vay be constantin hocam eski günler geldi aklıma ben iyzico ve parolapara birleştirerek kod aldım migros için, 200iyzico 150pp iadem geldi fakat kodlar gelmedi bi kac saattir sorun var umarım yarına gelir zeytinyagı alacaktım indirimdeyken |
iyzico [ANA KONU] (99. sayfa)
-
-
Dostlar merhaba ilk defa iyzico kullanıcam iadeleri vs nasıl yapıyoruz kart işi nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı sorun bende de oldu bugün mail ile iletişime geçtim tekrar gönderdik sistem sıkıntı yok dedi ama yine gelmedi sms uğraş dur
Destekten yazmıştım, SMS geliyor sorun yok yazmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kod gelince alıntılar mısın dün aksamdan beri bekliyorum gelen giden yok daha, whatsap bottan da olmadı.Bende baglansam aynı cevabı verecekler ondan ugrasmadım.
-
Üstüne düşmek lazım geliceği yok gibi whatsapptan bağlanmadım prokurumsal@moneypay.com.tr adresine sipariş numarasıyla mail gönderin sizde
-
tl yüklü kartı silince nasıl geri alacağız parayı
-
Paralopara kartımı iyizico'ya ekledim. Ekleme yaparken bu kartı seçtiğimde iyizico bakiyemi kullanamıyorum. Nays kartımı seçtiğimde bakiye kullanımına izin veriyor. Bir çözümü var mı?
-
İyzico cüzdanda olan tutarı kampanya kapsamında değerlendiriyor mu yoksa oradaki tutarı saymama durumu var mıdır? 3500/500 kampanyasından faydalanacağım ama 500 TL kart puanı oraya yüklemeyi düşünüyorum
Migros kodu gelen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok sabah yine mail attım kodu tekrardan gönderin diye ilgili birime ilettik diye cevap yazdılar daha gelen yok
Edit: şimdi geldi kodlar sms ile şükür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 20 Aralık 2024; 17:11:34 > -
Kodlar şimdi geldi, öğlen gibi mail atmıştım.
Benim hala gelmedi
Mail atın sipariş numaranız ile telefon numaranızı gönderip tekrar sms atılmasını talep edin prokurumsal@moneypay.com.tr
-
Merhaba, decathlon.com'dan parolapara kartımı kullanarak yapmak istediğim alışverişe izin verilmiyor. Aynı sorunu yaşan var mı?
-
migros dan kod aldım şimdi, sms geldi. 10-15dk sürdü ama gelmesi.
denemek isteyen olursa diye söyleyeyim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 21 Aralık 2024; 2:43:20 > -
Gelen iadeler ile kendi hesabımdan migros kodu almıştım. Simdi hanımın hesabından deniyorum almıyor isleminiz daha önce başlatılmıştı diyor saatlerce bekletiyor sonuc yok. Bilgisi olan var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paralopara guvenilir mi? Kimin olduğu internette.yazmiyo ve tum bilgileri istiyor
Sabah 8.55 te aldım gelmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X