< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iyzico [ANA KONU] (96. sayfa)
-
-
Hocam artık hepsi istiyor nvi kodunu. Standart birşey o
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Decathlon'a özel 2500/500 kampanyası başlatılmış. Bununla spor/outdoor alışverişindeki 2000/300 indirim birleşir mi acaba?
2500 üzeri decathlon alışverişinde 500+300 indirim olur mu?
-
-
Parolapara 150₺ veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oluyor.
Dostlar dün iyzico migros yaptım. Gıda olarak. Bugünde yapsam aynı hesaptan 200 gelir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar merhaba migros da iyzico ödemesi yok diye biliyorum. bu ödemeyi ve kampanya kazanımını nasıl yapıyorsunuz? teşekkürler
-
gelir
-
migros whatsapp hattından migros dijital kod alıp,alınan kodları moneypaye ekleyip mağazada qr ile veya sanalda money cüzdanla ödeme yaparak
-
Kodları aldıkta moneypaya nerden ekleniyor,sanaldan alışveriş yaparkenmi ekliyoruz.
-
moneypay uygulama--para yükle--dijital kod ile yükle şeklinde
-
Iyzico üzerinden farklı kartla alışveriş yapıp kazanılan iade para ürün iadesinde o karttan mı düşüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliayse45 -- 17 Aralık 2024; 15:42:8 >
Papel sorusunu cevaplamıştım. Parolapara Aralık başında 250 ₺ veriyordu sonra düşürdü.
-
1000tllik migros kodu aldım diye 850 tl mi verdi?
-
bonus kullansaydım yine verirmiydi çok fazla sorulmuş olabilir kusura bakmayın
-
Izyico ile 2 adet 500tl migros alışveriş kodu aldım, migros whatsapp hattından. Kodlar SMS ile geldi.
Money uygulamasında Para yükle - Dijital kod ile yükle seçip kodu giriyorum, "Dijital kod/çek ile yükleme işlemi yapılacak pro kartınız başka bir birmaya ait olduğundan işleminize devam edemiyoruz" mesajı alınıyor. Benzer mesaj alan oldumu diye soracaktım?
-
Başka firmadan aldığınız kodu girerken sistemin oluşturduğu moneypay pro kartı yüzünden oluyor. Kartlarım kısmından o kartı silerseniz düzelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz gibi başka firmanın pro kartı görünüyordu. Sildim ve kodları yükleyebildim. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X