|
iyzico [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Kolayca halloldu bende. Bu sanal karta bakiye yüklemesi mi yapmak gerekecek kullanabilmek için?
-
Evet yada kampanyalardan kazandığınız kadarıyla da harcayabilirsiniz -
Kurumsal hesap olduğu içinmiş. -
Hadi yine iyisiniz insanlık ölmedi %50 aktif 600/300 :) -
-
Diğer konuya aynı sorunu yazmıştım
Destek ekibinin söylediğine göre kurumsal hesap açmışız bu yüzden hata veriyor , bireysel olduğumu defalarca ilettim , verilen cevap site üzerinden kayıt olunca otomatik kurumsal açılıyormuş.Hesabı nereden açtım neye tıkladım hatırlamıyorum.
Mh ile çok uğraştım üyelik türünü değiştirmiyorlar!! İçerde param kaldı diyorum yine de yapamayız dediler.Harcama yapmak için çözüm üretemediler , tek söyledikleri iyzico ile öde seçeneği bulunan sitelerde bakiyenizi kullanabilirsiniz oldu.Ardından üyeliğinizi silmeyi talep edin ve yeniden üyelik açın dediler.
-
Migrostan kod aldım vermedi 600/300 -
Migros geçersiz. -
Dün 1000/200 gıda kampanyasına verince bunada verir diye düşünmüştüm -
'İyzico link üzerinden ödeme alan iş yerleri geçerli değildir' koşullara bunu geçmişler -
600/300 nerelerde geçerli?
-
İyzico sitesinde bulunan yüzlerce mağaza var.O mağazalarda geçerli -
@b0Ni'den mükemmel bir kombo tavsiyesi:
Migros kodu almak isteyenler perdigital sitesine 500 TL bakiyeyi iyzico ile öde seçerek 515 TL'ye yükleyebilir. Perdigital kampanyasından 100 TL, %50 kampanyasından 257,5 TL iade geliyor.
Perdigital sitesinden 500 TL "Hediyen Kart" bakiyesi alıp, hediyenkart.com sitesi üzerinden de migros kodu (2*250 TL) alabilirsiniz.
Kodlar 20-30dk sonra maile geliyor, 157.5 TL'ye 500 TL kod almış oluyorsunuz. -
Hocam hediyenkart.com tüm kategoriler için olanı almamız yeterli olur dimi? -
Evet tüm kategoriler seçiliyor. -
Paylaşım için teşekkürler hocam kodlar mailime geldi.
-
Hepsi tamam ama şu hediye karta üye olamadım. Şifreyi bir türlü kabul etmiyor hocam :) -
Migros sanal da iyzico dijital kart ile ödeme yapsak iade geliyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X