|
iyzico [ANA KONU] (105. sayfa)
-
-
Dün gelmeyen migros kodlarindan bugün ulaşan var mi -
Cumadan beri gelmedi
-
Kodlar hemen iletilmiyor anlaşılan, İyzico 150 TL Kazan hesaba gelmedi. Ama 800/200 olan hesaba eklendi. Diğeri için MH ile mi görüşmem gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baris4hin -- 23 Aralık 2024; 13:31:0 > -
150 olan ilk harcama daha önce herhangi bir alışveriş yapmışmıydın o iyzico dan -
Yeni hesap açtık ilk kez iyzico kullanacağız 150tl den farklı sana özel 500tl kampanyasını göremedim, harcama yaptığımız da acaba bi sürpriz olur mu yoksa sadece 150tl mi geliyor? -
Hocam tam hatırlamıyorum ama en son yapı market alışverişim olmuştu. kampanyadan 500 TL iade almıştım. Dikkat etmemiş olabilirim belki 150 TL onuda kapsamış olabilir.
-
Bende yeni bir hesap açtım onaylı ama 500 lük kişiye özel kampanyayı görene kadar alışveriş yapmayacağım -
Yılbaşına kadar kullanmam gerekli hocam benimde o yüzden çok fazla bekleme lüksüm yok benim :) -
Daha önce Rossman da iyzico ile öde seçeneği vardı, kalktı mı. Ben şuan sadece kredi kartı ile ödeme görüyorum, sizde de aynı mı? -
Migros' dan dijital kodlar az önce geldi. 4/4
-
Rossman???? -
Bugün kod alan var mı geliyor mu kodlar -
Merhaba,
İyzico üzerinden dijital Migros kodu alırken geçerli banka kampanyası(market) var mı?
Saygılarımla.
-
Ne zaman almıştınız -
Dünden beri benim kod da yok ortada. Mail attık, aradık ama sonuç yok henüz -
tüm banka/kredi kartı kampanyalarına sayar. ben paraf değerlimiz ile alıyorum. Anında 100 indirim+50 paraf puan veriyor.
-
Genelde kredi-banka kartları gıda market alışverişi olarak sayıyor ama vakıf world saymıyor mesela kampanya şartlarını iyi okumak lazım.
Ön ödemeli uygulamalardan ise Parolapara ve papel iade veren uygumalar -
Merhaba,
Sadece Paraf kartım yok, Teb Bonus Troy kartla aldım ancak market kampanyasına saymadı.
-
Merhaba,
Ziraat ve Garanti de büyük ihtimalle saymaz.Parolapara ve Papel kullanmıyorum.
Eğer market kampanyası için işleyen bir kart bulursam buraya yazarım.
Saygılarımla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X