Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.991
Cevap
226
Favori
207.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyzico ile öde dedikten sonra isterseniz kayıtlı banka kartlarınızlada ödeme yapabilirsiniz. Kayıtlı kart için ilgili sektöre uygun bir kampanya var ise extra ordanda faydalanırsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyzico [ANA KONU]

Yeni kampanya gelmiş bundan nasıl faydalanabiliriz ki?

• Arkadaşlar selamlar, şimdi burada geri yatan bakiyeyi biz kendi kartımıza geri atabiliyor muyuz? Yoksa puan mantığında mı kullanıyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi haftasonları diliyorum,migros çeki alınca herhangi bie iade geliyor mu şuan? Başlarda gıda kampanyasından 200 geliyordu o aktif mi

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

ben yararlandım hocam aracıma parça lazım idi salı kampanyası ve ilk alış verişe denk getirdim 832 ti iade aldım 1780 tl ye ama kampanyanın altında yer alan firmalardan alış veriş yapmalısınız

• mustafasc kullanıcısına yanıt

SİLİNİZ VEYA DEĞİŞTİRİNİZ ŞU İLETİYİ!

YAHUT SÜLALENİZİN KULAKLARINI ÇINLATMAKTAN ZEVK ALIYORSANIZ DURSUN!

Daha önce de yazdım, siz ve sizin gibilerin amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.

1500 TL market alışverişine 75 TL puan veren bankalarınızdaki o puanlarla yaşayın siz, adamlar iadenin kralını yapıyor, ama yok açgözlülük, hainlik için o iadelerle adamlara teşekkür amaçlı bile olsa güzel güzel karekodla veya sanal kartla her yerde harcama yapma imkanı varken hatta onaylı TEK hesapta biriktirip tekrar iade kampanyalarında kullanmak varken, meblağı nakit olarak çekme peşinde... Diğer yandan bunu yapan adamın kredi kartı limiti 500 bin TL... Neresinden bakılsa ahmakça, haydi bunu yapıyorsun, on binlerce kişinin gördüğü yere neden yazıyorsun? En az 300-500 kişi şu ana kadar bakiyeleri aktardı bile... Eee yarın iyzico iade bakiyeleri sadece iyzico ile öde sisteminde kullanma şartını getirince, sen iyzico'ya küfür edeceksin, iyzico'daki bakiyesiyle marketten su, ekmek alamayacak binlerce kişi de sana küfür edecek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldHawkZone -- 24 Kasım 2024; 11:44:8 >

• Ciddi iade birikti hesapta ama alacak birşey bulamıyorum hediye paralarla, tavsiyesi olan varsa değerlendiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Bi sonraki salı siparişini onlarla ver hocam Balparmak yada bkmkitapta değerlendir kullanmadiysan.

• redali kullanıcısına yanıt

Migros whatsapp hattından iyzico öde ile parolapara ile migros kodu aldığımızda paralopara market yada restoran iadesi veriyor mu,deneyen var mı ?

• Satmak isteyen olursa, Migros 500 TL dijital kodları alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu firmalar ile elden alışveriş yaparsak oluyor mu? illa ki online mı alışveriş yapmamız gerekiyor

• umut67_67 kullanıcısına yanıt

kampanyaya dahil firmaları iletebilir misiniz hocam. Bende görünmüyor.

Edit: buldum simdi tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medusa96 -- 24 Kasım 2024; 13:15:26 >
  • Geçen salı ürün alıp iptal etmiştim hala iadesi olmaması normal mi acaba

• tarabdi kullanıcısına yanıt
    Hocam balparmak askıda kalmış dedi
    Arayın alışveriş yaptığınız yeri
    Bu hafta sazak da biraz geç yattı ama yattı

• D&R alışveriş için
    Chasback veya kod var mı bildiğiniz

• antireis A kullanıcısına yanıt

QR kod ile carrefourdan hediye karta yükleyin.

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    iyzico [ANA KONU]
    Bu şekilde görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarabdi -- 24 Kasım 2024; 14:23:24 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.