Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.200
Cevap
177
Favori
139.165
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    prokurumsal@moneypay.com.tr buraya yazdım. Ayrıca migrosu aradım kayıt oluşturdum
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt

sildim anında işe yaramaz.

• İyzico ile alınan gelmeyen migros dijital alışveriş kodları insanın gözünü korkutuyor.Migrosun buna bir çözüm bulması gerekiyor.

• Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam spama vs düşüyor olabilir bi kontrol edin, sms gonderen ismi "iyzico*
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackboy55555

İyzico ile alınan gelmeyen migros dijital alışveriş kodları insanın gözünü korkutuyor.Migrosun buna bir çözüm bulması gerekiyor.

Gözümü kararttım aldım ancak yarım saati geçti migros kodu gelmedi.

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt

24 saat sonra geldi benim ...

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Teşekürler. Hesap doğrulama için bir kere mesaj geldi, daha da gelmedi. Spam mesaj da yok.
  • xxxcem kullanıcısına yanıt

Herhangi bir kayıt açtırdınız mı yoksa kendiliğinden mi geldi

• Bu arada aile üyelerimin hesaplarıyla kendi hane ihtiyaçları için migros dijital kod aldım ama hesabın birinde 500*2 yani 1000tl lik kod gelmedi. Cuma günü kayıt açtım ve mail attım ama halen dönüş olmadı. Çok sıkıntılı bir durum.

İyzico+Parolapara ekleyerek ödeme yapıldı. 5 hesaptan sorun olmadı ama birinde bu sorunu yaşadık ne yazık ki.

-Bu arada İyzico 200tl iade için farklı günde harcama yapma şartı yok. Kendi hesabımda Perşembe günü 4 kez Migros 1000/200 iade aldım anında.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    gelmedi 2x500
  • blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    Benim de gelmedi kayıt açtım Aralık 10 dan beri dönüş yok, Migros tam bir çöplüğe döndü kayıtlara yetişemiyorlar
  • mtyg kullanıcısına yanıt

Sizin çok olmuş.İnsanı aldığına alacağına pişman ediyorlar.Bu kadar sorun yaşanırken migrosun dijital alışveriş kodlarına çözüm üretememesi ilginç.İyzico müşteri hizmetlerini siparişin iptali için aradım.Migros iptal etmeden kendilerinin iptal edemediklerini, sorunu iyzico destek birimine e-maille iletebileceğimi söylediler.

• Tamı %10 e-ticaret ve Paycell 500/100 den hangisi geçerli WhatsApp migros çeki alimina?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 22 Aralık 2024; 2:7:43 >
  • arkadaşlar şu iki kampanya birleşiyor mu deneyen oldu mu? mh diyor ki birleşmez. decathlon kampanyası var yarın son 2500'e 500 şeklinde.

iyzico.com
    Decathlon Alışverişini iyzico ile Öde, 500 TL İndirim Kazan! - iyzico
    https://www.iyzico.com/kendim-icin/decathlon

bir de 2000 üstüne 300 var spor kampanyası olacak ve decathlon da içinde.

iyzico.com
    Şimdi Olay iyzico! Spor - iyzico
    https://www.iyzico.com/kendim-icin/simdi-olay-iyzico/spor

• Iyzicodaki kazanımı nasıl değerlendiriyorsunuz arkadaşlar nakit çekilmiyor galiba
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Son zamanlardaki en iyi ön ödemeli uygulama. Nesini beğenmediniz
  • freeagle kullanıcısına yanıt
    Evet birleşiyor
  • aliayse45 A kullanıcısına yanıt

mh çok kendinden emin sadece biri olur dediği için sormak istedim, hatta ilk hangisine katıldıysanız o olur dedi. yani dedim 300 mü gelecek sadece? evet dedi. bencede birleşmesi gerek. siz denediniz mi peki? ikisine de katıldıktan sonra 500+300 gelmesi gerek diye düşünüyorum. bu arada kredi kartı ile daha uyguna getirebileceğimiz bir durum var mı? paraftan geçersem 1500'e 75 var bir tek onu biliyorum.

• freeagle kullanıcısına yanıt
    300+500 denendi oluyor
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.