Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kobra18 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.310
Cevap
186
Favori
148.753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet gelir.
  • SquidGame kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Evet hocam geldi
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende az önce sipariş verdim 200 yattı, migros kodlarda 3 dakika sonra sms ile iletildi

Sizinki bayağı hızlı gelmiş. Benim 1.alışveriş 2 gün sonra açtığım taleple geldi. Diğeri 1 gün oldu gelmedi talep açtım, eleman dekont diye tutturdu. Dekontu gönderdim bekliyorum.

• storm kullanıcısına yanıt
    Ödeme no ve telefon no yetiyor aslında ve talebi acmak için attığınız mail o telefonun bagli olduğu migros hesabınada ait ise bence istememesi lazım dekont.

Şöyle bir görüşüm var, kendi numaramdan ne zaman aldiysam hızlıca geldi, gecenlerde ilk defa farkli bir no ile aldım sorun yaşadım. Talep açtım 3 gün sonra gelmişti.
  • Arkadaşlar ekim ayında migrostan iyzico ile aldıgım kodların geçerlilik süresini nasıl öğrenebilirim? Henüz kullanmadım da bunları
  • Camit C kullanıcısına yanıt

alındığı tarihten itibaren 2 yıl

Müşteri temsilcisine bağlı. İlk temsilci hiçbir şey istemeden çözdü. Diğeri dekont diye tutturdu.

• Param kart, migros kod aliminda iade vermedi.Migrosun market olduğunun farkında değiller mis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 28 Aralık 2024; 18:39:38 >
  • Nays 500/100 kampanyası baslatti. Ayrıca 500/50 de veriyor markete.Migros kod da deneyen var mi?
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Geçen ay iyzico üzerinden maximum kredi kartı ile migros digital kod almıştım sektör olarak yeme içme olarak gözüktü, nays ile ne gözükür bilmiyorum. Bende bunun cevabını bekliyorum

Iyzico ile yapmadınız mı? 1000 tl işlem yapsaydınız 200 tl.iade gelirdi ıyzicodan ama önce kampanyaya katılmak lazim

• serberk S kullanıcısına yanıt
    Hocam iyzicodan 200 aldım.Param da 175 vermesi gerekliydi market kampanyasına
  • bilginorhan kullanıcısına yanıt

dün sabahtan beri bekliyorum. neredeyse iki gün olacak hala gelmedi. ben bunların yapacağı işi.

param vermiyor. temsilci bana market sayacağını söylemişti ama ona rağmen gelmedi. kayıt açın belki alırız bu şekilde.

ekimde market sayıp vermişti. büyük ihtimalle sayar.

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Dün akşam verdiğim sipariş için kod geldiydi hemen . Bugün öğlen bir kod daha aldım o gelmedi hala

Bende de o banner çıktı ama kampanyalar sekmesinde görünmüyor

• Kod alımı yapan oldumu şuan geliyor mu
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.