Paycell olur mu ben de bunun cevabını bekliyorum |
iyzico [ANA KONU] (102. sayfa)
-
-
Paraf günümü yap indirim 120 olur -
migros kodu alıyorum market ihtiyacını gideriyorum.
-
Migros kodunu en hızlı ve güvenilir nerden alıyorsunuz hocam. -
Yeni kimlik istiyor e devletten adres onay istiyor adamı bıktırır çok kişi şikayetci.nays vs hepsi sade ve kolay.
-
sayılan işlemler bir kereye hesap onayında yapılıyor ve 2 dakika sürmüyor. Verilen zamana karşı elde edilen kazanç azımsanacak kadar değil. Nays'ın 50tl market iadesiyle uğraşmak daha zül geliyor banada.
Sadece 150Migros/150Market/150Akaryakıt la bile kişi başı 450tl cashback aldım bu ay kendi hesabımdan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Boyle Buyurdu Zerdustsayılan işlemler bir kereye hesap onayında yapılıyor ve 2 dakika sürmüyor. Verilen zamana karşı elde edilen kazanç azımsanacak kadar değil. Nays'ın 50tl market iadesiyle uğraşmak daha zül geliyor banada.
Sadece 150Migros/150Market/150Akaryakıt la bile kişi başı 450tl cashback aldım bu ay kendi hesabımdan.
1000 tl lik migros kodu ile iyzicodan 850tl geldi,migrostanda 825 money,nays gibi oda yakında bitirir kampanyaları bu hep böyle olmuştur.
-
Kod alan var mı geliyor mu suan -
850 puan gelişi sürdürülebilir degil, ilk siparişe 150 ve kisiye ozel ve genelde her yeni hesap acanada gelmiyor 1000/500 cash back.
Sürdürülebilir olan tek kampanya 1000/200 gıda. -
Dün öğle saatlerinde aldım gelmedi, mail attım herhangi bir dönüş gelmedi saniri hafta sonu diye. -
Ben az once aldim 5 dk geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edippp -- 22 Aralık 2024; 13:8:2 > -
Kodları nerden alıyorsunuz hocam? -
Migros WhatsApp hattı -
Parolaparadan iade gelmedi iyzico ile whatsap üzerinden Migros çeki almıştım -
Başlığı görünce aklıma geldi kosturmaca ile unutmuşum. Bende 13 Aralık'ta aldığım kodlar gelmedi kayit açmışlardı ne arayan ne soran var. Yeniden talep oluşturdum uygulamadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumruyen -- 22 Aralık 2024; 13:39:55 > -
1 dakika sürüyor bu işlemler. Ayrıca artık bütün yeni uygulamalar istiyor bu bilgileri. Naysın 10 katı kazanım veriyor Parolapara, Nays gibi çöpe dönmeden değerlendirmek lazım bence -
3 kez talep oluşturmak için arama yaptım ama halen dönüş olmadı. Whatsapp hattından da bir dönüş alamadım MH'den de.
-
Uygulamadan canlı görüşme ile mi kayıt olusturuluyor
Money uygulamasi mi migros uygulaması mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 22 Aralık 2024; 14:22:22 > -
moneypay uygulama veya money.com.tr üzerinden kayıt açabilirsiniz
-
Migros dijital kod yine gelmedi, yarım saat önce almıştım. Dünle birlikte 2. kez gönderilmemiş oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X