ilk işlem migros kodunda başka bir arkadaşa 1000/300 gelmemiş.Yukarıda yazmıştı. |
iyzico [ANA KONU] (160. sayfa)

-
-
Arkadaşlar Fenerium'dan bir alışveriş yapacağım ama %20 kampanya listesinde yok, ayrı bir kendi kampanyası var.
2'sine puan gelir mi? İade anında oluyor mu? Yani kampanya kazanımını hemen görebilir miyim? ona göre iptal ederim diyorum.
-
Arkadaşlar alışverişi yaptım, 3 beklentim vardı;
- %20 bayram kampanyası (geçerli mağazalarda fenerium yok)
- %10 ilk iyzico alışveriş kampanyası (alışveriş sonrası gördüm, bunda da mağaza listesi varmış ve geçerli mağazalarda fenerium yok)
- Fenerium 400 TL iade.
1 ve 2'ye iade olmadı, sadece 3 için iade oldu. Şu anda siparişi iptal mi edeyim, kararsızım. Daha önce bazı mesajlarda arkadaşlar ilk işlem kampanyası geldi/gelmedi vb mesajlar vardı, itiraz etmekten bir şey çıkar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 25 Mart 2025; 12:45:19 > -
Yaklaşık 2 ay önce iyzico ile öde ilk işleme 300 tl iade kampanyası vardı. Rossmandan 750 tl alışveriş yaptım, iadw gelmeyince şartlara baktım alışveriş en az 1000 tl olmalı imiş. İptal ettim, 1045 tlye tamamladım ama iade vermediler. İlk alışverişin değil deyip iade etmediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu da iptal etseydin
Çoğu aldığım şey ihtiyaç idi ayrıca parolapara o zaman kozmetiğe yüzde 25 iade veriyordu. Ordan 250 de almıştım. Yani uyguna gelmişti ama iyzico da gelse fena olmazdı. 2 kez kayıt açtım ama sonuç olumsuzdu
Whatsapp Migros koduna Parolapara veya Papel iade veriyormu arkadaşlar kullanma oldumu yakın zamanda ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanyadan 88 lira gelmiş. Çekilmiyor da nerede harcanabjlir bu en mantikli
Verir ama iyzico için ilk alışveriş dışında herhangi bir kampanyası yoktur
Fiziki mağazalardan QR kodu okutarak veya sanal kart oluşturarak internet üzerinden alışveriş yapabilirsiniz
Eyvallah hocam Papel ile verdim %10 geldi sağolasın .
İyizicoda oluşturulan sanal kartta isim çıkmıyor onu nasıl hallediyoruz arkadaşlar. İsim işini alamadım. 850 TL var birşeyler alalım dedim ondada QR red veriyor anlamadım. Yardımcı olun lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selamlar. 1000 TL iyzico bakiyem var. Ben bu bakiyeyi başka bankaya gönderebilir miyim? Yoksa sadece alışverişte vs mi kullanmam gerekiyor?
Edit: Çekilebilir bakiye, çekilemez bakiye diye bir alan koymuşlar. 1000 TL yi de çekilemez bakiye olarak gösteriyorlar. Alışverişte kullanabilirim ancak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 27 Mart 2025; 20:18:58 > -
Kartlar bölümünde görünmesi gerekiyor.
İlk kez kullandım ve siparişimden %20 cashback aldım. Fakat ilk siparişe özel olan 300tl hediyeyi vermedi. Sonradan kontrol ettiğimde kampanyaya katıla basılmamış olduğunu fark ettim ve tekrar katıldım. 2. bir sipariş verirsem ilk siparişimde kullanamadığım "ilk siparişe özel" olan 300tl hediyeyi verir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: aliincekasİlk kez kullandım ve siparişimden %20 cashback aldım. Fakat ilk siparişe özel olan 300tl hediyeyi vermedi. Sonradan kontrol ettiğimde kampanyaya katıla basılmamış olduğunu fark ettim ve tekrar katıldım. 2. bir sipariş verirsem ilk siparişimde kullanamadığım "ilk siparişe özel" olan 300tl hediyeyi verir mi?
vermez
-
ben uygulamayı kullanmadığım halde geçen yıl kredi kartı ile dyson alırken iyzico posu ile ödeme aldığı için ilk alışveriş saymadı
Arkadaşlar bu iyzico bakiyemizi nasıl kullanacağız? 1000 TL lik bakiyem var. Trendyolda alışveriş yaparken normal kart bilgileri çıkıyor. İyzico daki bakiyeden harcamayı nasıl yapabilirim? İyzico kredi kartı mı çıkartmam lazım illa? Aidat var mıdır?
-
iyzico sanal kart oluşturun, istediğiniz yerde harcayın hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X