Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.634
Cevap
207
Favori
172.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığımız Migros kodunu, sadece aldığımız telefona bağlı money cüzdana mı, yoksa kodu herhangi bir telefona bağlı cüzdana tanımlayabilir miyiz, tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi, teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euthyphron kullanıcısına yanıt

Aynen böyle oldu,1000/500 kişiye özel 200 Gıda 150 de ilk kullanım artı 825 money geldi ,Johny yoldaş anlattı.üste para aldık migrostan,12,13 sene önce bilen bilir x2 money ilk çıktıgındada yüzlerce alışveriş bedava yapmıştım kimse bimezken moneyi hatırlayan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan69 -- 18 Aralık 2024; 23:11:1 >
  • o ben O kullanıcısına yanıt

kaç adet farklı money kart varsa istediğin moneypay hesabına tanımlayabilirsin

• Gıda alışverişi yapabileceğim elle tutulur bir site var mı iyzico ile öde seçeneği olan? Bir defa balparmak yaptım, başka bir şey bulamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • b9y7e4 B kullanıcısına yanıt
    Hocam diger kampanyayala nasil birlesiyor yani nkolaydan nasil aliyorsunuz sonucta odeme iyizodan yapiyoruz dekatlon uzerinden nasil yaptiginizi anlatirmisiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

Aynen böyle oldu,1000/500 kişiye özel 200 Gıda 150 de ilk kullanım artı 825 money geldi ,Johny yoldaş anlattı.üste para aldık migrostan,12,13 sene önce bilen bilir x2 money ilk çıktıgındada yüzlerce alışveriş bedava yapmıştım kimse bimezken moneyi hatırlayan olur.

Şu 500den bir bana çıkmadı herhalde

• Opt kullanıcısına yanıt

Yalnız değilsin :)

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ödemeyi iyzico üzerinden yapmak iyzico kartla ödemek değil.
    İyzico ile öde seçeneği olan yerlerde iyzico üyelik bilgileri girildikten sonra ödemeyi istediğiniz kartla yapabilirsiniz. Ödeme yaptığınız kartın kampanyası varsa iyzico kampanyasına ilave ondanda kazanım sağlabilirsiniz

• İyzico link üzerinden migros kodu aldım ama 3 aaat oldu gelmedi. Nereye mesaj atacağız

• axeleon kullanıcısına yanıt

Bende şimdi aldim gelmedi💀

• @JaWs1903 arkadaşımız cevabı vermiş, normalde iyzico'nun kampanyası, iyzico kartı ile ödeme yapmamız gerekir diye düşünüyoruz ama iyzico'da istersen başka kartla ödeme yap yine kampanyadan iade alabiliyorsun. unutulmaması gereken ödeme esnasında iyzico ile öde kısmına girip telefon numarasıyla hesaba giriş yapmak. benim harcama 2600de kalınca nkolay ile aldım. 3000 olsa şu an iş bankasının 300/3000 decathlon kampanyası var oradan da olur.

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• İyzico'yu ilk defa kullanıyorum. filtremarketim.com da ödeme yapmayı deniyorum fakat yarım saattir doğrulama kodu gelmiyor. Sistemde sorun mu var? Hesap doğrulama dahil her işlemi yaptım.

Bana 2 kod 30 sn de geldi dün.

• Opt kullanıcısına yanıt

Bir de bana iyzico [ANA KONU] 

Kod mu gelmedi yoksa 200 TL iade mi?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayım, iade geldi, kod gelmedi.

• o ben O kullanıcısına yanıt

Sıkıntı var şu an evet.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.