hesabı açan herkese moneypay hesabı açıyorlar veya bir bug mevcut, 70 kere söyledim ama bakmadılar). MH arayarak veya kayıt açtırarak destek alamazsınız, dandiklik işte. Denemesi bedava tabi gsm güncelleme deneyin, bence bilerek yapıyorlar ama neyse...
personele özel indirim varsa onun money hesabı güncelleyeceksin, kod için yapıyorsan gene mantıken işe yaraması lazım ama lanet hatayı vermezse.
Sırf bu ve bune benzer sebeplerle 8 tane moneypay hesabı açmak zorunda kaldım, bunları nereye şikayet edebiliriz? todeb harcama yapmadığın konular beni ilgilendirmez diye geri dönüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 23 Aralık 2024; 0:31:40 >
-
merhaba iyzico'dan iadeler ne zaman geliyor? ben de 2750 decathlon yaptım. 500+300+150 gelmesi lazım iyzico'dan
-
Hemen geliyor hocam. -
Decatlon kampanyası çok iyi 3 bin tl alış veriş yaptım 500+300 iyziico verdi birde maximumla ödedemim oradanda 300 maxipuan gelirse %30 bi indirimle ürünleri almış olacağım
-
300 nerden geldi ?
-
Decathlon’dan 2.000tl üzerine iyzico ile ödemede 300tl geliyor. -
Ben de decatlon dan 3250 ye mont aldım 500+300+150 verdi 100 tl daha attım iyzico ya toplamda 1250 tl lik migros çeki almış olduk. üstüne 250 tl de ziraat bankkart lira verdi mont bana 1850 ye gelmiş gibi oldu :)) -
500 decathlona a özel veriyor 300 de giyim kampanyasından vermişti -
Hocam ben de biseyler alacam decathlondan. Ziraat bankasının hangi kampanyası 250 tl verdi. 250 tl yi iyizico ile öde yöntemiyle verir mi? -
H&M giyim markasında iyzico ile ödeme var mı? gece görmüştüm sanki şimdi göremedim de bitti mi daha önce gören var mı? gece sersemliği mi? -
Giyim kampanyası vardı ordan verdi hocam 2500 tl üstüne bankkart ta var kampanyası. Bana bu şekilde verdi hocam ıyzico ile ödedim ben de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X