Migros kodu aldığımızda kullanım süresi ne oluyor? Sene sonuna kadar mı yoksa 2025'e sarkar mı acaba? |
iyzico [ANA KONU] (97. sayfa)
-
-
dijital kodlar alındığı tarihten itibaren 2 yıl geçerli
-
Ben de aynı şeyi merak ediyordum, Iyzico'nun acemisiyim. Dün Iyzico kartımı Hepsipay'e ekledim ve ilk alışveriş kampanyasından 750 üstüne 150 almak için alışveriş yaptım ancak 150'yi vermediler. Az önce sebebini öğrenmek için görüştüm mhleriyle ve bu durumun nedenini "Ödeme adımını tamamlamadan önce iyzico ile öde seçeneğini seçmemiş olmam" olarak açıkladılar. Hepsiburada'da o seçenek nerede var bilmiyorum. İşin kötüsü bir şekilde nerede olduğunu bulup tekrar 750 üstü alışveriş yapsam bu sefer de diyecekler ki; "bu senin ilk alışverişin olmadığı için 150yi yine veremeyiz."
-
Hocam o iş oyle değil diye biliyorum, iyzico ile öde seçeneği olan siteler var, oralardan alışverişi yapınca oluyor.
Benim dedigim farkli hpay karti iyzicoya ekleiyorsun, sonra iyzico ile öde sistemi olan siteden alışveriş yaparken iyzico sisteminden hpay kartı seciyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, görüştüğüm mh bunu bile açıklamaktan aciz. Bir soru soruyorum, verdiği cevabı anlamak için 2 soru daha sormam gerekiyor. Bu durumda Iyzico işi benim için yalan olacak gibi duruyor, zaten alışveriş yaptığım belli siteler var, tutup iyzico ile öde seçeneği olan alışveriş sitelerini aramak ve alacağım şeyi oralardan satın almak pek bana göre değil. Kendi kartını aldım ve o kartla ödeme yaptım, daha nasıl iyzico ile öde seçeneği kriteri istiyor benden anlamıyorum.
-
-
Anladım sistemi sayenizde hocam, sağolun. Sadece itirazım ücretli kartını alıp onu kullanmama rağmen o karttan yaptığım harcamayı kampanya kapsamına almamaları. Nays'tan kart alıp, ondan harcama yapıp daha sonra da Nays'ın "olmaz kampanyadan faydalanmak için sadece nays ile öde seçeneği olan sitelerdeki harcamalarda geçerli" demesi gibi hissettirdi sadece. Belki de ben yanlış düşünüyorum, bilemiyorum.
-
Ters işlem olmuş. Onun da ayrı avantajı varsa o şekilde değerlendirilebilir ama iyzico iadeleri kendi ödeme altyapısı istiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tnx yoldaşım.1000 tl migrosa 850 tl iade geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan69 -- 18 Aralık 2024; 11:33:2 > -
Yeni üye olanlara kampanya varmı şu an
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler 1000tl migros kod alacagım,1000/200 var birde nays kullanırsam 50 tl ordan gelecek
başka combo var mı acabA?
-
Parolapara 150 TL - Papel 100 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl kombolanıyor acaba hocam?
Nasıl o kadar iade aldınız acaba?
1000/500 kişiye özel, 200 Gıda, 150 de ilk kullanım veya parolaparadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece ödemeyi bunlarla yapacaksınız Hocam Parolapara Migros’u restaurant görüp 150 TL veriyor.
Papel Migros alışverişine %10 100 TL veriyor
Ben bu kartlarla iyzico’nun kombolanmasını sormuştum hocam. Parolapara kartı iyzicoya mı tanımlamak gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Euthyphron -- 18 Aralık 2024; 16:0:34 >
Arkadaş Migros kod için sormuştu ben ona cevap verdim diğer alışverişleri bilmiyorum.
1000 TL Migros kod alımında iyzico 200 tl puan veriyor kodu alırken Parolapara kartınızın bilgilerini girip Parolapara ile ödeme yaparsanız 150 TL de Parolapara iade veriyor. Tanımlamanıza gerek yok öderken kart bilgisi girmeniz yeterli
Papel de de 200’e 100 şeklinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 18 Aralık 2024; 17:31:24 >
decathlonda 150 ilk alışveriş + 300 spor + 500/2500 + nkolay sanal karta 100/2500 giyim kozmetik + 100 nkolay extralı iadesi çok iyi kombo yaptık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X