Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: icecoffee , incepted Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.161
Cevap
176
Favori
136.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saolasin
  • Dün gelmeyen migros kodlarindan bugün ulaşan var mi
  • askmen3755 A kullanıcısına yanıt

Cumadan beri gelmedi

• Kodlar hemen iletilmiyor anlaşılan, İyzico 150 TL Kazan hesaba gelmedi. Ama 800/200 olan hesaba eklendi. Diğeri için MH ile mi görüşmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baris4hin -- 23 Aralık 2024; 13:31:0 >
  • Baris4hin kullanıcısına yanıt
    150 olan ilk harcama daha önce herhangi bir alışveriş yapmışmıydın o iyzico dan
  • Yeni hesap açtık ilk kez iyzico kullanacağız 150tl den farklı sana özel 500tl kampanyasını göremedim, harcama yaptığımız da acaba bi sürpriz olur mu yoksa sadece 150tl mi geliyor?
  • S24ULTRA kullanıcısına yanıt

Hocam tam hatırlamıyorum ama en son yapı market alışverişim olmuştu. kampanyadan 500 TL iade almıştım. Dikkat etmemiş olabilirim belki 150 TL onuda kapsamış olabilir.

• crespo61 kullanıcısına yanıt
    Bende yeni bir hesap açtım onaylı ama 500 lük kişiye özel kampanyayı görene kadar alışveriş yapmayacağım
  • yasinim35 kullanıcısına yanıt
    Yılbaşına kadar kullanmam gerekli hocam benimde o yüzden çok fazla bekleme lüksüm yok benim :)
  • Daha önce Rossman da iyzico ile öde seçeneği vardı, kalktı mı. Ben şuan sadece kredi kartı ile ödeme görüyorum, sizde de aynı mı?
  • Migros' dan dijital kodlar az önce geldi. 4/4

• Rossman????
  • Bugün kod alan var mı geliyor mu kodlar
  • Merhaba,

İyzico üzerinden dijital Migros kodu alırken geçerli banka kampanyası(market) var mı?

Saygılarımla.

• daramdrum kullanıcısına yanıt
    Ne zaman almıştınız
  • Dünden beri benim kod da yok ortada. Mail attık, aradık ama sonuç yok henüz
  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt

tüm banka/kredi kartı kampanyalarına sayar. ben paraf değerlimiz ile alıyorum. Anında 100 indirim+50 paraf puan veriyor.

• pasaport02 P kullanıcısına yanıt
    Genelde kredi-banka kartları gıda market alışverişi olarak sayıyor ama vakıf world saymıyor mesela kampanya şartlarını iyi okumak lazım.

Ön ödemeli uygulamalardan ise Parolapara ve papel iade veren uygumalar
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Sadece Paraf kartım yok, Teb Bonus Troy kartla aldım ancak market kampanyasına saymadı.

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ziraat ve Garanti de büyük ihtimalle saymaz.Parolapara ve Papel kullanmıyorum.

Eğer market kampanyası için işleyen bir kart bulursam buraya yazarım.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.