|
iyzico [ANA KONU] (107. sayfa)
-
-
Diğer hesabıma money pay cüzdan açmak istemediğim için.hazır limit vb bir ara kredi gibi görünmüştü colendi geçiş aşamasında.
kodla girdiğimiz pro karta bakiyeyi sanal karttan kullanabilsek , başka Migros hesabına kart bilgilerini girerek ödeme yapılabilir.
Numara güncellemek için de o aktif üyelik durumu askıda kalma/puan aktarımı sıkıntı olmuştu yazıldı diye hatırlıyorum bazı arkadaşlarda.
-
evet
-
siz ulaşabildiniz mi bu görsele hocam, bu kampanya kendisinde tanımlı olan bir arkadaşımız rica etsek kampanya detaylarına ve kampanyaya ait görseli paylaşabilir mi ?
-
hesaba yatan parayı kartla istediğimiz gibi harcayabiliyor muşuz bilmiyordum iyzico ortağında kullanacağım sanmıştım. okumamanın zararları.
-
500 tl yattı 1 tane daha 500lük kod alabilir miyim bununla? -
alırsın
-
1000/500 bir bana vermedi herhalde
-
Bende de yok -
-
Salı kampanyası gelmiyor mu artık? -
Parolpara restoran cashbackini kaldırmış sanırım gözükmüyor sipay ile alsak %10 cashback uygular mı deneyen var mı? -
Market %5 var ona sayabilir. Deneyen olduysa yazar belki -
Sanal kart işe ödemeye çalışıyorum ödemeyi tamamla diyince ekranda takılı kalıyor nedense. bakiyeyi harcayamıyorum
-
Restaurant kampanyası bende görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 24 Aralık 2024; 13:51:47 > -
Decatlon kampanyası bitti mi?
-
Yokmuş. %50 de yok hesabı sildircem -
2500tlye 500tl indirim olan dün sondu hocam. -
Aralık ayında gelmedi hiç.
-
2 gün önce aldığım migros kodları bugün iletildi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X