Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: isikdeniz , xsvc , dikiştutmazsabri Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.634
Cevap
207
Favori
172.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hatta önce 1000 tllik Migros kodu aldim odemeyi papel sanal kart ile yaptim. Yaptığım alışverişin dekontunu attim. Bana Ödemenizi kontrol ettiklerinde ilgili gsm ve sipariş no üzerinde göremiyorlar, 30 ile baslayan 10 haneli ödeme numarası istiyorlar ben bunu nereden bulacam simdi bilen varsa beni aydinlatabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

Hocam 400luk migros kod sana bir faydası yok. Karekod ile heryerde harcama yapmak daha mantıklı değil mi?

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Paycell kullanıyorsanız paycell karta yükleyebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kobra18 kullanıcısına yanıt
    Paycelle yuklemeyi nasil yapıyorsunuz, ben deneyince hata veriyor. Ya ben birseyi yanlış yapıyorum yada siz yanlış biliyorsunuz

• Kobra18 kullanıcısına yanıt

Bravo açık açık yaz böyle, helal olsun.

• edippp kullanıcısına yanıt
    Olmuyor hocam zaten eskiden oluyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Zaten ayda yılda bir kullandığımız İyzico için sitem etmenizi gerektirecek bir durum yok.

• edippp kullanıcısına yanıt
    Ben 24 kasımda paycelle yükleme yapmışım. Şu an yapılıp yapılmadığı hakkında bilgim yok.

• Gecen ay birisi paycel yazdi konuya , bir gun sonra fixlendi zaten o iş

• ardack kullanıcısına yanıt

Senelerdir forumdayım her banka yada ön ödemeli cüzdan ödemeli konularda aynı. Millet faydalanacağı şeyleri özelden yazacağına gidip buraya yazıyor, asla şaşmaz bir tane çürük elma her konuda oluyor mutlaka. Ya adamlar Salı kampanyasını bitirdi bunlar yüzünden, yok zeytin aldım bedavaya geldi diğer kart ekledim oradan da iade geldi yok bal 10 kavanoz bal bedavaya aldım hehe diye atomu parçalamış gibi burada sayfalarca yazdı ama anlayan yok ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 26 Aralık 2024; 19:51:18 >
    Sali kampanyasi illaki patlayacakti. Cakalligi iyzico yapti. O konuda forum olarak hakliyiz aslinda. Bu doldur bosalt mevzularinda da ne kadar uyarsakta bazilari yaziyor. Bankalar, dijital cuzdanlar takipte. Aninda gorup mudahale ediyorlar. Forumdaki bazi sivri zekalar bunu idrak edemiyor yapacak bir sey yok.

Yemin ediyorum ilk görüşte bot mesajı sandım.
    Olmuyor hocam zaten kendinizi parçalamayın bu kadar paylaşan paylaşıyor yapacak birşey yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam kullanmıyorum maalesef.

@BuZ-MaViSi Üyeliğimi doğrulamadım fakat hesaptaki 650 tl yi qr ile ödeme alan herhangi bir posta kullanabilir miyim doğrumu anladım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Teşekkürler hocam kullanmıyorum maalesef.

@BuZ-MaViSi Üyeliğimi doğrulamadım fakat hesaptaki 650 tl yi qr ile ödeme alan herhangi bir posta kullanabilir miyim doğrumu anladım ?

Evet

• Can851 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Bu arada bildiğini kendine saklayan, forumlarda bu tarz şeyleri öğrenip sonra kimse öğrenmesin kullanım oldukça kampanyalar kapatılıyor diye ağlayanları da ilk defa bu konuda gördüm. (iyi niyetli olsalar özel mesaj yoluyla bilgi verirler en azından onu da yapmamışlar çünkü.)

Bu kişileri Direk engelledim zaten, onlarda beni engellerlerse sevinirim. Paylaştığım herhangi bir bilgi mesajından faydalanmalarını istemem böyle insanların.

Forum kültürü, internet kültürü veya sosyal toplumun ne olduğu hakkında zerre gelişememiş insanlar birde bilgi paylaşanlara laf etmişler.

• Engellemiş milleti iyi yapmışsın senin gibi kampanya kenesi insanlardan uzak durmamızı sağladın isabet olmuş. Triplere bak hele hele. Buraya soran olunca özelden yanıt veren oluyor sorulması yeter, sen buradan cevabı alıyorsun diye iki gün sonra kampanya bitiyor. Mecbur muyum senin yüzünden kampanyaların sonlanması yüzünden madur olmaya? Ağlayan sensin, hatta daha da ağla, orta yere bu tarz yorum atanları da destekleyenlere de tepkimizi gösteririz.

• Aha forum düşmanı despirate debit kart baronları yine ağlaşmaya başlamış.Bunları gördüğüm gibi engelliyorum,siz de bu forum kültürü bilmezleri hemen engelleyin gitsin.

Bunlar acayip tiplerdir. Zamanında migros ige başlığını köküne kadar sömürdüler.Diğer kişilerin haberi olup kullnamaya başlayınca bunlardan biri migrosu arayıp,ige'yi erkekler kullanıyor diye şikayet etmişliği bile vardır.

Mantık şu.Ben köküne kadar kurutayım başkası faydalanmasın.hadi oradan lan. sabah sabah 2 adet forum düşmanını daha kara listeye aldık.

@Resurrectionn adamsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 27 Aralık 2024; 8:33:26 >
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.