Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (111. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.218
Cevap
179
Favori
141.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam da beni niye engellediniz anlamadım ki
    Moldova_lover Resurrectionn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S24ULTRA -- 27 Aralık 2024; 8:57:22 >
  • 2 adet 500 tl migros dijital kod aldım. 150 tl hemen yüklendi. Kod da 2 dk içinde geldi dedim güzelmiş. Sonra hediye bakiyeyi kullanayım diye 250 tl 1 kod daha aldım kod gelmedi. Sipariş no da almadım görüntüsünü tekrar yazdım kayıt oluşturdular ne zaman gelecek bakalim tam da sipariş verecektim patladık
  • migros kod aldım gelmiyor.  

• Arkadaşlar bu dijital kodlar money cüzdana nasıl yükleniyor
  • Arkadaşlar gelen puanları herhangi bir işlerinde qr odemede kullanabiliyor muyuz
  • mamigo kullanıcısına yanıt

evet kullanabilirsiniz.

• S24ULTRA kullanıcısına yanıt

Çünkü sıkıntılı, çünkü her şeyi bildiğini sanıp ufku dar olanlardan. Çünkü herhangi bir sebebe ihtiyacı yok. Siz sorun bir sorunuz varsa arkadaş dışında yanıtlayacak onlarca kişi var. Kendisi tüm bilgileri öğrenip ama kendisine başkaları tarafından sorulduğunda sömürebileceği bir şey var ise söylemeyen bir kişi. O yüzden sizin lehinize olmuş engellenmeniz :) Forumda tek bildiği şey ondan bundan öğrendiği Migros şeyleri bu arada :) Sürekli bir nefret dili var siz şucusunuz biz bucuyuz tarzında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 27 Aralık 2024; 17:22:16 >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    öğlen 12 gibi aldım , saat 16 da geldi sms ile
  • Akşam 5'te aldığım kodlar hala gelmedi. nereye kayıt açabiliriz bilgisi olan var mı?

• Az önce whatsapptan iyzico ile 1000TL migros dijital kod aldım. 3 dakika sonra kodlar sms ile iletildi

• Yeni keşfettim forumun bu bölümünü.

Combo taktikleri için çok teşekkürler 110 sayfanın hepsini okudum.

Kampanya kovalama konusunda yanlız olmadığımı görmek çok hoşuma gitti lan.

Takibe devam :)

• Param kart market kampanyası geçerli mi migros kod aliminda
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Kartı iyzico hesabına kaydedip param kartı seçerek ödeme yaparsanız param kart avantajından da yararlanabilirsiniz
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    Param için İyzico üzerinden Market cashback i gelmedi diyorlar hocam . Siz yaptınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barosgoal -- 28 Aralık 2024; 9:14:16 >
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. Ben param hesabı kullanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.